• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty

Ostaviš kontroler, izađeš iz auta i nastaviš pucati na mišu i tastaturi do sljedećeg auta kada opet uzimaš kontroler u ruke? Zajebavaš nas?!

To mi dođe isto kao da izađem voziti bicikl i umjesto da okrećem pedale guram ga pored sebe polovinu vremena...

Ostaviš kontroler, izađeš iz auta i nastaviš pucati na mišu i tastaturi do sljedećeg auta kada opet uzimaš kontroler u ruke? Zajebavaš nas?!
Apsolutno nikakav problem, ti ko da si neki crnogorac... kad si klinac, te stvari su ti totalno ne bitne, cak su i realne, evo recimo, ides peske i pucas sa tast i mis, i onda sednes u kola, uzimas dzojped, isto kao sto bi kad bi u stvarnosti seo u kola uzeo volan u ruke, pritom ti dzojped stoji odmah tu ispod tastature, znaci 1 sekunda vremena ti treba...

Pretera ga, po tebi ispada onda da ne treba nista da se igra u VR, jer moras da mlataras rukama, a to je suvise posla za tebe...

I ja sam igrao GTA5 multiplejer na taj nachin. Kada je deathmatch, onda keyboard i mouse u FPS, a kada su trke, onda gamepad.

Pa dobro, pucanje na mišu, vožnja na gamepadu, ima nekog smisla. Tj. imalo bi da GTA već nema bolestan auto aim 😄

kakav crni auto-aim, shame on you...
nikad necu igrati sa auto-aim-om, jer ne zelim da varam, nikad nisam koristio te cheatove...

doduse u petici radi gyro, to pomoz boze...

Problem je što je nišanjenje maltene neispravno pa je auto aim u tim rokstar igrama neophodan (rdr2, gta igre itd), za konzole kažem, valjda je bolje na pc mada ko ne zna da nišani kontam da pomaže

Back
Top Bottom