• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PC Starfield

Opet nije lepo formulisao recenicu i dalje zvuci kao da nece biti eksluziva ,znamo da je '' made'' na boxu i to, ako je siguran da je eksluziva trebao je to lepo i da napise da ovo nece izaci za druge platforme i to je to.

Posle Morrowinda, najbolja igra koja je ispala iz Betezde je Fallout: New Vegas i to samo zato što je pravio Obsidian. Ja ne mogu da vjerujem da će idioti i dalje da forsiraju Creation Engine. Ne znam kakva će priča i gameplay da budu ali mi je već sada jasno da će igra da ima više buba od skladišta žitarica u luci Bar. Ako neko ne dobije otkaz, ovaj trend će se nastaviti u nedogled.
Najgore od svega je što ću ja 99% uzeti ovo da odigram, da koliko-toliko ublažim želju za nečim svemirskim, jer se bojim da ću Star Citizen igrati kad mi đeca budu na fakultet...

najbolja igra koja je ispala iz Betezde je Fallout: New Vegas
Meni jedna od najjačih igara ikada, toliko kvestova i varijanti kako će proći, tajni, vrhunskih dijaloga, najveća kolekcija automatskog oružija, a tek oni DLC jeboteeee gotivim.

Pokušao i tad i sto puta posle al ne ide, nemam pojma šta radim, voleo sam da gledam kad je ortak igrao jedino davno davno.

Ide jak dijaloški gas, ko li je slušao sve te dijaloge u Fallout 4, zidali gajbe slagali armore.

Back
Top Bottom