Teoreticar
Well-known member
- Reaction score
- 722
ja se sve tiho nadam tome, sve me strah da kazem naglas![]()
Mozda ne mora da tradicionalnu formu gaming website-a sa review-ovima, opisima i sl?

ja se sve tiho nadam tome, sve me strah da kazem naglas![]()

Youtube >>> WebsiteMozda ne mora da tradicionalnu formu gaming website-a sa review-ovima, opisima i sl?
Youtube >>> Website
"Influenseri" >>> gejming "novinari"
Izvinjavam se, ovo sam morao da citiram. S obzirom da su prošle mnoge godine od tih dana kada sam pisao, mislim da imam pravo nešto da kažem na tu temu,,,
Prvo:
Krademo content??? Prva stvar - pa mi svi koji smo pisali za taj nesretni emugalaxy, MI SVI smo to radili čista srca, bez ikakvih loših primisli, bez ikakve želje da iskoristimo BILO ŠTA. Nikakav ugovor nikada nigde nismo potpisali, niti smo ikada dobili bilo kakvu nadoknadu. IKADA. BILO KAKVU. NADOKNADU.
Jedina osoba koja je želela da iskoristi tu situaciju je oduvek bio NICK. ODUVEK. I kada sa ove distance pogledamo to sve - moramo reći da mu je odlično išlo. Hvatao se za neku svoju spiku, kao neki ekskluzivan content, bolelo ga je uvo šta mi svi osećamo... Da li je njega ikada bilo briga što sam npr. ja sate i dane trošio na jedan tekst da bih napisao nešto kvalitetno? Jer sam svemu prilazio uz maksimalnu posvećenost uz želju da pružim najbolje od sebe?! Da ne obrukam sajt, da bi imao čime da se ponosi?!?!?!? I šta sam dobio na kraju nakon svega? Dobio sam to da me je ničim izazvan banovao uz epitet prema meni "Such a bitch" (imam i dokaz za to). To NIKADA neću zaboraviti.
NIKADA.
I da li je njega bolelo uvo što sam tada nakon stresa ZAVRŠIO I U BOLNICI zbog multiple skleroze?!?
APSOLUTNO GA JE BILO BAŠ BRIGA.
I sad ja prema takvom liku treba da osećam neko saosećanje, jao "krademo mu content", jao šta li će da misli?
Uz dužno poštovanje - ZA NJEGA I NJEGOVO MIŠLJENJE ME TAKO BOLI ĐON LEVE PATIKE. Ja sam pisao svoje tekstove bez ikakvih primisli i želje da izvučem korist, za razliku od njega koji je sve to radio na jedan perfidan i krajnje manipulatorski način. Na mene je to sve tako uticalo da više nikada nisam napisao bilo šta... iako BAŠ volim gaming. Zadnjih godina sam se borio sa sobom i sa svojom bolešću i mislim da mi nakon svega odlično ide - prešao sam na isključivo biljnu ishranu, fizički sam se aktivirao, očistio sam misli i uz podršku moje drage sam izašao na pravi put. I ne gledam iza sebe.
TAKO DA...
...jedina osoba koja je ikada krala content od drugih je bio NICK i likovi poput njega. Uzimaš im prvoklasne tekstove, ne plaćaš ih apsolutno ništa, i sav street credit grabiš sebi, jer ti si kao neki gejming "novinar", a u stvari si sitna duša koju nikada nije bilo briga za druge.
Tako da... okačiću svoje tekstove ovde kad bude prilike za to i ako to neko bude želeo. Mirne duše i APSOLUTNO ČISTE SAVESTI. Jer nemam od čega da se stidim, NIKAD NIŠTA POGREŠNO NISAM URADIO. Ne samo u gejmingu, već uopšte i u životu. Savest mi je čista. A da li to i neko drugi može da kaže?
Pa... NE BIH BAŠ REKAO.
Mozda ne mora da tradicionalnu formu gaming website-a sa review-ovima, opisima i sl?

Jel to ima nekih ozbiljnijih planova za sirenje ili je vise ako bude dovoljno vremena, motivacije, zelje pa mozda nesto dodatno se uradi ? Svakako podrzavam ideju, samo sam bio pod utiskom da je ovo nesto kao hangout corner gde mozemo caskati o srodnim interesovanjima, ne sa ciljem opsteg jednoumlja vec bez neke atmosfere opste tenzije i svadje koja ceka iza svakog coska. I tako sto se tice tih sukoba iz proslosti, najbolje po meni je tamo ih i ostaviti, ovde nek bude svima novi pocetak.

^ Ovo, previše nebitno da bi se spominjalo, ali eto neko ima potrebu da kanalise to, što je isto ok.Jel to ima nekih ozbiljnijih planova za sirenje ili je vise ako bude dovoljno vremena, motivacije, zelje pa mozda nesto dodatno se uradi ? Svakako podrzavam ideju, samo sam bio pod utiskom da je ovo nesto kao hangout corner gde mozemo caskati o srodnim interesovanjima, ne sa ciljem opsteg jednoumlja vec bez neke atmosfere opste tenzije i svadje koja ceka iza svakog coska. I tako sto se tice tih sukoba iz proslosti, najbolje po meni je tamo ih i ostaviti, ovde nek bude svima novi pocetak.
Super ideja u vidu bloga.Podržavam skroz, ali da bude što svedenije nalik nekom blogu ne da bude kao "portal" sa pritiskom da se radi update sadržaja.
Onda bi mogli da imamo i tekst na sajtu prekopiran kada npr. neko napiše tutorial na forumu.
Mene samo plasi da ne bude prozivki kako krademo content.

, nego da ga se resimo po kratkom postupku.