• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Тренутно играм:

Resident Evil 2, GameCube верзију.
Halo 1, Xbox Classic, lol.
Doom 3, Xbox Classic.
PoP: Sands of Time, иста конзола.
Final Fantasy 6, SNES емулација на Wii.

Још подоста које сам добро начео чека, док ово позавршавам.

Star Wars Battlefront 2, sasvim solidna SP kampanja, odličan MP, gomila raznoraznih MP modova, veoma zabavno i zanimljvo.

Уз оне горе набројане још и TimeShift на PC-ју и Resistance: Retribution на PSP.

Uzeo gamepass posto je sad i kod nas zvanicno dostupan pa reko ajde 110din za 3 meseca nije lose, nakon toga 800din je produzenje mesecno.
Planiram Sniper Elite 5, Psychonauts 2, Atomic Heart, Gears Ultimate Edition i TMNT Schreder Revenge opet ;) Mislim da sam sa ovim dobro namiren 3 meseca

Nisam nesto u toku da li ste proveravali kako radi share PC Game pass-a ? Vidim ima neki "legit" nacin kao family share :D

The Legend of Zelda: Link's Awakening - ocistio sam skoro polovinu mape, sto znaci da sam presao skoro pola igre, ali to je to, odustajem... igra me od pocetka gusi sa zagonetkama i nadao sam se da ce to vremenom opasti, jer je to stvar koja mi je najvise smetala, ali desilo se suprotno, pocela je jos vise da me zapljuskuje zagonetkama, svaki korak koji napravim bude neka zagonetka, pomislih sta je ovo, jel avanturu igram... doduse ovo jeste akciona avantura, ali ko da je ona tipicna avantura samo sa zagonetkama...
O zastarelom gameplay-u da i ne pricam, ipak je ovo remake prastare igre, znaci backtracking nikad gori, po 100x se vracas na istu lokaciju, sve to ne bi li nekako vestacki produzili igru, inace bi bila prekratka... pa za svaku sitnicu koju oces da uradis u igri, recimo skok ili da podignes vazu, ti pre toga mora da igras satima i satima ne bi li otkljucao mogucnost za tako nesto...
Sto se tice zagonetki, aj da su lake i logicne, pa i da oprostim, ali ono je uzas... bas me je ugusila igra, nikad vise nisam osetio da me igra pravi majmunom...
i to je generalno problem sa Zelda igrama, uvek imaju te neke debilne zagonetke sa minimumom objasnjenja i tu me uvek izgube.

Od pozitivnih stvari mogu jedino da izdvojim simpaticnu grafiku i zvuk i dizajn sveta.

Sad sam je obrisao i osecam veliko olaksanje i srecu, sto sad mogu zapravo da igram nesto sto valja.
Preporuka da je zaobidjete u sirokom krugu 6/10
Skoro sve stvari koje si nabrojao kao minus meni su zapravo bile plus a nisam neki fan Zelde mimo OOT. Ja bih htio zapravo da ima vise ovakvih igara, eventualno sa ozbiljnijom tematikom. Mislim da je stvar navike i ocekivanja, jer zagonetke, backtracking i otkljucavanje skillova su car ovakvih igara. Ali ako ti nije legla onda nema smisla da se forsiras.

Kako sam se nedavno vratio sa non-gaming laptopa na desktop PC, krenuo sam da čistim backlog, a pošto je isti epic razmera krenuo sam od nakupljenih igara za dž sa Epic-a (imam ih okruglo 300). 😄 Završio sam Wolfenstain:TNO i prešao na A Plague Tale: Innocenece. Danas ću da ulatim i Game Pass, pa da odigram i Requiem. Imam i PS Extra pretplatu, PS5 nisam uključio ima barem mesec dana i na njemu sam krenuo Guardian of the Galaxy, prešao solidan procenat igre i napravio pauzu. Grafika je super, igra solidna. E da na petici sam krenuo i Returnal, stigao do prvog boss-a, ubio me par puta u trećoj fazi fight-a, super je igra, ali sam malo iskulirao sa istom, pa ću da je nastavim u nekom momentu. A uskoro izlazi i nova Zeldara… ‘Bem ti život, toliko toga za igranje, a slobodnog vremena izuzetno malo. 🙄

Nisam nesto u toku da li ste proveravali kako radi share PC Game pass-a ? Vidim ima neki "legit" nacin kao family share :D

Family share je samo za par zemalja u svetu, novi zeland, irska i još neke ja mislim i trenutno je u testing fazi. Gamepass na PC-u izgleda da više ne može da se deli, makar niko nije našao način da ga deli na redditu. Sve fore više ne rade.

Zavrsih Kirby Planet Robobot (2016) na 3DS. Dopala mi se igra cim sam stigao, jel te, do kraja. :D Inace vidim da imam i Kirby TrIple Deluxe (2014) koji je isti fazon ali je prva igra u seriji. Trebao sam njega mozda prvo, ali nema veze, igracu ga drugi put :D Jaka osmica!

