Hvala na detaljnom objasnjenju!

Da su ovo dijalozi tipa Kingdom Come Deliverance i slicno, mislim da bih izludeo... Ovako mi je potaman, jesu sturi u razgovoru ali meni tako i vise odgovara. Videcu koliko ce me drzati istrazivanje, kad bolje pogledam i ova oprema sto imam je i vise nego dovoljna pa neke potrebe za non stop lootom i nemam. Poceo sam i ja tako, nosim sa sobom, pa pravac na prodaju. Mislio sam da cu morati biti pazljiviji sa kreditima i paziti sta upgrejdujem, ali ima kredita dovoljno... oruzja budzim, popravljam,dok pancir ne, to ako nadjem bolji,nasao sam,ako ne teram dalje. U fazi igre sam gde vidim polako da protivnici nose bolja oruzja pa nadje se i kod njih nesto. Napucavanje je solidno odradjeno, za ljudske protivnike headshot je jedan metak, za zombisane nekad 2 sto mi je cudno, al ajde, oni nisu nikakva opasnost dok sa mutantima pribegavam u bezanija taktiku XD Opremio sam se shotgunom sa sarzerom pa sam pokriven za svakog neprijatelja...
Kako je bilo na pocetku igre mislio sam da ce ovo ici dosta teze...za sad mi je igra potaman, ni laka a ni teska, vise je laka ajd da kazem

Laka vrv jer kao sumanut nosim po 50 health pakova i bandaza

Sad sam procitao na netu da ruta moze rucno da se ucrta pa cu praviti neke rute kad idem po misiju uz obilazak stasheva koji su usput pa ne gubim vreme...
Neverovatna mi je mapa, okruzenje, zgrade kako spolja tako i unutra, detalja ima stvarno na sve strane i zato me jos istrazivanje i drzi. Moracu da balansiram izmedju osecaja uzbudjenja i zasicenja
Btw primetio sam i ja da quest log malko zuri i otkriva vise nego sto treba
Ps: za one koji i dalje su neodlucni dal da igraju ili cekaju jos koji patch, slobodno ljudi, igra je da kazem 85% sredjena...
Od mana sto mislim da treba malo doraditi, neprijatelji znaju biti laserski precizni na daljini a pucaju na mene nekim zardjalim kalasima i pogadjaju skoro sve