Uleteo sam u neki los niz sto se tice igara. Sve sto sam igrao u poslednje vreme nije mi leglo nikako. Posto sam bajker i veliki ljubitelj trkackih igara resih da probam Ride 5. Odustao posle 10-ak sati. Stvarno sam se potrudio da odigram ovo do kraja ali nisam mogao. Genericka suvoparna kampanja koja je uzgred i predugacka. Osecaj voznje nije los kada se debelo poigras sa opcijama.
Najvise mi je smorilo sto se svi motori u igri ponasaju na slican nacin. Voznja motora od 250cc i onog od 800cc skoro pa je ista. U stvarnom zivotu je razlika kao nebo i zemlja. Sreca pa je igra besplatna na PSN-u inace bi mi bilo zao da sam dao neki novac za nju.
Mene nijedna voznja motora ne radi, tako su nerealno uradjene da to nema veze sa stvarnoscu. MXGP tek, ono lebdi nad stazom pun gas, a u stvarnosti kad upadnes u tockorez dubok do kolena ne bude ti dobro. Tu se posebno pazi na linije kojom ides, dok u igri to se ne oseti ni najmanje. Probao sam pre koju godinu i MXGP i onaj Supercross serijal reko batali

Dajte preporuku za neku "opušteniju" roguelite igru za more.
Da nisu vampiri pošto sam to iscedio odavno kao i Hades.
Kad kažem opušteniju ne mislim da mora da bude casual gameplay nego da nije ko Hades da traži i narativnu involviranost da bi se uživalo.
Eventualno ovako nešto...Dajte preporuku za neku "opušteniju" roguelite igru za more.
Kad kažem opušteniju ne mislim da mora da bude casual gameplay nego da nije ko Hades da traži i narativnu involviranost da bi se uživalo.
Dajte preporuku za neku "opušteniju" roguelite igru za more.
. Šalu na stranu (po priči Abuse je naziv navale mutanata) ali igra je stvarno nemilosrdna. Čini Demon's Souls naizgled razumnim izazovom za prosečnog igrača mobilnih ighara.
Ako ništa drugo igra je freeware stoga ako želite malo mazohisma u svom životu bacite se na skidanje nekog sourceporta.Meni je Abuse SDL 0.9a radio sa samo dva pucanja.