• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Assassin's Creed Shadows

Ne, igra sluzi kao backstory za Lokija i "reinkarnaciju".

Inace, evo lista glavnih i sporednih igara:

Last edited:
Au jbt, zar ih toliko ima 😱 Ja sam odigrao samo prvi A.Creed početkom 2008. i bio mi je super, započeo drugi deo kad je izašao ali me nešto bio smorio, deinstalirao ga i nisam takao više nijedan deo od tada.

Bio sam u fazonu neću da igram naredne delove dok ne završim dvojku i spletom okolnosti je ostalo na tome ali odigraću pre ili kasnije, nisam digao ruke od serijala. Uživao sam u kecu koji se smatra slabom igrom spram nastavaka tako da na dalje može da bude samo još bolje.

^
Combat in Assassin’s Creed Red was described to me as being somewhat similar to Valhalla,
but featuring a lot more gore, including blood, and decapitations. Stealth also plays
a major role in Red, somewhat akin to Splinter Cell, the player can extinguish torches,
hide in tall grass and bushes, and even go prone whenever they please.

🔥

A zašto konačno malo ne iskuliraju od štancovanja AC-a i ne naprave novi SC-a, kad već pominju isti i hoće da imaju i stealth elemente u igri? :rolleyes:

Igra ce se zvati Assassin's Creed Shadows, sutra izbacuju trailer.

Drugi protagonista vaistinu Yasuke:

1VqdEUn.png

tjBsz76.png

🔥

Bas puno gameplay-a u trejleru.

Ubisoft vec ~10 godina prvo postavlja Reveal/Announcement/Premiere CGI Trailer, pa par nedelja kasnije Gameplay Trailer (obicno uoci pokojnog E3), ne znam kako ti je to promaklo...

Back
Top Bottom