• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

Jako lepo izgleda telefon, medjutim cena je RIP teski.

Cijena je bagatela za predvidjenu namjenu. Ovo niko kome treba normalan telefon nece kupiti.

Sve ima shader cache ucitavanja, i na slabijim telefonima rade igre sa stabilnim FPS-om. Ta seckanja ima i kada igras na PC-u na mnogo jacim masinama to je do same Citre.

Da li ima neko neki lepsi stand za mobilni koji je i charger (bas uspravno telefon da stoji, ne polozen)?
(Note 8, ali bi da bude i kompatabilan i za ubuduce)

Vidim jako se razlikuju po snazi?

nije poenta u snazi, već u charging protokolu koji se neretko menja kroz generacije. goodluck da ćeš naći nešto futureproof što podržava i 8micu. Mislim, puniće se, ali veoma sporo...

Planiram da uzmem neki tablet sledeceg meseca. Pa me interesuju preporuke. Generalno za citanje stripova i tako nekih laksih stvari Gledam ovaj Samsung Galaxy Tab A7 deluje fino za 200e . Mozda ima neki bolji u tom cenovnom rangu? Bitno da je 10+ incha.

Planiram da uzmem neki tablet sledeceg meseca. Pa me interesuju preporuke. Generalno za citanje stripova i tako nekih laksih stvari Gledam ovaj Samsung Galaxy Tab A7 deluje fino za 200e . Mozda ima neki bolji u tom cenovnom rangu? Bitno da je 10+ incha.
Ja sam uzeo matorom Galaxy Tab S4 za nekih 240 sa sve futrolom, ganc stanje. Baš dobar dil bio na Benču tipa, mada je stavio lik i na KP. Po meni mnogo bolja opcija jer je AMOLED, ima mislim 1GB više RAM-a, i najbitnije od svega Snapdragon 835 je i dalje odličan SoC koji tera sve kako treba.

S je mnogo bolji od A. ako uspeš da nađeš neku povoljnu varijantu, go for it.

Cool , hvala vam , bas cu da pogledam onda te S tablete.

Ako nekoga zanima. Nadam se da ce ovo biti moj sledeci telefon.

1+ forever, ali nisam fan Pro modela zbog velike cene. Trenutni best buy mi je 8T za <500€, a obican 9 ce mi biti privlacniji kad mu cena padne.

Al 5T shljaka i dalje odlicno, ko zna kad cu ga menjati.

Poco F3 je krenuo u prodaju danas, i izgleda da su uboli najbitniji hardver za dugotrajnu upotrebu [ekran i SoC], uz poneke fine dodatke [side fingerprint]. Na prvi pogled ovo je IMO dostojan naslednik legendarnog F1.

Za dva dana je premijera novog Mi Mix telefona, koji cesto ima eksperimentalni tech. Prvi model 2016. godine je bio prvi telefon sa tri bezel-less stranice, Mix3 je 2018. godine imao no punchole/noteardrop slajder ekran. Za najnoviji se najavljuje da ce imati liquid lens na kameri za automatsku promenu FOV-a snimanja [normal, wide, telephoto].

Last edited:
Klasican meh. Otisli sa ful ekrana na rupu i sa 865 na 870. Cekacu f4 sto posto.

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

I to je odavno diskutabilno. Posebno na a11. Svakako bolje od emuija.

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Xiaomi rula.
Nisam u zabludi da i oni vremenom nece postati novi Huaweisto se tice cena, ali cinjenica je da trenutno nemaju konkurenciju u odnosu cena/kvalitet.

Back
Top Bottom