• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Beat 'em up games megathread

Ako sam dobro skapirao u SNES verziji Final Fighta mogu da se biraju samo dva lika a u Arcade verziji tri?
Da, zbog memorije navodno.

Mislim da jeste. Na SNES-u su izasli i nastavci Final Fighta koji mislim da se nigdje drugo nisu pojavili.

Igrao sam i ovu NES verziju koji je ljubomir pomenuo. Super je, imao sam srece sto sam je dobio jer sa tim zutim ketridzima nekad ne znas na cemu si.
Bukvalno ne znaš, pogotovo kako je vreme odmicalo. S početka devedesetih još su i bile kvalitetne igre sa dobrim labelama, al ga posle '96 poplaviše kinezi.

Da, zbog memorije navodno.

Bukvalno ne znaš, pogotovo kako je vreme odmicalo. S početka devedesetih još su i bile kvalitetne igre sa dobrim labelama, al ga posle '96 poplaviše kinezi.
Zato je ovde u Rumi u robnoj kuci bila neka prodavnica u koju udjes izaberes igru a prodavacica vec ima spreman famiclon i proveris jel to to. Isto tako si mogao doneti bilo koju svju igru i doplatiti 10 dinara za novu igru. To je bilo bas fora 😎

Ako sam dobro skapirao u SNES verziji Final Fighta mogu da se biraju samo dva lika a u Arcade verziji tri?
I još su jedan nivo izbacili. Posle je izašla verzija za SNES gde je i treći lik, mislim da je japan only bila...

Za snes imas 2 verzije jer nisu imali dovoljno memorije valjda ili tako nesto, og je sa Cody-jem, a izasla je Final Fight Guy posle, gde je Cody zamenjen Guy-om :D

Ja sam prvo igrao Sonik kec i Aleks the Kid na Master Sistemu. Zanimljivo nije me to napravilo Sonik fanom ali cenim jako tu Master Sistem verziju hteo ne hteo, čak sam dugo verovao zbog nje da je serijal tu počeo...

Last edited:
Prvu igru sam igrao neku Game&Watch formulu. Posle toga kod komsije neku igru na Atariju ne secam se koju. Secam se samo da smo igrali na crno belom TV-u.:ROFLMAO:

OK, pošto sam skapirao da je iz SNES verzije Final Fight-a isečeno previše stvari rešio sam da pređem Sega CD verziju.

Je l' Gens OK emulator za te potrebe? Koristio sam ga ranije za SMD2, ne znam kako radi za sega CD.

OK, pošto sam skapirao da je iz SNES verzije Final Fight-a isečeno previše stvari rešio sam da pređem Sega CD verziju.

Je l' Gens OK emulator za te potrebe? Koristio sam ga ranije za SMD2, ne znam kako radi za sega CD.
brat, samo arcade, kakvi crni snes sega

Ja sam davno koristio Gens i bio mi je ok. Kega Fusion i Retroarch važe za bolje emulatore od Gens-a.

Back
Top Bottom