• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Beat 'em up games megathread

Od onoga što sam odigrao u poslednje vreme, ova igra me baš oduševila koliko je svaki sekund zabavan i traje savršenih pola sata.

Vendetta je legendarno dobra igra koja iz nekog razloga nema ni trunku slave koju zaslužuje. Nikad prevaziđena mešavina mešavina nasilja i humora u stilu toma i džerija. Mada danas bi autore stavili u top zbog nekih protivnika :D

Ne sećam se da se Vendetta pominjala uopšte ovde na forumu a i šire, u Šapcu smo imali samo nju, a ne C&D. To je bio sveti gral za nas, svakog vikenda se samo išla Vendetta da igra ili gleda 😃

Pa evo ja sam oduševljen.

Ali da, čudi me kako nije poznatija, to sam prvo pomislio kad sam prešao.

Osim što je odlična adaptacija stripa, poprilično je zahtevan beat em up. Sećam se kada sam je tek igrao kada je izašla, i da su boss fightovi bili najzanimljiviji. Ujedno i komboi kako se otvaraju i nadograđuju, plus igranje u co op zabava zagarantovana za nekolicinu prelazaka. Ako posedujete igru preko Epic ili Ubisoft launchera, i neko je ima na konzoli recimo, da li može da se upare u online co op?

Od onoga što sam odigrao u poslednje vreme, ova igra me baš oduševila koliko je svaki sekund zabavan i traje savršenih pola sata.

Podsetio sam se i Night Slashers ali to je već poznati klasik.

Nisam znao da je vendeta ustvari crime fighters2?

@Apex si igrao ti ove naslove sto kacis? Imas preporuke sta od novijih naslova da se odigra? Imam Streets of Rage 4 ali su mi Xbox One igre u nekoj kutiji koju ne mogu da nadjem od poslednje selidbe, pa gledam sta slicno mogu da probam.

@Apex si igrao ti ove naslove sto kacis? Imas preporuke sta od novijih naslova da se odigra? Imam Streets of Rage 4 ali su mi Xbox One igre u nekoj kutiji koju ne mogu da nadjem od poslednje selidbe, pa gledam sta slicno mogu da probam.
Odigrao sam sve što kačim.

Od novijih: The Takeover, Fight 'n' Rage, Wulverblade, nove kornjače, Castle Crashers ako se to može smatrati novijim.

Double Dragon Gaiden sam probao jedno 15 minuta i deluje solidno ali po reviewima deluje da nije top tier.

Ali Streets of Rage 4 je ipak za nijansu najkompletnija novija igra što se tiče dubine mehanike, težine, likova i svega.

Odigrao sam sve što kačim.

Od novijih: The Takeover, Fight 'n' Rage, Wulverblade, nove kornjače, Castle Crashers ako se to može smatrati novijim.

Double Dragon Gaiden sam probao jedno 15 minuta i deluje solidno ali po reviewima deluje da nije top tier.

Ali Streets of Rage 4 je ipak za nijansu najkompletnija novija igra što se tiče dubine mehanike, težine, likova i svega.
Od navedenih samo Double Dragon Gaiden ima fizicku kopiju za Xbox pa videcu to da kupim, a ove ostale mozda probam piratski pa kupim na steam ako mi se dopadnu.

Back
Top Bottom