Čekamo @JackRaid04 i @VoivodBG da bace utiske.
I šta sta ovim? Kao trolovala nas je, zato je film do jaja?
Ne, nego se jos nisi razbudio:
Resurrections je meni licno zanimljiviji film, da ne kazem bolji, od Revolutions.
![]()
Moooozda je bilo bolje da je pustila da oni odrade... ne vidim poentu, sta je mislila "ej oni ce snimiti sranje film, bolje ja da snimim sranje film" ?Na osnovu nekih scena, sasvim je moguce da je WB hteo da radi novi Matrix sa ili bez Lane i da je ona bila u fazonu "ako ce neko raditi, to cu biti ja" i onda na ovaj nacin pljunula na njih.
Ne znam sta je snimala, ali kad je promenila pol, nije to vise ista osoba.Lana izgleda troluje odavno, posle prve trilogije izbacuje samo trol filmove.
Resurrections ima najbolji kraj![]()
Moooozda je bilo bolje da je pustila da oni odrade... ne vidim poentu, sta je mislila "ej oni ce snimiti sranje film, bolje ja da snimim sranje film" ?
Ovo je ispalo toliko sranje, da ne vidim da je WB mogao da napravi gori film...
Ne znam sta je snimala, ali kad je promenila pol, nije to vise ista osoba.
Inace cuo sam da je budzet za ovaj film cak 190 miliona... za komparaciju, dvojka i trojka su imali po 150 miliona... na sta su pare otisle?
Па није исти човек. Сад је жена.napokon pogledao novi matrix... i zabezeknut sam, ne mogu da verujem koliko je bukvalno svaki aspekt ovog filma sranje...ne mogu da verujem da je isti covek pravio i prvi matrix, katatsrofa. meni se pocetak meta komedija i svideo ali posle toga sve pada toliko u bunar da je to strasno, SVE je sranje.
ne znam sto se cudim, naravno sad je trinity glavna, ustvari bez nje neo je nista...ma fuck off!