Mozda su sve karte bacili na igruNe bih se usudio film nazvati sranjem ali bio mi je jako naporan u nekim segmentima. Losih scena i krindza ima na pretek. Previse su razvodnili limunadu. Realno ocjena oko 5/10. Daleko je ovo od originala (bilo kog nastavka takodje), ali ne nude apsolutno nista novo - osim te naivnosti koju su odvrnuli na maks.
Odgledao sam sinoc i meni je film odlican
-borbe su mi bas meh da ne kazem bas lose
-dialozi i pojedine glume si isto mogle bolje
-ima jos tu stvari koji su mogle bolje ili mi se ne svidjaju
Čekaj, bolji ti je 3. deo od 4. ali ti je 4 dobar film?Odgledao sam sinoc i meni je film odlican.naravno da nije ni blizu kvaliteta icega iz prvih filmova al dobro to je druga stvar.jedino borbe su mi bas meh da ne kazem bas lose,dialozi i pojedine glume si isto mogle bolje.ima jos tu stvari koji su mogle bolje ili mi se ne svidjaju ali sve u svemu meni je super uzivao sam![]()
Upravo, ovaj film je zapravo samo najava za igru, malo dizanje interesovanja.Mozda su sve karte bacili na igru![]()
Upravo, ovaj film je zapravo samo najava za igru, malo dizanje interesovanja.
zavrsio na lecenju od depre covekBambula odustao od prevoda kada je pogledao film.
Resurection je 4 deo?Čekaj, bolji ti je 3. deo od 4. ali ti je 4 dobar film?
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Gledam sat vremena i moram da napravim pauzu...
Koj kurac?
Gledam film i ozbiljno se pitam je l ovo zajebancija ili šta... Kakvi su ono kadrovi snimani u tri frejma. Pa na Switchu bi bolje radilo. Totalno promašen vajb.
Ako me za sat vremena ni malo nije zakačilo, ne znam kada će. Šteta jer sam Matrix baš voleo, kupio Bluray Trilogy čim se pojavio bio....