- Reaction score
- 4,637
poceo powerwash simulator jer sam mislio da je bas zen igra dok se slusaju podcasti. pogubio sam sve zivce vec posle drugog pranja i izbrisao, ne mogu ja ono 

Koje su druge 2 top igre?Pocheo sam pre par meseci Bloons TD 6 igru. Volim tower defense igre, a nikada nisam igrao ni jednu verziju Bloons. Malo je retji da mi se dopada igra.
View attachment 12905
Svidja mi se jer mogu da je igram pola sata, a vala mogu zabosti i satima kada imam vremena. Nije najbolja TD igra koju sam isprobao, ali je u top 3 sigurno! Takodje se igra i Halls of Torment u poslednje vreme.
Koje su najbolje? Volim TD a nisam igrao 100 godina.Pocheo sam pre par meseci Bloons TD 6 igru. Volim tower defense igre, a nikada nisam igrao ni jednu verziju Bloons. Malo je retji da mi se dopada igra.
View attachment 12905
Svidja mi se jer mogu da je igram pola sata, a vala mogu zabosti i satima kada imam vremena. Nije najbolja TD igra koju sam isprobao, ali je u top 3 sigurno! Takodje se igra i Halls of Torment u poslednje vreme.
Koje su druge 2 top igre?
Koje su najbolje? Volim TD a nisam igrao 100 godina.
Presao sam VALKYRIE ELYSIUM.I zakljucio sam da SE ima dobre ideje mozda dobru i zamisao ali losu realizaciju.ili nece da uloze dovoljno para u sve aspekte igre a ne samo npr u gameplay a sve ostalo da je mlako,prosecno ili lose. U ovoj igri je gameplay odlican cista 9 sto se mene tice.svako oruzije (a ima ih oko 6 7)ima svoje drugacije animacije napada/poteza udaranja neko je sporije neko je brze i tako ali svako ima razlike tj skoro svako(delux mac je isti ko i vas prvi mac koji dobijate u igri)ima spellova ali nisu nesto posebno.mozete da pozovete 2 vasa companiona kojima mozete da odaberete 2 poteza koja ce da koriste(od mogucih 4)i jos neke stvari vezano tipa ako te neko udari sam iskoci prijatelj da te brani i to mi je sve ok.ali zato je sve ostalo u igri lose od price koja je skoro nepostojaca(ttakodje se to odnosi na pricu i likove i companione)i bas je kratka i nerazvijena bez plot twist(ima jedan kao sto otkrijete nesto sto vec sumljate i sami)glasovna gluma i dijalozi isto i jako ih je malo.u svakoj misiji ili ti chapteru samo jedan dijalog izmedju 1 ili vise companiona koja se ponavlja kroz ceo chapter LOL neki put ima dodatni dijalog ali se ne ponavlja ili retko da ga cujes 2 puta.grafika i level dizajn su ok ali zato nepriajtelja ima 10(daj boze da ima i toliko)razlicitihi kroz celu igru samo njih rokate normalno ima varijacije istih.cak i neke stvari u dizajnu igre su previse glupe(ne mozes da sakupis vise od 7 medium healt bocica plus ih nema ni puno retko je to sve da nalazis)i ima jos dizajn gluposti koliko hoces
Sve u svemu tako isto i Forspoken imao odlican gameplay ali sve ostalo lose