nebojsa986
Well-known member
- Reaction score
- 2,062
Kupi gamepass brt, najbolji odnos cene i kvaliteta nećeš se pokajati
Proveri sa bankom koja ti je izdala karticu, veća je verovatnoća da su oni problem.Jel’ ima planova za druge platforme pošto Valve više ne želi moje pare, ne prolazi kartica.
Ma gde znam, vidiš da nisam imao pojma ni u kojoj fazi je igra.Jel’ ima planova za druge platforme pošto Valve više ne želi moje pare, ne prolazi kartica.
Jesu i oni, ne brini. Ali tek kad te provale. Tako da dok ne provale kupuje se.Nije do banke kažu u poslovnici, izvršili su sve provjere. Vjerovatno je blacklist-ovana jer je bila ruska banka u pitanju. U svakom slučaju Valve i Sony su gadljivi na te pare, MS nije srećom.
Ako me ishta mozhe naterati da igram CoD, roze metkovi sa anime zvezdicama imaju najvishe shansi.pucam roze metkove i kada ubijem nekog rasparča se u anime zvezdice i napravi se roze krug ispod njega.
Da nemaš kojim slučajem neki virtuelni monitor tj desktop?Moje iskustvo je bilo identichno. Slazhem se sa svime shto si napisao. Prestao sam da igram igru jer sve ostaje manje-vishe isto, igra postaje repetitivna i borbe mi jednostavno nisu dovoljna motivacija da nastavim igru, a vala ni pricha.
Shto se Ghostwire Tokyo tiche:
reinstalirao sam igru, instalirao poslednje nvidia drivere, obrisao redist. Takodje sam pogledao dxdiag, ne prijavljuje probleme.
Problem ostaje.
Tako rekoshe na netuZašto si obrisao redist, trebaš da instaliraš sve fajlove iz njega.
Možda imaš slab komp za igru...