• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Beat 'em up games megathread

Pa sigurno je zabavno za videti, nisam mislio u smislu da je kvalitetno odrađen.

OK su sve verzije da se isprobaju, samo je bila tad smor Final Fight SNES verzija jer je mogao samo jedan igrač. Inače pojmaaaa nisam imao da to postoji jer kupio bi no mather what, omiljena arkada mi je bila FF. Iznajmili smo jednom FF3 doduše al nije nas oduševio jbg. Dvojku sam probao prvi put na emulatorima i kul su oni ister egovi sa likovima iz Strit Fajtera, tipa Čan Li bleji u pozadini na prvom nivou itd

50BwgJt.png

Evo prešao sam arcade verziju da mi @Maxa ne ostavi konjsku glavu na jastuku pa se sada ponizno bacam na Sega CD verziju.

Mora da se proba arcade verzija da bi se shvatilo koliko je mnogo stvari izbačeno iz SNES verzije...

Odigrao sam još jedan biser iz žanra - The Takeover

Igra nekako komunicira da je trashy Streets of Rage klon ali zapravo ima potpuno unikatan vizuelni stil i što je bitnije combat mehaniku koja super funkcioniše.
Na sve to i soundtrack je super.

Inače radi super i preko Steam remote play-a ko hoće da odigra u dvoje tako da je dvoljna jedna kopija koja je svega 7$ na Play Asia.

Jedina stvarno ozbiljna mana igre je što su u co-opu neki manji segmenti igre sa vožnjom izbačeni.

Prešao SNES verziju Spider-Man and Venom: Maximum Carnage.

Odlična ali i brutalno teška igra, i sa ozbiljnim save scummovanjem na emulatoru sam jedva prešao. :)

Prešao još dve solidne igre ako nekom treba preporuka.

Battle Circuit - dosta raznovrsna igra što se tiče poteza

Violent Storm - bazičniji core gameplay s tim što igra ima soundtrack za koji ne mogu da se odlučim da li je užasan ili dobar :D

Violet storn, vendeta, punišer, kadilak i dinosaurus, simpsons, tmnt arkade game, xmen pređem svake godone bar jednom.

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Batman Returns (SNES verzija) - Ova igra me je malo i iznenadila koliko je dobra.

Predobra grafika, dobra mehanika, batmobile, odlična atmosfera i po meni najbolje pogođen artstyle za Batman igru generalno. Inače interesantno je da su sve verzije igre imale baš dobar artstyle, kapiram da je to sve bilo uslovljeno time što je tada Burtonov Batman bio aktuelan ali eto po meni je to neki vibe koji Batman igre treba da imaju.

Od onoga što sam odigrao u poslednje vreme, ova igra me baš oduševila koliko je svaki sekund zabavan i traje savršenih pola sata.

Podsetio sam se i Night Slashers ali to je već poznati klasik.

Back
Top Bottom