Prešao igru za nekih 62 i po sata, mislim da u to ne ulazi i umiranje koje se dešava ponekad na hard.
Super je ceo dizajn sveta, priča, NPC-evi generalno zanimljivi, sidequestovi dobri u smislu da svaki ima solidnu priču, nema fillera generalno. Čak su i gig-ovi zabavni u smislu da je svaki promišljen u smislu dizajna lokacije, kao neki mali setpiece.
Inače mi je sjajan i pristup da svet nije toliko veliki što se tiče površine ali postoji vertikalnost i detaljnije istraživanje zgrada i enterijera generalno.
Super je i sistem progresije i baš je zabavno levelovati i birati skillove. Dovoljno duboko da želiš da se posvetiš a opet u isto vreme nije opterećujuće, takav nekakav utisak imam o svim mehanikama u igri.
Generalno mi je igra imala lighthearted vibe u smislu da ne shvata sebe nešto ozbiljno pa je nekako i ta blago cringe nota igre sa mnogim dijalozima legla uz sve.
Što se tiče mana, uglavnom to što i posle svog peglanja igra ima malo "glitchy" vibe u smislu stvari vezanih za open world. Pešaci i vozila koja nestaju ili se maltene teleportuju na željenu poziciju kada im priđeš, stoje jedan u drugom, auto se smešno spawnuje u većini slučajeva, NPC nestane dok pričaš sa njim i tako ima raznih gluposti. Igra se meni iz nekog razloga uvek pokretala minimizirana pa moram da je podignem. I checkpoint placement je često bizaran. Ali nekako ništa od toga ne smeta da se uživa u igri.
Sve u svemu, ušao sam bez nekih ni očekivanja ni predrasuda i baš se oduševio igrom. Gledam svoje iskustvo u datom trenutku ma PC-u, ne to kakav je bio launch i kontroverzu oko igre.
Rekao bih i ovako odokativno da je skroz OK optimizovana igra u smislu opravdana je zahtevnost s obzirom kako izgleda igra.