• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi (2022)

Status
Not open for further replies.
Ima vec
Code:
Jackass.Forever.2022.2160p.WEB-DL.x265.10bit.HDR.DD5.1-NOGRP

Jedino ako ne mislis na Remux verziju.

Sutra je dodela Oskara. Šta mislite ko uzima, ili možda bolje pitanje, kome biste vi dali Oskara za najbolji film? I kao Boga vas molim, bez spoilera. :)

1648331025148.png

1648330941818.png1648330963102.png
1648331052261.png1648330988683.png

Btw, izašao Death on the Nile Blueray

Moja prognoza je:
Najbolji film - The Power of the Dog
Najbolji glumac - Will Smith
Najbolja glumica - Jessica Chastain
Reziser/ka - Jane Campion
Kinematografija - Greig Fraser
Zvuk - Dune
Efekti - Dune
Strani film - Drive My Car

Sto se tice toga kome bih ja dao Oskara za najbolji film (pogledao sam Don't Look Up, Dune, Licorice Pizza i Nightmare Alley) - dao bih Pici od sladica, cisto zato sto najvise gotivim od ovih koje sam pogledao. Za Don't Look Up je presmesno sto je uopste u konkurenciji.

najbolji film od onih koje sam odgledao je coda, pa dunc

Mislio sam da cu kroz par meseci da uzmem listu nominovanih filmova, pa da odradim selekciju. Medjutim zato sto mi je dan ranije poceo i nemam sta pametno da radim, dodao sam 17 filmova na listu.😄

Uglavnom filmove iz prosle godine, krenem da gledam avgusta/septembra. Gledacu da ove godine do krene ranije.

Dobar novi Batman generalno, Pattinson odličan za ulogu po meni.

Jedino što su mi prve 2/3 filma maltene savršene u smislu da film baš ima svoju atmosferu i identitet i donosi veliko osveženje kada Batman u pitanju a onda u poslednjoj trećini pacing krene da se raspada plus film sklizne u neke glupe scene i generičke varijante koje se koriste kad ne znaš kako da završiš film.

Scena sa bakljom, nošenje dece iz vode, debilan monolog o ožiljcima...

Zbog svega toga ukupan utisak "samo" 8/10 a moglo je 9.5/10 da se nije sve raspalo pri kraju. :)

Da, u tom poslednjem delu se bas oseti da film padne. Ne znam koliko je na to uticalo i oni problemi sa kovidom i prekidima snimanja koji su se desavali nekoliko puta, pa su zurili posle da to nekako odrade. Ne bi me cudilo ni da se mozda studio umesao, da filmu treba jos neki veci akcioni deo na kraju. Svakako steta za taj pad pri kraju.

I na kraju ipak ispao OK film koliko sam video, mrsko da premotavan sada topic da nadjem domace utiske :D
Iako je casting meh, i par puta su menjali sve i svasta ocekivao sam totalni trash.

Prvo sam mislio da je iscenirano, posle vidim nije. Svakako je Smit prenaglio, a dobra je fora bila.

Prvo sam mislio da je iscenirano, posle vidim nije. Svakako je Smit prenaglio, a dobra je fora bila.
A brate i sam se smejao forici prvo i onda kad je video da je zeni neprijatno bio je u fazonu bolje da lupim samar Chrisu nego u narednih 7 dana da zivim sa Jane pod istim krovom :D

Edit.

(y)

...sto nije ovako reagovao kada mu je zena imala "entanglement".

[entertainment] Slika godine. :D
FO50CzmVEAMmHps

Jada ima bolest koja specava rast kose, verovatno mu je prekipelo. A i nije prvi put da je Chris Rock podjebavao Jadu sa salama.

...sto nije ovako reagovao kada mu je zena imala "entanglement".

To je privatna stvar u koju mi ne moramo da guramo nos. Ko zna sta je bilo i kako su se pomirili, njihov problem.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom