OK su sve verzije da se isprobaju, samo je bila tad smor Final Fight SNES verzija jer je mogao samo jedan igrač. Inače pojmaaaa nisam imao da to postoji jer kupio bi no mather what, omiljena arkada mi je bila FF. Iznajmili smo jednom FF3 doduše al nije nas oduševio jbg. Dvojku sam probao prvi put na emulatorima i kul su oni ister egovi sa likovima iz Strit Fajtera, tipa Čan Li bleji u pozadini na prvom nivou itd
Odigrao sam još jedan biser iz žanra - The Takeover
Igra nekako komunicira da je trashy Streets of Rage klon ali zapravo ima potpuno unikatan vizuelni stil i što je bitnije combat mehaniku koja super funkcioniše.
Na sve to i soundtrack je super.
Inače radi super i preko Steam remote play-a ko hoće da odigra u dvoje tako da je dvoljna jedna kopija koja je svega 7$ na Play Asia.
Jedina stvarno ozbiljna mana igre je što su u co-opu neki manji segmenti igre sa vožnjom izbačeni.
Ako neko traži dobru modernu skrolujuću tabačinu koja nudi dosta raznovrsnosti ali zahteva sulude komboe (mada ih ima u nekim momentima) neka obavezno pogleda Jitsu Squad
Batman Returns (SNES verzija) - Ova igra me je malo i iznenadila koliko je dobra.
Predobra grafika, dobra mehanika, batmobile, odlična atmosfera i po meni najbolje pogođen artstyle za Batman igru generalno. Inače interesantno je da su sve verzije igre imale baš dobar artstyle, kapiram da je to sve bilo uslovljeno time što je tada Burtonov Batman bio aktuelan ali eto po meni je to neki vibe koji Batman igre treba da imaju.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.