Au jbt, zar ih toliko ima Ja sam odigrao samo prvi A.Creed početkom 2008. i bio mi je super, započeo drugi deo kad je izašao ali me nešto bio smorio, deinstalirao ga i nisam takao više nijedan deo od tada.
Bio sam u fazonu neću da igram naredne delove dok ne završim dvojku i spletom okolnosti je ostalo na tome ali odigraću pre ili kasnije, nisam digao ruke od serijala. Uživao sam u kecu koji se smatra slabom igrom spram nastavaka tako da na dalje može da bude samo još bolje.
^
Combat in Assassin’s Creed Red was described to me as being somewhat similar to Valhalla,
but featuring a lot more gore, including blood, and decapitations. Stealth also plays
a major role in Red, somewhat akin to Splinter Cell, the player can extinguish torches,
hide in tall grass and bushes, and even go prone whenever they please.
Ubisoft vec ~10 godina prvo postavlja Reveal/Announcement/Premiere CGI Trailer, pa par nedelja kasnije Gameplay Trailer (obicno uoci pokojnog E3), ne znam kako ti je to promaklo...
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.