- Reaction score
- 5,000
poceo powerwash simulator jer sam mislio da je bas zen igra dok se slusaju podcasti. pogubio sam sve zivce vec posle drugog pranja i izbrisao, ne mogu ja ono 

Koje su druge 2 top igre?Pocheo sam pre par meseci Bloons TD 6 igru. Volim tower defense igre, a nikada nisam igrao ni jednu verziju Bloons. Malo je retji da mi se dopada igra.
View attachment 12905
Svidja mi se jer mogu da je igram pola sata, a vala mogu zabosti i satima kada imam vremena. Nije najbolja TD igra koju sam isprobao, ali je u top 3 sigurno! Takodje se igra i Halls of Torment u poslednje vreme.
Koje su najbolje? Volim TD a nisam igrao 100 godina.Pocheo sam pre par meseci Bloons TD 6 igru. Volim tower defense igre, a nikada nisam igrao ni jednu verziju Bloons. Malo je retji da mi se dopada igra.
View attachment 12905
Svidja mi se jer mogu da je igram pola sata, a vala mogu zabosti i satima kada imam vremena. Nije najbolja TD igra koju sam isprobao, ali je u top 3 sigurno! Takodje se igra i Halls of Torment u poslednje vreme.
Koje su druge 2 top igre?
Koje su najbolje? Volim TD a nisam igrao 100 godina.
)razlicitihi kroz celu igru samo njih rokate normalno ima varijacije istih.cak i neke stvari u dizajnu igre su previse glupe(ne mozes da sakupis vise od 7 medium healt bocica plus ih nema ni puno retko je to sve da nalazis)i ima jos dizajn gluposti koliko hocesPresao sam VALKYRIE ELYSIUM.I zakljucio sam da SE ima dobre ideje mozda dobru i zamisao ali losu realizaciju.ili nece da uloze dovoljno para u sve aspekte igre a ne samo npr u gameplay a sve ostalo da je mlako,prosecno ili lose. U ovoj igri je gameplay odlican cista 9 sto se mene tice.svako oruzije (a ima ih oko 6 7)ima svoje drugacije animacije napada/poteza udaranja neko je sporije neko je brze i tako ali svako ima razlike tj skoro svako(delux mac je isti ko i vas prvi mac koji dobijate u igri)ima spellova ali nisu nesto posebno.mozete da pozovete 2 vasa companiona kojima mozete da odaberete 2 poteza koja ce da koriste(od mogucih 4)i jos neke stvari vezano tipa ako te neko udari sam iskoci prijatelj da te brani i to mi je sve ok.ali zato je sve ostalo u igri lose od price koja je skoro nepostojaca(ttakodje se to odnosi na pricu i likove i companione)i bas je kratka i nerazvijena bez plot twist(ima jedan kao sto otkrijete nesto sto vec sumljate i sami)glasovna gluma i dijalozi isto i jako ih je malo.u svakoj misiji ili ti chapteru samo jedan dijalog izmedju 1 ili vise companiona koja se ponavlja kroz ceo chapter LOL neki put ima dodatni dijalog ali se ne ponavlja ili retko da ga cujes 2 puta.grafika i level dizajn su ok ali zato nepriajtelja ima 10(daj boze da ima i toliko)razlicitihi kroz celu igru samo njih rokate normalno ima varijacije istih.cak i neke stvari u dizajnu igre su previse glupe(ne mozes da sakupis vise od 7 medium healt bocica plus ih nema ni puno retko je to sve da nalazis)i ima jos dizajn gluposti koliko hoces
Sve u svemu tako isto i Forspoken imao odlican gameplay ali sve ostalo lose