Bojan
Well-known member
Ako dobijemo 40fps, mozemo da pevamo.Hoce li biti 1440/60 mod mozda?
Ako dobijemo 40fps, mozemo da pevamo.Hoce li biti 1440/60 mod mozda?
Meni i dalje nije jasno da nove konzole nemaju dovoljno snage za 4K ili 60FPS,
PS4 je skoro sve igre gurao u 1080p i to uz CPU koji je bottleneck, a nove konzole su u proseku 7-8x jače nego PS4 i bez nekog bottlenecka.
Meni i dalje nije jasno da nove konzole nemaju dovoljno snage za 4K ili 60FPS,
PS4 je skoro sve igre gurao u 1080p i to uz CPU koji je bottleneck, a nove konzole su u proseku 7-8x jače nego PS4 i bez nekog bottlenecka.
Da li par godina star kompjuter sa six core Ryzen 5 3600 i RX 6650XT [32CU] ima dovoljno snage za 4K ili 60fps? To je ono sto je u PS5, Zen2 i RDNA2, sto je danas bas "entry" PC hardver. Nije u konzolama neki magicni hardver, za novije igre developer mora ili da se bas potrudi pri optimizaciji vizuelno lepe igre [Asobo Requiem 60fps mod], ili da od starta prave igru za 60fps. Jedi Survivor na novim konzolama renderuje igru u 720p i to upscaleuje u 1440p, to im je 60fps mod. Daleko od idealnog, daleko od 4K.Meni i dalje nije jasno da nove konzole nemaju dovoljno snage za 4K ili 60FPS,
Da li par godina star kompjuter sa six core Ryzen 5 3600 i RX 6650XT [32CU] ima dovoljno snage za 4K ili 60fps?
Da li par godina star kompjuter sa six core Ryzen 5 3600 i RX 6650XT [32CU] ima dovoljno snage za 4K ili 60fps? To je ono sto je u PS5, Zen2 i RDNA2, sto je danas bas "entry" PC hardver. Nije u konzolama neki magicni hardver, za novije igre developer mora ili da se bas potrudi pri optimizaciji vizuelno lepe igre [Asobo Requiem 60fps mod], ili da od starta prave igru za 60fps. Jedi Survivor na novim konzolama renderuje igru u 720p i to upscaleuje u 1440p, to im je 60fps mod. Daleko od idealnog, daleko od 4K.
I dalje ne kapiras da konzola ne trosi resurse samo na ono sto vidis na ekranu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Iskreno sumnjam da će na XSS biti 1080p, mislim da će biti dynamic na SX fazon 1440p-1080p, a na SS 900p-720p
A nije i da si ti neki ekspert sa ovakvim očekivanjima..
kao sto rekoh, fora je sto oni jos ni za taj stari hardver nisu izbacili igru koja ga koristi...Da li par godina star kompjuter sa six core Ryzen 5 3600 i RX 6650XT [32CU] ima dovoljno snage za 4K ili 60fps?
Ja jedino sto sam video da lici na next gen je rachet na ps5 kod jocov u ns a i to ce da daju za komppjutere da izadje da ih jebem i sonija.kao sto rekoh, fora je sto oni jos ni za taj stari hardver nisu izbacili igru koja ga koristi...
dakle konzola je vec 3 godine stara, gde su igre koje koriste taj hardver, obzirom da je do sad uglavnom izlazio sve cross gen...
to samo pokazuje koliko oni kaskaju za vremenom, konzola im je 3 godine stara, a jos uvek ne koriste taj hardver koji je u njoj...
Mozda i jesu, ko sa sigurnoscu moze reci da hardver nije iskoriscen do kraja!? Nije ovo ps3 generacija i Cell procesora gde se developeri uce programiranju za istu, pa je logicno i bilo kako je vreme odmicalo da su izlazile sve optimizovanije i lepse ps3 igre .kao sto rekoh, fora je sto oni jos ni za taj stari hardver nisu izbacili igru koja ga koristi...
dakle konzola je vec 3 godine stara, gde su igre koje koriste taj hardver, obzirom da je do sad uglavnom izlazio sve cross gen...
to samo pokazuje koliko oni kaskaju za vremenom, konzola im je 3 godine stara, a jos uvek ne koriste taj hardver koji je u njoj...
kao sto rekoh, fora je sto oni jos ni za taj stari hardver nisu izbacili igru koja ga koristi...