• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Grand Theft Auto : The Trilogy (Definitive Edition)

Da znam, ali generalno i original je imao svojih problema, stare igre... a ovi ljudi sto kace na yt kompilaciju glitcheva i bagova, namerno ih jure i izazivaju da se dese, jer ima ljudi koji su igrali dugo, pa nisu imali nikakvih problema...
A ko hoce da juri probleme, naci ce ih u svakoj igri, eno pa su izglichovali mapu u Elden Ringu...
Verujem da igra pruza ok iskustvo, a pustite one klipove...

remaster.
gomila problema na koje se zale, postojali su i u originalnoj igri.
Jedino ako nisi igrao originalne igre 😂. Sramotna je količina đubreta koju su nam servirali u ovom "remasteru"

Jel si igrao remaster?
Ja kolko sam video po klipovima, igra super radi i bez problema, ali sacekacu da sam probam, onda cu dati konacan sud :D

Ja sam nedugo po izlasku prešao skoro ceo AC Unity za dva dana, nisam tad imao još PS4 pa ga nisam završio...jednom sam gličovao na krovu i morao da izadjem iz igre to je bio jedini bag koji sam primetio....al opet igra je već imala status propasti i mnogi su je otpisali i bez igranja...tad sam video koliko to gličevanje po yt klipovima nije baš realno

Ja ostajem pri tome da je igra u ovakvom formatu pišanje po fanovima. I to bez šaranja, onako direktno, za sve novce 😂

Nepismen AI upscale, retardirani modeli, nedovršeni efekti, to su činjenice a ne subjektivan osećaj. A kada na to dodaš subjektivnost npr upropašćen artstyle jasno je zašto se mnogi ljudi bune.

Kome ovakve stvari ne smetaju taj je realno srećan čovek i treba u tome da uživa. Bolje igrati nego raspravljati se po netu. I ja volim botw i odyssey a net je pun ljudi koji pene na sam pomen, i to je ok.

Problemi su tu koliko god da su retki ili česti i izgovora nema. Ali svako treba da isproba igru ako želi i oceni koliki mu je to sve problem.

Nekome je dosta i da vidi to što je pokazano na netu, Sajberpank nisam ni razmatrao za PS4, ispratio sam pre izlaska našta to liči na konzolama. Generalno sam ušao u fazon samo ekskluzive za konzole ili full provereno, konkretno UBI igre su već neko vreme više nego zadovoljavajuće na konzolama mislim na AC, FarCry....Ali da se jadim sa nekim igrama koje ne umeju da prilagode konzolama nije mi više trip ni ako sam uzeo dzabe....

Treba biti oprezan i sa remasterima kompilacijama...Capcom izbaci odličnu retro kompilaciju, pa onda sledeća bude sa svetskim lagom tipa Mega Mam X kompilacija i tako dalje

Ovaj remaster je izgubio "dušu" što bi se reklo, što kaže ljubomir gore, artstyle je totalno čudan i nije to to više, nevezano za bagove i što je nedovršeno djubre u Unreal engineu. Izgleda da je trojka ubedljivo najgori port, a upravo sam krenuo i od trojke pa reko idemo redom, ovo mi je uništilo volju za svakim daljim igranjem... a da ne spominjem koliko pizdim kad je neka vremenska misija pa sva moguća vozila namerno kao isprogramirana izleću i namerno te teraju da se skucaš u njih, one trijade pucaju non stop, opšti haos XD.. ne sećam se dal je u originalu baš bilo ovako ili su i to zasrali

oho napljuvase ih, ocekivao sam od ign-a da bude blag.

Ja veceras zavrsavam sa trojkom. Portland i njje bio tako los, ali kako sam otisao na drugo ostrvo koje je vece, tako su krenule da nestaju tektsture, iskacu kola itd

Sve na sta se zale ljudi sam poceo vise da primecujem kako je mapa postala "veca".

Sada se ljudi manje kolju na ulici, na mene sada samo rokaju kriminalne bande. Kako si blizi srcu grada, obicna raja zna koje su posledice ako divljaju. Lako je na periferiji izigravati junaka.😄

Nisam igrao trojku pa me to gura, ne znam da li cu da zavrsim Vice City i San Andreas. Svakako cu dati sansu, mada ako dignem brzo ruke od VC, ne znam zasto bih pokrenuo SA.

Kakav pr trainwreck, nekoga treba napenaliti iz firme za tuzbu protiv modera. Zapravo nek je doda u cv i odjebe u nintendo.

S obzirom da Nintendo još nije uspeo da skine sa inteneta onaj reverse engeneered PC port Maria 64, sklon sam da se složim.

Krenuo malo da igram Vice City i ona informacija od pre 7 dana jeste bila tacna. Ima muzike koje je bilo u originalu, a ne bi trebalo da je bude u DE.

Malocas isla pesma na V-Rock od The Cult- She Sells Sanctuary.

Pa sada mislim da cu sve tri igre da predjem u cugu. Kakav crni patch. 😁

Trojka je prakticno neigriva. Pocevsi od toga sto kola popinuju ispred prakticno stalno iako vidim jos 500 metara scenografije iza pa preko svega ostalog prakticno.

VC je dosta bolji iako mi i on deluje blago receno cudno ali bar moze da se igra i bude zabavan. Tu mi je najmesnije sti sprintom trcis brze nego sto npc-ovi voze kola :D

San andreas nisam probao, a i skoro sam ga igrao na viti pa ce mi biti sveze kad uporedim sa ovim izdanjem.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Back
Top Bottom