• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Jel’ ima planova za druge platforme pošto Valve više ne želi moje pare, ne prolazi kartica.
Ma gde znam, vidiš da nisam imao pojma ni u kojoj fazi je igra. :D

Mada ono kapiram da je pre do banke s obzirom da Steam generalno ne pravi probleme.

Nije do banke kažu u poslovnici, izvršili su sve provjere. Vjerovatno je blacklist-ovana jer je bila ruska banka u pitanju. U svakom slučaju Valve i Sony su gadljivi na te pare, MS nije srećom.

Nije do banke kažu u poslovnici, izvršili su sve provjere. Vjerovatno je blacklist-ovana jer je bila ruska banka u pitanju. U svakom slučaju Valve i Sony su gadljivi na te pare, MS nije srećom.
Jesu i oni, ne brini. Ali tek kad te provale. Tako da dok ne provale kupuje se.

Ima li josh neko problema sa Ghostwire Tokyo?
Nakon kliktanja new game ili continue, pojavi se loading screen, a potom samo crn ekran. Chujem u pozadini zvukove iz igre, ali ekran ostaje crn. Pokushavao sam da menjam rezoluciju kao i da igram u windowed, ali ne pomazhe. Takodje sam pokushavao i neka reshenja sa neta, tipa prebacivanje jezika sa japanskog na engleski, ali problem ostaje.
Imao je neko slichan problem? Kako ste reshili?

3c9ec567be2ad620216098fc3a9eb17d8ec223b3.jpeg

Mislim da sam ovim završio sa CoD-om do sledeće sezone.

Ovo je Interstellar camo, poslednji camo u igri. Da bi se otključao ,mora da se otključa prvo 36 Glided tj Gold camoa, što znači za svako oružje 4 osnovna plus challenges. Onda 36 Forged tj Platinum za sva 36 oružja, a onda 36 Priceless camoa :).

Ima ih u igri, ovi premium "tryhard" camoi već jedno 10 godina sigurno, iako sam igrao svaki CoD, nikada nisam jurio, uzmem par golda za par pušaka koje koristim i/ili par platinuma. Sada sam se nameračio....

Ovo oružje mi ima Kawaii Endo Dismemberment, pucam roze metkove i kada ubijem nekog rasparča se u anime zvezdice i napravi se roze krug ispod njega. Gile would appreciate it :))

pucam roze metkove i kada ubijem nekog rasparča se u anime zvezdice i napravi se roze krug ispod njega.
Ako me ishta mozhe naterati da igram CoD, roze metkovi sa anime zvezdicama imaju najvishe shansi.

Počeo Middle-earth: Shadow of Mordor, malo mi je čudno što je Monolith dobio IP od LOTR serijala. U suštini igra se iz trećeg lica, i ima sve mehanike koje ste već videli u recimo Batman Arkham trilogiji i Assassins Creed igrama. Ne bih mogao da kažem da u stilu borbe sadrži nešto novo i bolje, mada fluidna je kao u tim pomenutim igrama. Šunjanje su mogli da izbace, jer kada krenete da gradite lika sa ubitačnim moćima, nije više zabavno da se šunjate već vam guta vreme i veštački produžava igru.

Nemezis sistem o kojem se naširoko pričalo (opet Monolith je radio FEAR, i o AI protivnika se pričalo naširoko tokom decenija, verujem da je i ovde neka varka u pitanju) na papiru deluje kao nešto novo i inovativno, ali nisam još poginuo u borbi i pobio sam 4 kapetana, tako voleo bih da vidim ono što se dešavalo na raznim snimcima koje sam viđao po youtube koliko to produžava životni vek igre i pravi manje i zabavne priče.

Talion, morao sam da proverim kako se zove glavni lik, jer sam odmah zaboravio ime posle uvodne animacije, koja je baš preterano surova i preozbiljna, i avaj hvata na najgori stereotip mogući kao motivaciju za glavnog lika, a to je osveta. Ne mogu baš ozbiljno to sve da shvatim, ali su ovde baš podbacili i nisam investiran u istu. A za utvaru mogu da pretpostavim i ko je u pitanju, ali hajde da vidimo da ne bude da trčim ko jarac pred rudu.

Za veliko čudo ovo nije veliki sandbox svet, već daleko manji, i mislim da im je to bio i plus, mada ne mogu da se otmem utisku da je ovo pravljeno kao demo predložak koji je odobren da li bi mogli da obrnu i dodaju još elemenata u nastavku sa većim budžetom.

Meni je užasno urađen, baš se vidi da je napravljen za konzole, i priziva na 2000-te. Šta valja? Borba, muzika je na mestu i čini mi se čak da su remiksovali muziku ili teme iz filmova, što je fin detalj. Gollum je kao iz filmova, i tražio sam da vidim da li je Serkis dao glas i pokrete kada ono, neki treći tip.

Svakako ću joj dati još malo šanse, ali ako ne bude doprinela sa nečim, i ostane sve po principu ubij ovoga ili onoga, skupi ove stvarčice, brzo će da padne brisanje.

Moje iskustvo je bilo identichno. Slazhem se sa svime shto si napisao. Prestao sam da igram igru jer sve ostaje manje-vishe isto, igra postaje repetitivna i borbe mi jednostavno nisu dovoljna motivacija da nastavim igru, a vala ni pricha.

Shto se Ghostwire Tokyo tiche:
reinstalirao sam igru, instalirao poslednje nvidia drivere, obrisao redist. Takodje sam pogledao dxdiag, ne prijavljuje probleme.
Problem ostaje.

Last edited:
Zašto si obrisao redist, trebaš da instaliraš sve fajlove iz njega.
Možda imaš slab komp za igru...

Moje iskustvo je bilo identichno. Slazhem se sa svime shto si napisao. Prestao sam da igram igru jer sve ostaje manje-vishe isto, igra postaje repetitivna i borbe mi jednostavno nisu dovoljna motivacija da nastavim igru, a vala ni pricha.

Shto se Ghostwire Tokyo tiche:
reinstalirao sam igru, instalirao poslednje nvidia drivere, obrisao redist. Takodje sam pogledao dxdiag, ne prijavljuje probleme.
Problem ostaje.
Da nemaš kojim slučajem neki virtuelni monitor tj desktop?

Last edited:
Zašto si obrisao redist, trebaš da instaliraš sve fajlove iz njega.
Možda imaš slab komp za igru...
Tako rekoshe na netu 😂nije slab, igram sve... Osim te igre :( probatju kad dodjem kutji, nemam vishe zhivaca za ovaj komp :3

@CARNEX nemam

Presao Mario RPG Remake. Nisam igrao originalnu igru za SNES, jer ne koristim emulatore a moj everdive ne moze da je pokrene. Igra ima zanimljive likove i simpatican humor. Muzika je okej, nema puno teksta iako je jrpg i sistem borbe sa tajmiranjem je super i radi odlicno. Prica nije nesto narocito. Ima nekoliko mini igara koje mi se nisu svidele iskreno. Igra nije dugacka i vrlo je linearna. Od mene 8/10. Vredi odigrati svakako.

Nisam neko ko juri ove F2P igre al reko daj da vidim sta je hajp o The Finals i iskreno fino sam se iznenadio. Dobra je navlakusa, dobar i opicen koncept, nije bas noob friendly, al posle 2-3 sata se ushemish. Ima nekih stvari koje otezavaju izbor oruzhja u pokretu al generalno dobra zarada za sada.

Back
Top Bottom