• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty

Kako ste resili
razgovor sa Woodmanom
?

Nisam hteo da ga ubijem iz prva 2-3 pokusaja, pa sam ucitavao poziciju dok nisam uspeo da potrefim prave odgovore i resim stvari mirnim putem.
Valjda se dobije neka dobra puska ako ga ubijes, ali onda igras jednu misiju manje.
Svakako sam ga kasnije odvalio cim mi se pruzila prilika :).
Zapravo ne možeš da ga ubiješ. Ja sam iz prve ubo miran resolution, ali sam se onda vratio da ga ubijem. Posto nemas oružje možeš samo da ga hakujes I tuces, a jako je čudno što kad ga hakovanjem skineš na tipa 20% vrati mi se health. Tako da možeš samo da ga ispesnicis I ostane živ. Dobijes od njega Epic ili legendary Ajax.

E, da kad to uradiš igra se malo zabaguje i ne zna koji dijalog da ti da.

Here are some highlighted quotes from Masahiro Sakurai’s column:

• “Dealing with refunds is something that makes even me feel deeply moved. This kind of sincerity was never heard of before.”
  • “When I tried it on the PS4 Pro, I could play it without problem (as of December 20, 2020). It was mostly running at 30 frames per second.”
  • “I played it on PC in the beginning. I encountered bugs multiple times.”
  • Cyberpunk 2077 is a dream game. I wonder how much planning and production was needed.”
  • “Having a multi-platform release for an AAA title is at a level where that’s enough for me to say that it’s wonderful.”
  • “I support this game from the bottom of my heart for sincerely dealing with [the refunds].”

Gospodin (iako izgleda kao dete).

Valjda ce srediti gig koja mi je zakucao, pa da odigram i ostale do kraja.

Hm nisam uopšte trigerovao taj quest sa Garijem, a za gradonacelnika sam doneo očigledno pogrešan zaključak, na šta te quest po defaultu navede.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Meni je jako bilo cool kada se pojavio tokom endinga. Nadao sam se da ce se nesto dodatno desiti.
Ali eto, ima budala kojima je to sve "glave koje pricaju".

Meni je najjace sto je i moja devojka pocela da igra CP2077. Ona nikad nije igrala igre ovog tipa. Najkomplikovanije sto je igrala je Overcooked 2 i Disco Elysium, fps nikad nije ni probala. Ali kad god dodje kod mene, samo joj je igra u glavi. Fora je sto ne zeli da joj ja pomognem nego sve sama hoce. Provela je u igri skoro isto vremena koliko je meni bilo potrebno da zavrsim prvi run a odradila je svega par misija posle uvoda. Doduse moram da je pohvalim, pre joj je trebalo sat vremena da zavrsi jednu police misiju jer hoce da bude stealthy a plasi se da je uhvate, a sad posto je upgradeovala quickhacks mnogo lakse izlazi na kraj sa njima a i naucila je da nisani.

Im kinda proud of her. Postaje pravi gamer :D

Last edited:

Relativno povrsna kritika development C2077

I kako to radi (sasvim drugacije) Rare sa A Sea of Thieves

Naravno malo nefer je poredjenje - Rare-ov model bi vise odgovarao za C2077 Online... ali ako su vec to planirali, na duge staze... mozda su i stvarno mogli development pribliziti tim konceptima...

Pogledao sam ovog matorog još pre, al priča je previše generalna. Iskreno ne verujem da je čak ni Cdpr koristio klasičan waterfall, pre će biti da su radili neki hibrid. A vidiš da su na kraju ipak prihvatili continious deployment, svaki mesec će izbacivati patch :D

Koliko se secam iz creditsa i oni su outsource-ovali gomilu posla.

Koliko se secam iz creditsa i oni su outsource-ovali gomilu posla.
To je standard tako danas. Svaki veliki studio ima core ekipu od 20,30, 100 ljudi i onda se angazuju 3rd party studiji i freelance ekipa po potrebi na 3 do 9 meseci u zavisnosti od zahteva studija. Mislim da jedino indi studiji ne rade to, ali opet pitanje je.

To je standard tako danas. Svaki veliki studio ima core ekipu od 20,30, 100 ljudi i onda se angazuju 3rd party studiji i freelance ekipa po potrebi na 3 do 9 meseci u zavisnosti od zahteva studija. Mislim da jedino indi studiji ne rade to, ali opet pitanje je.

Naravno, problem je kada postoji drasticna razlika u kvalitetu.

U Street Fighter 5 recimo imas odlicne modele, ali imas i teski krsh.
Tacno se primeti da su razliciti ljudi radili.
Inace, po nekim pricama citav online za tu igru je odradio jedan covek (i zato i jeste krs).
Japanci :).

Naravno, problem je kada postoji drasticna razlika u kvalitetu.

U Street Fighter 5 recimo imas odlicne modele, ali imas i teski krsh.
Tacno se primeti da su razliciti ljudi radili.
Inace, po nekim pricama citav online za tu igru je odradio jedan covek (i zato i jeste krs).
Japanci :).
Ovo mi je cudno da na tom nivou art direktor dozvoli tako nesto. Imas neki primer, bas me zanima.

Ovo mi je cudno da na tom nivou art direktor dozvoli tako nesto. Imas neki primer, bas me zanima.

Pazi na sta ovaj model lici, ladno su mu naopako stavili noge :D

1610710490888.jpeg

Kenova kosa je bas bila za sprdnju:
xgnd09s3gm321.png

Last edited:
Bas mi je cudno da tako velike softverske kompanije ne praktikuju CI/CD. Jel to potvrdjeno?

Pogledao sam ovog matorog još pre, al priča je previše generalna. Iskreno ne verujem da je čak ni Cdpr koristio klasičan waterfall, pre će biti da su radili neki hibrid. A vidiš da su na kraju ipak prihvatili continious deployment, svaki mesec će izbacivati patch :D

Ako je hibrid sinonim za haos, onda da :D
Ispadne da ne moze nista da se uradi sto valja waterfall metodom.
Hoce neko da tvrdi da Nintendo ne koristi waterfall? :)

Bas mi je cudno da tako velike softverske kompanije ne praktikuju CI/CD. Jel to potvrdjeno?

Na razne nacine mozes definisati CI/CD.

Ovo konkretno sto radi Rare, je zaista retko i u obicnom manjem biznis softveru, a ne za AAA igre.

Na razne nacine mozes definisati CI/CD.

Ovo konkretno sto radi Rare, je zaista retko i u obicnom manjem biznis softveru, a ne za AAA igre.

Svestan sam, nego ovaj cova vise koristi situaciju i clickbait za svoju mantru, i nosi se pretpostavkama da ne koriste, i da ako koriste, to nista ne valja.

Back
Top Bottom