• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty

Rekao sam ChatGPT da se pretvara da je gejming novinar koji drzhi do svoje chasti i integriteta. Pishe 100% unbiased review, bitne su samo chinjenice. Poredi igru koju opisuje sa novijim i starijim igrama, itd. E, sa svim tim info, neka napishe review za Cyberpunk 2077.

bot konjushar.png

StableboyGPT.

Rekao sam ChatGPT da se pretvara da je gejming novinar koji drzhi do svoje chasti i integriteta.
il_fullxfull.2194223967_jjys.jpg

Halk porucuje - djiha!

Dobili smo i datum za HD Reworked Project izlazi 12og marta. Ceka se jos zvanicni overdrive mod pa da se bacim na novi playthrough taman pred ekspanziju.

''HD Reworked Project for Cyberpunk 2077 will be available on March 12 (my 25th birthday ). As I mentioned earlier, the modification is well optimized, so you won't lose performance if you have some unused vram. The changes shown in the video are only part of what version 1.0 includes. Thanks and see you soon!''

Ne kapiram što u startu nisu takve teksture za one koji imaju dovoljno VRAM-a?

Mislim ako jedan čovek to sam može da odradi i optimizuje za godinu dve što se u startu ide sa muljavim teksturama?

Verovatno su opterećeni pravljenjem fixova za bugove prijavljene od strane ljudi koji vrište zašto ovo nije gta...

Mislim ako jedan čovek to sam može da odradi i optimizuje za godinu dve što se u startu ide sa muljavim teksturama?
Pa tako je oduvek makar u open world igrama nisu sve teksture nikad hi res do kraja, na Nexusu bukv za skoro sve igre imas texture packove koji ili rade kompletan overhaul svih textura ili pojedine kao npr ovo za CP2077.

Back
Top Bottom