Skoro nabavih rgbs kabl za SNES, a i nova Zelda je iza coska pa sam odigrao A Link to the past. Ova igra i dalje vozi kao i kad sam je orvi put odigrao pre 6-7 godina. Ta igra me je i uvukla u svet Zelde, kakvo remek delo. Zao mi je sto je nisam bar malo igrao u vreme kad je bila aktuelna ili bar par godina kasnije ali dobro nikad nije kasno! 😎IMG_7532.jpegIMG_7536.jpeg

Last edited:
Posto sam zavrsio A Link to the past, nije mi djavo dao mira pa sam poceo i zavrsio Link between worlds. Ova mehanika merge-ovanja da zidom mi je mozda i najzanimljivija u Zelda serijalu. Link between worlds retko ko pominje kad se prica od Zelda serijalu ali meni taj deo jedan od najdrazih. Punokrvni nastavak A link to the past-a. IMG_7542.jpeg

Posto sam zavrsio A Link to the past, nije mi djavo dao mira pa sam poceo i zavrsio Link between worlds. Ova mehanika merge-ovanja da zidom mi je mozda i najzanimljivija u Zelda serijalu. Link between worlds retko ko pominje kad se prica od Zelda serijalu ali meni taj deo jedan od najdrazih. Punokrvni nastavak A link to the past-a. View attachment 9123
Sta mi preporucujes da igram prvo na 3ds, ovo ili majors mask odnosno ocarina of time?

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Pošto ti link’s awakening nije odgovarao, preporučujem da probaš ocarina of time. Majora’s mask je malo komplikovanija ocarina, tako da, ocarina of time definitivno

Sta mi preporucujes da igram prvo na 3ds, ovo ili majors mask odnosno ocarina of time?

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока
Ja ti preporucujem A link between worlds jer je po meni najlaksa u serijalu cisto da udjes u fazon.

Možeš da probaš i DS igre na 3dsu, meni je phantom hourglass bio zabavniji od spirit tracks iako su mehanike bolje u spirit tracks :)

Počeo ponovo Devil's Third...

Sećam se da je to bio razlog (jedan od) kupovine Wii U-a pre par godina, ali tada iz nekog razloga nisam igrao. Tj sećam se koga, igra je radila užasno. Onda hteo da igram na CEMU, prvo je jedva skinuo, a onda gore radila nego na Wii U pre par godina.

Cemu napokon sredio performanse prošle godine za ovu igru, tako da radi u zakucanih 50 (?!) frejmova. Da, nema mod za 60fps. 50 je maksimalno.

Posle Wanted Dead sam baš hteo da odigram Devil's Third i kako sam počeo i video da su performance do jaja u emulatoru, sve više mislim da je igra neshvaćena. Jer ono, totalno je over the top, zajebancija, debilizam i sve ostalo. Okej, sve je to dialed down u Wanted: Dead, koji mi je inače bio baš odličan, ali je DT baš baš zabavan.

Nekako mi se čini da je igra izašla baš kada ne treba, još samo na Wii U, koji jbg nema baš prepuno takvih igara, tj tada nije imao, ceo Nintendo ekosistem mislim. Plus kada se ukombinuju problemi sa developmentom i 3x menjanje endžina i 3x menjanje fokusa konzola na kojoj će izaći igra, dobro je da je izašla.

Kontam što je ljudi mrze, ali kada uđeš malo u igru, opustiš se i samo je igraš, skontaš kontrole, ideš okolo seckaš ljude i ostale zajebancije, baš je ono, jedinstvena jebiga, nema puno takvih igara i dalje.

Krivo mi je što je Team Ninja ekipa, tj deo ekipe koji je bio on the helm od prvog do Sigma reizdanja NG i Dead or Alive i No More Heroes, glavni dizajner, producent, programeri, što su upali u ta sranja sa publishingom i endžinom i sve ostalo, igra je stvarno mogla da bude extra, da je sve bolje hendlovano

Igram Resident Evil 4... Wii Edition.

Cudno je jako , ali nije lose mozda? Ne znam . Prerano mi je da odlucim. Uglavnom koristi se wii mote kao nisan znaci ono ciljas u ekran i gadjas . Ultra je precizno. Lete headshotovi na sve strane. Mislim da nikad lakse ovu prvu sekciju u selu nisam presao. Problem meni nastaje kada Leon stane u stance da cilja , wi motom znaci kursor na ekranu pokreces , ali kameru moras analogom na nunchaki. To mi najveci problem stvara jer sve imas osecaj da ako stignes kursorom do nornleve strane ekrana da ce krenuti kamera u tom smeru ali ne, Leon je zakljucan u mestu dokle god ne pomeris kursor. Inache ovako indenticno izgleda kao GC verzija. E da i dok sam skontao kako se reloaduje pistolj znaci nije mi bilo jasno uopste. Reloaduje se tako sto dok ciljas ili pritisnes bilo koji dpad ili dok ciljas shakujes wimote gore dole.

Za nekog ko je presao igru milion puta na ps2 , ovo je bilo poprilicno zanimljivo iskustvo. Nastavicu pa cemo videti kako funkcionise dalje. Interesuju me kako su uradili qte sekvence.

Igra se Honkai: Star Rail.

U pitanju je kineski JRPG sa gacha mehanikom. Hoyoverse igra, tako da, ako ste igrali Genshin ili Honkai Impact 3rd, znate da je u pitanju teshko zlo ako ne umete da se kontrolishete oko mikrotransakcija.
Igra je potezni RPG sa tonom stvari koje se mogu otkriti i raznim mehanikama s kojima nisam sasvim upoznat. Zabavno je za igrati, dok se ne udari paywall, koji za sada nisam udario.
Za sada znam da Grunt igra takodje, pa mozhda on napishe koju jer ima vishe iskustva.

Back
Top Bottom