• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV The Matrix Resurrections (2021)

Ne bih se usudio film nazvati sranjem ali bio mi je jako naporan u nekim segmentima. Losih scena i krindza ima na pretek. Previse su razvodnili limunadu. Realno ocjena oko 5/10. Daleko je ovo od originala (bilo kog nastavka takodje), ali ne nude apsolutno nista novo - osim te naivnosti koju su odvrnuli na maks.
Mozda su sve karte bacili na igru :P

Odgledao sam sinoc i meni je film odlican.naravno da nije ni blizu kvaliteta icega iz prvih filmova al dobro to je druga stvar.jedino borbe su mi bas meh da ne kazem bas lose,dialozi i pojedine glume si isto mogle bolje.ima jos tu stvari koji su mogle bolje ili mi se ne svidjaju ali sve u svemu meni je super uzivao sam :)
Čekaj, bolji ti je 3. deo od 4. ali ti je 4 dobar film?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Au sine šta je ovo jebote?
Bacih 800 din na ajmeks.
Film je jeza.
Ima par interesantnih ideja, i sama priča i zaplet nisu loši, ali sve ostalo je pakaleo.
Počev od režije, editovanja, muzike, zvuka.
Gore akcione scene nisam gledao odavno. Vidi se da nije ista sestra režirala prva 3 filma.
Ovo bi pre 15 godina išlo straight to dvd.

Pa kad si zapeo da ides na imax, mislis to ce da izvadi sranje film, a svako je mogao da vidi da je trailer sranje.
P.S. izgleda da Bambuli treba mnogo vise od 2 dana za prevod, jer prevoda jos uvek nigde, izasao je samo titl na engleskom, sto nije lose za prvu pomoc.

Odgledao sam ovo. Nazalost, nema ni trunke onog smeka koji je (pogotovo) krasio prvi film. Osecaj je da mi nijedna scena nece ostati u pamcenju, da nije bilo momenata koji se izdvajaju ili su upecatljivi.
Zanimljiva je ideja i nacin kako su pokusali da odrade ovaj nastavak, ali ostalo je nekako najvise samo na tome. Ne znam sta se desilo sa Lanom ili je prosto mozda druga sestra bolji reziser, ali bilo je prilicno ofrlje odradjenih delova, pogotovo borbe koje su sa dosta cutova, povremeno nepregledne, blede, ni zrno onih kul stvari kod njih kao u prethodnim filmovima. To mi bas ostavilo bez veze utisak.
Ipak, ne mogu da kazem da me je smorio film, dovoljno je zanimljiv i lepo je bilo gledati opet Nea i Triniti, ali ne verujem da cu imati zelju da opet pogledam ovo. Nesto ne verujem da ce biti nastavka ovde, mozda i bolje tako.

5/10

Gledam sat vremena i moram da napravim pauzu...

Koj kurac?

Gledam film i ozbiljno se pitam je l ovo zajebancija ili šta... Kakvi su ono kadrovi snimani u tri frejma. Pa na Switchu bi bolje radilo. Totalno promašen vajb.

Ako me za sat vremena ni malo nije zakačilo, ne znam kada će. Šteta jer sam Matrix baš voleo, kupio Bluray Trilogy čim se pojavio bio....

Gledam sat vremena i moram da napravim pauzu...

Koj kurac?

Gledam film i ozbiljno se pitam je l ovo zajebancija ili šta... Kakvi su ono kadrovi snimani u tri frejma. Pa na Switchu bi bolje radilo. Totalno promašen vajb.

Ako me za sat vremena ni malo nije zakačilo, ne znam kada će. Šteta jer sam Matrix baš voleo, kupio Bluray Trilogy čim se pojavio bio....

Ja sam u prvih sat vremena ocekivao neki hard cut, tipa, ok ovo je bio trip indukovan uticajem masina idemo sad ozbiljno, imamo jos sat i po za dobar film. To se naravno, nije desilo :D

Back
Top Bottom