• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty

Svestan sam, nego ovaj cova vise koristi situaciju i clickbait za svoju mantru, i nosi se pretpostavkama da ne koriste, i da ako koriste, to nista ne valja.

Pa dobro... to radi veliki broj ljudi...

pa ne znaci da neki nisu u pravu i da ne prave super content...

Uostalom sta CDPR sprecava da se zaista otvore, kad vec toliko veruju u svoj development proces?
Ne moraju da rade bas ovo

Mozda za pocetak poput Rare-a?

kapiram nijima se moze da furaju waterfall 😄

Naravno da mogu, kad developer koji srusi produkciju uradi Seppuku.

Kakav gospodin.

cfkglzmhw9461.png

deluje mi da mu je slaba mašina, nema 60fps, a i vidi se aliasing, šteta :)

Ono sto meni nije jasno je sta su radili 2016-2018, jeste da je pre toga vecina radila na tw3 i dlc, ali sve ove informacije spominju detalje od '18te i nadalje, da li su oni stvarno spucali 2 god razvoja na upgrade enginea i pravljenje sveta ?

Bas ga ne volim. Postavlja se sa nekog mesta autoriteta.... i onda dodje i postavlja pitanja - "A zasto kompanije prikazuju demo-e tako daleko pre nego sto ce igra izaci? Zar nije bolje da to urade, neposredno pred izlazak kad je sve gotovo?"
Meni je muchno slushati ga bez obzira na laprdanje.

Bas ga ne volim. Postavlja se sa nekog mesta autoriteta.... i onda dodje i postavlja pitanja - "A zasto kompanije prikazuju demo-e tako daleko pre nego sto ce igra izaci? Zar nije bolje da to urade, neposredno pred izlazak kad je sve gotovo?"

Meni je najjaci bio njegov review gde hvali igru i pominje manje probleme itd... 48h kasnije kada su pocele konzolne recenzije da izlaze, odma je krenuo snima clipove kako je ovo neigriva igra i kako je traumaticno iskustvo bilo igrati igru ahhahahha ja sam umro od smeha.

Back
Top Bottom