Zavrsio sam sad za vikend Dirt 4 i misljenja sam da je trebala da traje duplo krace. Prvo sto mi se ne svidja je sto 80-90% vremena provedes samo u reliju i to sljaka prvih 10ak sati, a onda imas maltene slicne staze iz istih pet zemalja i iste ciljeve oko kojih treba da se polomis kod sponzora. Nema bas ni toliko sire ponude u voznom parku, ali moze da prodje. Ne upada toliko u oko kao drue stvari. A u druge segmente trkanja je ulozeno veoma malo vremena i to se moze zakljuciti da je nedovrsen proizvod kada se posle sve svelo da jedan krug otprilike traje oko 30ak sekundi(negde dobacuje do 40) i u ovom crossu, kako bi vestacki produzili igru), istu stazu vozis sest puta. Preleti se preko toga bas brzo. Delovalo mi je kao jaka osmica, ali kako je vreme prolazilo rangirao izmedju 7 i 7.5 i posle se nisam ni toliko osvrtao sto neke ciljeve nisam ostvario. E da, jos jednu stvar koju sam uocio, to su protivnikova vremena po sektorima. U nekom samo proletim i napravi razliku od 4-5 sekundi (i to su najcesce prvi ili poslednji), a otprilike isto gubim recimo u drugom ili u drugoj polovini trke. Repetitivnost je ubila ovu igru. Ne pada mi na pamet da prelazim peticu, a dobro cu razmisliti kada izadje sestica.
Svakako mi je ovo bila priprema za Dirt Rally 2, ispao sam iz stosa jer dugo nisam peglao Codemasters igre.
Svakako mi je ovo bila priprema za Dirt Rally 2, ispao sam iz stosa jer dugo nisam peglao Codemasters igre.

Prva igra vidi se inspirisana Zeldom do nekle. Machinarium sam davno igrao i nisam presao, zato sam ga resio za par sati. Igra je odlicna!

Kontam da sam jako optimistican ako predjem igre iz Must sekcije posto mene odvojiti od MMO-a je previse tesko, al eto dodao sam Great sekciju cisto da imam evidentirano