- Reaction score
- 5,182
Ide se na Monster Hunter kolač.
U pripremi za ovo sam presao ponovo keca (a i da bi odigrao dlc). Igrao sam na Hard, dostigao max level (60) uradio sve side misije i collectables u base game i dlc-u. Krenuo sam NG+Ultra Hard malo da speedrunujem, dosao brzo do Meridiana i tu napravio pauzu.
Danas sam konacno instalirao FW i nesto nisam odusevljen. Gameplay je smooth mada mi je grapling hook za sada meh. Nego likovi su mi nekako, glupavi? Verovatno sam previse igrao keca ali za sada mi igra deluje infantilno. Nadam se da postaje bolja as time goes.
Jos od prvog prerelease leak-a, Horizon je prikazivao svet gde ljudi love robo dinosauruse.Ide se na Monster Hunter kolač.
Igram tu i tamo nešto. Prošle godine je to bio Hades, ove Horizon, uz sitnije stvari.Ljuba kupio više konzola nego što je prešao igara.
Pa da, kada sam čitao review-ove dvojke bio sam u fazonu znam da su likovi plitki, takvi su i bili. Ali nisam bio spreman na ovo. Ovde su postali debilni. U stvari su pokušali da ih načine zanimljivim a postali su kreteni. A Aloy je sada edgelordNije valjda da su uspeli da naprave gore likove nego u HZD (ako ne računam Frozen Wilds, tu je već bilo zanimljivih) ?![]()
wat?Takođe i facijalne animacije su još gore.
Teşko to je na izlasku bila by far najimpresivnija igra, msm ok botw je bio superioran gameplay al nemoj da se zezamoSrećom, igrao sam kasnije prvi deo pa je Frozen Wilds već izašao, da nije bilo tog DLC-a igra bi mi bila razočaranje. Slažem se da Frozen Wilds highlight serijala.
I ja citam sta se pise ovde i nije mi bas najjasnijewat?![]()
wat?![]()
Pa jos vise su neprijatne, stalno kao da gledaju naokolo umesto jedno u drugo dok pricaju. Pri tom Aloy izgleda kao da se podsmeva u svakoj konverzaciji. Ili onako cudno kezeci zube. A ponekad im lice igra kao da su dobili tikove. Msm, kec je bio uncanny po tom pitanju, ali ovo nije boljeI ja citam sta se pise ovde i nije mi bas najjasnije![]()
June mogu da se složim, ako je u nečemu napredovala igra, to su facijalne animacije i njihova uverljivost, bar kad su glavni karakteri u pitanju.
Napredovala je apsolutno u svemu samo je narativno nazadovala, no dobro to sa facama je priča još sa emu tu se isključujem zaist 2023 još malone mogu da se složim, ako je u nečemu napredovala igra, to su facijalne animacije i njihova uverljivost, bar kad su glavni karakteri u pitanju.