• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PC Starfield

Izgleda da je custom fanmade

ArMtibT.jpeg

2XB3e1G.jpeg

b9OxPrQ.jpeg

axxIMxJ.jpeg

1. Édition Standard :
  • PC : 69,99 euros
  • Xbox Series X|S : 79,99 euros
  1. Édition Premium :
  • PC : 104,99 euros (Prix estimé et non encore confirmé)
  • Xbox Series X|S : 114,99 euros (Prix estimé et non encore confirmé)
  1. Édition Constellation :
  • PC : 299,99 euros
  • Xbox Series X : 299,99 euros

Edookayt

Constellation_logo.png

Nema šanse da će Bethesdina igra da izgleda ovako kada izađe, i biće prepuna bugova.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Last edited:
Nema šanse da će Bethesdina igra da izgleda ovako kada izađe, i biće prepuna bugova.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ne vidim kako igra koja izlazi za 3 meseca može da izgleda gore nego danas prikazani gameplay snimci,
za bagove se već slažem.

Naravno da će biti bagova, i GTA V je imao urnebesne bagove, RDR2 takođe. Razlika između ovog naslova i ostalih je što će većina da baca veći fokus na sranja koja ne rade nego što rade, jer u trenutnom stanju industrije, više ljudi žele da Xbox propadne nego da igraju dobru igru. Ne kažem da će biti dobra, očekujem da će biti odlična, ali ponovo.

Kao i kod svake popularne igre, samo ovde sa malo većim itenzitetom jer je jbg, sada to Xbox ekskluziva.

Na žalost, u tom stadijumu industrije živimo, gde plavi zealoti se mole da igra failuje.

Sa igrom ovolikog scopea, bilo bi čudno da nema bagova i stvari koje neće raditi, bolje rečeno, naravno da će biti stvari koje neće funkcionisati. Mislim da će ovo biti najveća igra u industriji koja će izaći sa najviše različitih mehanika smeštenih u jednom naslovu. Sve je to ogroman poduhvat. Nadam se da je Beth tehnologija napredovala makar zbog logike igre da se ne bi breakovala, ali pošto na igri rade 10-12+ godina, i imaju toliko resursa na raspolaganju, da će sva ta sranja biti u rangu eto GTA V, RDR2 naslova, ne više, ne manje.

Ne vidim kako igra koja izlazi za 3 meseca može da izgleda gore nego danas prikazani gameplay snimci,
Danas prikazani snimci su promo snimci, mukom sakupljeni da sve izgleda epic.

Koliko je igara imalo dobar promo period, pa je na launchu bila neka vrsta raspada...

Na žalost, u tom stadijumu industrije živimo, gde plavi zealoti se mole da igra failuje.
Tesko ce ovo da failuje, pogotovo kada MS toliko gura gamepass pa ce uvek naci neki nacin da promovisu kako je dotakla milione igraca, kako je ubijeno gazilion aliena, itd. I za razliku od nekih drugih igara, ova ce imati long-term support i bice baza za buduce velike nastavke.

Plus će biti full mod support from day one.

Ne mislim ja da će igra failovati, ali mislim da će neki ljudi prenaglašavati neke uobičajne bugove koje nisu game breaking bugs kako bi okarakterisali igru kao raspad sistema kada bude izašla.

Još manje od 3 meseca. Blizu smo, avgust će brzo proći, tu je Gamescom, Armoured Core, u julu Final Fantasy i Immortals of Avenum.

Danas prikazani snimci su promo snimci, mukom sakupljeni da sve izgleda epic.

Koliko je igara imalo dobar promo period, pa je na launchu bila neka vrsta raspada...

Ja sam video gameplay snimke i bio bi vrlo iznenađen da izgleda gore za 3 meseca nego danas prikazani gameplay snimci.

Pravo pitanje je kako će raditi na XSS i da li je ovo console footage. Bio je u 30fpsa sa jako dobrim motion blurom koji je prekrivao sve paning mane, ali ponovo.

Kapiram da će PC i XsX izgledati vrlo slično, a na XsS će verovatno raditi u 1080p, frame rate nije delovao idealno..

Iskreno sumnjam da će na XSS biti 1080p, mislim da će biti dynamic na SX fazon 1440p-1080p, a na SS 900p-720p

Back
Top Bottom