Posle 10 sati igranja, odustao sam od ovog sranja od igre, kazu da posle 12 sati postaje zanimljiva, hah, cisto sumnjam, jebes ti igru kojoj treba toliko sati da se upali... cak i tad ne verujem da postane bolja, vec slicno ko eurokrem, uzmes da jedes los, jeftin eurokrem i bice ti sranje u pocetku, ali posle negde pola kante, naviknuces se na taj uzasan ukus, pa ti vise nece biti lose... tako i sa ovom igrom, mislim da se posle 12 sati samo naviknes kakvo je ovo raspalo govno od igre, totalno ti se srozi kriterijum na najnize moguce grane i onda tripujes kao igra zapravo i nije tako losa, haha, joj boze...
Ovo mi je najgora igra koju sam igrao u skorije vreme, mozda i ikad... jednostavno toliko je dosadna... odgovorno tvrdim da je zanimljivije gledati sat vremena u zid, nego igrati sat vremena Starfielda...
Prica, likovi, dijalozi, sve je ubi boze dosadno, toliko sterilno, vestacki i bez zivota...
Ovo je zastarela igra, prestarela... raspada se od starosti... obukli je u novo ruho, ali bajati mehanizam puca kroz sve otvore...
Los stari dobro poznati, ozloglaseni AI i animacije... likovi ce ti ulaziti u kadar dok pricas sa nekim redovno, sudarati se, blokirati ti put, zaglaviti se, bugova i glitcheva koliko oces...
Pitate se imali li ista da zapravo valja u ovoj igri... za divno cudo ima par stvari, grafika je uglavnom vrlo lepa, ako ne racunamo modele likova, indoor je uglavnom bolje odradjen od outdoor-a, ali i on ume da ima svojih momenata.
Napucavanje je ok odradjeno, mozda i najbolji element igre... ne podrzava igra nista od playstation dzojpeda, ocekivano, ali snaso sam se...
Morao sam i jedan mod da ubacim...
Kakvi questovi zivote... pa to te teraju da promenis 5, 6 planeta za samo jedan quest... sto rece neko, ova igra svake sekunde gleda kako samo da ti produzi gameplay... ovo je igra za ljude koji samo igraju originale, igraju malo igra, vole da se posvete i da igraju neku sa 100% posvecenosti i nista drugo...
Tipovi questa, naci Pericu na planeti A, nadjes ga, e bos sam, ostavio sam cizme na skroz drugom kraju galaksije, donesi mi ih... ah evo ih cizme, sad cu ti dati odgovore koji ti trebaju, idi da pricas sa tim na planeti C, on ima taj i taj odgovor... odes tamo, e zaboravio sam gace na planeti D, donesi mi ih... doneses mu gace, uff hvala, sad je mnogo bolje, mozemo da pricamo... ono sto te zanima, nalazi se na planeti E, ali prvo moras ici na planetu F kako bi te primili na planetu E... odradis sve, odradis quest, e sad idi na planetu G, da javis tom i tom da si zavrsio quest i kako bi dobio nagradu...
Sto rekoste, svaki cas imaju neka ucitavanja, za vrata, za planete, za sve zivo, nije dugo, ali brzo smori...
U ovu igru su ubacili sve moguce sisteme i mehanike, skeniraj malo, malo kuvaj, malo researchuj, malo craftuj... kupuj, prodavaj... kupi sve, uff posle par minuta ne mozes da se kreces, kupi samo sto ti treba, uff posle 5 minuta ne mozes da se kreces... e da i ne zaboravi na kiseonik... pu jebem ti raspalu igru, koji sadista je pravio ovo...
Ovo je neko pravio da muci ljude, mogu da se kladim... da ih nesvesno matletira...
Ocena 0/10
Ko nije igrao Starfield, ne zna sta je pakao... ko je igrao Starfield, ni pakao mu nece tesko pasti...
Necu da kacim skrinove, toliko sam besan...
Trebace mi terapije da posle ovoga povratim ljubav prema igrama...