• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi (2022)

Status
Not open for further replies.
CODA (2021)

Po meni najbolji film prošle godine. Sve je urađeno sigurno, školski, sa poznatim vizuelno/audio forama koje izazivaju ciljana osećanja kod publike, a opet je vrlo autitentičan i originalan film. Kinematografija mi se takođe dopala jer nema mračnih scena i kadrova, sve je uvek u fokusu i izuzetno dobro osvetljeno. Ne kažem da je to dobra stvar uvek (primer su domaće tv serije kako to ne treba raditi), ali nekako mi se super uklopilo sa generalnim vajbom filma. Takođe, sucker sam za coming of age, generalno taj žanr obožavam, tako da mi je ceo film neverovatno dobro legao.

Ocena 8.5/10

X-878439868-large.jpg

Odgledao sinoc X , posle tolikog hajpa za ovaj film na netu, ja sam iskreno blago razocaran. Daleko od toga da je los film , ali prva polovina je definitivno bolja dok prave "film" nego druga polovina kad postane slasher. Definitivno vredi pogledati , super je gluma , dobro je snimljen. Samo eto malo zaboravan da tako kazem. 3/5

Taj reziser se drzi tog nivoa 5.5-6.5 za sve njegove filmove do sada, gledljivi, al nista posebno.

Odgledao sinoc X , posle tolikog hajpa za ovaj film na netu, ja sam iskreno blago razocaran. Daleko od toga da je los film , ali prva polovina je definitivno bolja dok prave "film" nego druga polovina kad postane slasher. Definitivno vredi pogledati , super je gluma , dobro je snimljen. Samo eto malo zaboravan da tako kazem. 3/5
sad i ja odgledah ocaj film, ocekivao sam ovako nesto. zanimljiv prvi deo i onda nevidjeni tres u drugom delu. otprilike 5/10 od mene, moze da se pogleda a da ti ne bude krivo sto si pogledao. tako nekako

Apsolutno se slazem , dobri su glumci imaju hemiju i vidi se da su se zajebavali dok su snimali taj deo "filma" . Jedini deo bas koji je bio napet i super snimljen je deo sa aligatorom po danu.

Kida The Northman, mada ce definitivno biti podeljeni utisci oko ovoga. Sudeci po komentarima, mislim da sam jedini u sali kojem se svideo film.

Muzika je prejebana bas, jedva cekam ceo soundtrack da izadje.

Kida The Northman, mada ce definitivno biti podeljeni utisci oko ovoga. Sudeci po komentarima, mislim da sam jedini u sali kojem se svideo film.

Muzika je prejebana bas, jedva cekam ceo soundtrack da izadje.

Stalno sam u komunikaciji sa ljudima iz distribucije i kažu mi da bukvalno 90% ljudi ako ne i više izlazi iz sala nezadovoljno skroz :D

Pozitivne utiske sam samo pročitao ovde, mada i meni se gleda.

po nekom mom iskustvu ako je film artsy slow burn definitvno ga treba pogledati kuci, u bioskopu bi se smorio.

Stalno sam u komunikaciji sa ljudima iz distribucije i kažu mi da bukvalno 90% ljudi ako ne i više izlazi iz sala nezadovoljno skroz :D

Pozitivne utiske sam samo pročitao ovde, mada i meni se gleda.
Kapiram da gomila dolazi da gleda film misleci da je ovo na fazon one serije Vikinzi, da ce biti bar dve epske bitke i tome slicno. :D

Ovo je Eggersov najpristupacniji film za siru publiku, pa me malo i cudi sto se to desava. Okej kao ne svidi ti se film, ali bas da ti dodje da izadjes iz sale....to me iznenadjuje. Plus sto film nema praznog hoda ili problema sa tempom (bar je moj utisak takav). Bojim se da ce ovo bas lose proci na box office-u.

Btw, posle par dana kad su se slegli malo utisci, za nijansu mi je slabiji film, ali sve u svemu i dalje odlican.

Last edited:
Razmisljam da odem jos jednom ovog meseca da ga pogledam, taman kada sala bude poluprazna. Jasno je da ce film polarizovati publiku, svako na kraju dana ima svoju viziju kako je ovo zaista trebalo da izgleda. Ali mislim da se u Holivudskom sistemu nije pojavila bolja kompromitovana vizija od ove koju je Eggers isporucio, mozda bi bilo i najbolje da ne izadje nikada Directors Cut jer ko zna kakav bi onda bio utisak. I sam je covek potvrdio da je ovo "narodna" verzija filma koji su mu trazili, a gledajuci kako se od The VVitch I The Lighthouse menjao i nalazio nove nnacine da vizuelno ispripoveda i da iskoristi lokacije i glumce, zato i ovima sto su ocekivali previse ne pasuje. Smanjite ocekivanja i bolje cete se provesti.

pogledao ambulance, novi film michael baya...ocekivao sam tupav 90s action movie, malo osvezenja u moru marvela i dc-a, nazalost ovaj film je toliko glup da je to strasno, ovo je retardirano....michael bay imbecilni humor overload, glupi likovi, logike nigde, taj kombi ide oko njega se sve razbija, kola lete na sve strane ja ne znam sta se jebeno desava...blah

od dobrih stvari lepo je videti akciju koja je skroz prakticno odradjena, u skoro svakom drugom filmu 90% ovoga bi bilo cgi.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom