• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Assassin's Creed Shadows

Revan

Aldecaldo
Co-founder
Reaction score
4,972
r5pcyi.jpg

• Ubisoft Quebec (Syndicate, Odyssey)
  • Ogromna open-world RPG igra smestena u feudalni Japan
  • 2024~2025, current-gen only
  • Prva main igra u AC INFINITY hubu/klijentu/portalu

Last edited:
Evo odigraću neki AC posle 15 godina samo zato što nije crossgen :)
Videces 2 meseca pred izlazak kada se nekom magijom pojavi vest za ps4 release

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Nece... zato sto je ovo relativno daleko, zato sto rade upgrade Anvil Engine-a, zato sto je potvrdjeno da je AC Mirage ZADNJA igra koja ce biti i na PS4,...

Last edited:
Nece... zato sto je ovo relativno daleko, zato sto rade upgrade Anvil Engine-a, zato sto je potvrdjeno da je AC Mirage ZADNJA igra koja ce biti i na PS4,...

cek bre sad me zbunjujes, kakav sad AC mirage? najavili dve igre ubisoft klovnovi 🤡

Ja sam vrlo optimističan po pitanju ove igre, pogotovo nakon skoka sa Originsa na Valhallu. Nije sve idealno, ali su naučili iz nekih grešaka i mislim da ide to u nekom ok pravcu.

A writer for Ubisoft may have unintentionally leaked a new character for Assassin's Creed Red on his LinkedIn profile

deffkc.jpg

Ja se nadam da ce sledece godine izaci ali nesto mi to sumljivo..kako god jedva cekam da je preorder :D Ne znam koliki ste vi fanovi assasina ali ja cekam minimum 10godina da asasin ode u japan tako da je ovo za mene dream come true :love:

Sucker Punch je to odradio maestralno sa Ghost of Tsushima-om, videćemo da li će i koliko AC Codename Red biti bolji :)

Kazu da je Tsushima medju najboljim Assassin's Creed-ovima.

Nadam da ce doci na PC u narednih 5-10 meseci. Vreme je.

Back
Top Bottom