Mada pitam se od kud da odlažu obično assasina do sad nisu odlagali(možda sam zaboravio)da nije možda jer hoće da promene yosukea jer se svi bune 

Ma di su ga castili ako je i bilo crnih ljudi na prodtoru feudalnog japana cistili su konjska govna po stalama...Guraju prava crnih ljudi i lgbt a u belgiji nedavno prestali da prodaju cokolade sa sacicom crnog deteta,koliko su ruku isekli i pobili pola konga,nijedna igra nece oprati taj sljam od ljudi ali svakako sam uz karnex brata,mislim da ovaj put bojan nije upravu tj ne slazem se u potpunosti osim toga da igre nemaju nameru izvuci realistican prikaz istorijskih dogadjaja a i kako bimogle kada niko nema pojma o tacnosti ali jedno je sigurno,crnaca nije bili nigde osim u africi do pre 200 godinaOK, verujem ti. Sigurno znaš više o tome od mene koga je zanimalo da li su stvarno počastili nekog ne-azijata titulom Samuraja u to vreme (i dokazi teže ka tome da nisu). Ali u ovom videu pričaju samo o njemu. Nisi izabrao dobar primer da demonstriraš veći broj problema.
Splinter Cell Remake has been internally delayed, it's in pretty bad shape. No release window.
- Splinter Cell Remake has been internally delayed, it's in pretty bad shape. No release window.
- Ubisoft was planning to release a Splinter Cell Blacklist Remastered in 2024, announcement would have been in July.
Sa ovim cu se sloziti stim da je ljudska pohlepa preovladala u svetu pa je to jos jedan razlog zasto imamo ps5 pro koji je 700dolara koji bi realno morao kostati max 600 i u evropi 600eKad su se igre pravile u garaži, iz ljubavi, tad su bile dobre i imale dušu... A otkad su velike korporacije preuzele sve, više nemaju dušu, a ni kvaliteta, samim tim ni prodaju.
Pronadji sam dobre igre, ima ih svuda. Ako si samo inertan i vidis sto ti ad kampanje prikazu normalno sa ti se neće svideti većina ponudjenogKad su se igre pravile u garaži, iz ljubavi, tad su bile dobre i imale dušu... A otkad su velike korporacije preuzele sve, više nemaju dušu, a ni kvaliteta, samim tim ni prodaju.
Kad su se igre pravile u garaži, iz ljubavi, tad su bile dobre i imale dušu... A otkad su velike korporacije preuzele sve, više nemaju dušu, a ni kvaliteta, samim tim ni prodaju.