• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PC Starfield

Ja sam video gameplay snimke i bio bi vrlo iznenađen da izgleda gore za 3 meseca nego danas prikazani gameplay snimci.
Zar zaista verujes da je ovo pravi pravcati gameplay? Naravno da nije kao u 100% slucaja sto na svakoj prezentaciji tipa E3 i ostalih, gameplay bude neka mesavina ingame sekvenci i trejlera . Eno Phantom Liberty,kao dole pise pokrenuto na XSX u quality modu da mazu ljudima oci da misle kao da je to gameplay, i bilo je tu kao ingame delova koji ne da su prebudzeni, pa ni na Pc sa pathtracingom ne izgleda kao na ovoj sad prezentaciji. Ukratko ne verujem nicemu sto vidim na ovim glupim prezentacijama, tek kad uzmem da igram onda sudim

Jbg moram, nameštate mi se.

51b8e89ceab8eaa87d000009

Jedan ugao u Cyberpunk 2077 sa pathtracingom izgleda neuporedivo bolje nego ceo Phantom Liberty trailer.

Zar zaista verujes da je ovo pravi pravcati gameplay? Naravno da nije kao u 100% slucaja sto na svakoj prezentaciji tipa E3 i ostalih, gameplay bude neka mesavina ingame sekvenci i trejlera . Eno Phantom Liberty,kao dole pise pokrenuto na XSX u quality modu da mazu ljudima oci da misle kao da je to gameplay, i bilo je tu kao ingame delova koji ne da su prebudzeni, pa ni na Pc sa pathtracingom ne izgleda kao na ovoj sad prezentaciji. Ukratko ne verujem nicemu sto vidim na ovim glupim prezentacijama, tek kad uzmem da igram onda sudim

Ja ne obraćam pažnju trejlere kad je u pitanju grafika, ali gameplay sekvence su druga priča i u ogromnoj većini slučajeva je identično kako izgleda igra na kraju,
pogotovo kada je igra ovako brzo izlaska (za 3 meseca) u odnosu na poslednji prikazani gameplay.

Iskreno sumnjam da će na XSS biti 1080p, mislim da će biti dynamic na SX fazon 1440p-1080p, a na SS 900p-720p

Ne deluje mi kao nešto što XsX ne bi mogao da gura u 1440p..

Potpisujem. Ovde je sve turbo i wow, a kad izadje igrace se i izgledace kao Fallout 76
Ja ne vidim sta vi vidite tu posebno, meni tu nista nije graficki impresivno, a trebalo bi da bude, obzirom da bi ovo trebao da bude next gen... mada obzirom koliki je scope igre, verovatno je to i nerealno...
Ne verujem da je bilo sta fake-ovano, jer onda ne bi pustili gameplay u 30 fps-a, vec bi pokrenuli na PC-u i pustili u 60 fps-a...

Nikakav problem, kao onomad kada je Ground Zeroes bila 720p igra na xbox-u.

Ali ok, ako su se Nintendo igraci navikli na 30fps sve ove godine, navice se i xbox igraci. Samo sto ovo ima FPS napucavanja, daleko od idealnog.

lako moze i Spidey2 da ispadne 30fps only :D

Next gen 30fps experience

OK je s obzirom da je 4K, za HW koje je u current-gen konzolama. Za igru ove veličine 4K@30fps je (IMO) korektno. Ko želi više nek’ nabavi adekvatan HW za komp, pa nek’ igra u 4K@60 ili više fps-a. Mislim za 500-600€ koliko koštaju nove konzole, očekivati da next-gen igre rade u 4K sa 60fps-a je skroz nerealno.

Nisam siguran da ćemo na pcu igrati u 60, posto deluje da ovo bas ubija cpu.
Sreća pa može da se igra i iz treceg lica.

Starfield - monstrum od igre! Da ne trcimo pred rudu ali je moguce da industrija nece biti ista nakon Starfielda
Mislim da nijedna igra neće ponoviti ono šta je orginalni crysis uradio

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Sinoć u Giant Bomb potcastu je Phil rekao da je release date pre akvizicije za Starfield bio dosta ranije nego novembar 2022.
Isto tako, pomenuo je kako svaki QA iz Xboxa trenutno testira Starfield.

Ovo je zanimljivo i slična situacija kao izgleda sa poslednjom Zeldom, gde su odložili igru, ovde za više od godinu dana za dodatni polish i unapređenje i QA. Što je super novost

Za sada ne, ništa nije najavljeno po pitanju 60fps mode-a.

Back
Top Bottom