E pa da obavestim zajednicu, da je doslo do trenutnog i konacnog zaokreta, sto se tice mog backloga i nacina na koji mu pristupam, iako sam stigao do gold foldera, odlucio sam da ne igram vise igre od najlosijih, ka najboljima, vec da raspored bude od najstarije ka najnovijoj...
To se desilo zato sto u backlogu imam nekih 26 igra, pa iako je progres bio dobar, nije bio dovoljno dobar da tako nastavim.
Recimo jedan The Last of Us koji je izasao jos 2013-te, iako je remake iz 2022-ge, stoji mi vec predugo u backlogu, kao i druge vrhunske igre, koje su mi tu u top 10, pa po starom receptu ne bi u skorije vreme dosle na red, jer kako predjem neke igre, tako neke druge izadju u medjuvremenu, koje su uglavnom nekvalitetnije od tih bisera i samim tim ispada da treba da ih igram pre tih bisera, pa samim tim te najbolje igre mi ostanu vecito odlagane, dok ih ne pojede vreme...
Zato sam se odlucio na zaokret i poceo sam da igram te najvece bisere sad odmah, tim redosledom od najstarije ka najnovijoj