nebojsa986
Well-known member
- Reaction score
- 2,202
Valjda ce da rade malo i na igri, a ne samo da srede licence i ostave.
quick cashgrab najnormalnija stvar danas... nažalost.Dve stvari mi nisu jasne:
1. Kako je uopste nekom palo napamet u manadzmentu da jednu od najvecih i nauticajnih trilogija ikada napravljenih u svetu video igara dopusti nekom levom mobile developeru da uradi remaster umesto njih samih?
2. Da li je neko pre launcha upalio finalni proizvod koji su dobili od outsourcovane firme i zapravo rekao ok ovo je odlicno pustaj u prodaju?
Bas mi je krivo iskreno ova trilogija je zasluzila tretman koji je dobila Mafia prvi deo sa svojim remasterom od nule. Mogli su tako da odrade lagano pa makar izdavali na svake dve god po jedan remasterizovan deo.
Dve stvari mi nisu jasne:
1. Kako je uopste nekom palo napamet u manadzmentu da jednu od najvecih i nauticajnih trilogija ikada napravljenih u svetu video igara dopusti nekom levom mobile developeru da uradi remaster umesto njih samih?
2. Da li je neko pre launcha upalio finalni proizvod koji su dobili od outsourcovane firme i zapravo rekao ok ovo je odlicno pustaj u prodaju?
Bas mi je krivo iskreno ova trilogija je zasluzila tretman koji je dobila Mafia prvi deo sa svojim remasterom od nule. Mogli su tako da odrade lagano pa makar izdavali na svake dve god po jedan remasterizovan deo.
Hehe ocigledno niko, pustaj i zgrci lovu parola. Fazon je sto ni ovog nosioca za peticu ne mogu da prodam, svi beze od GTA XD
quick cashgrab najnormalnija stvar danas... nažalost.
Ozbiljno? Meni je VC najbolji GTA, tako da bih to i mogao probati ako ne pati od problema ostale dvije igre.Iskreno, Vice City mi je vrhunski. Ali vidi se da je dosta manje rada ulozeno u Trojku i San Andreas.
Dve stvari mi nisu jasne:
poljak? nešto si pobrkao?Kad mogu Ubisoft i Poljak, moze i Rokstar.
Ozbiljno? Meni je VC najbolji GTA, tako da bih to i mogao probati ako ne pati od problema ostale dvije igre.
poljak? nešto si pobrkao?
Kakav bre višegodišnji trud i rad? Ovi remasteri imaju mnogo manje detalja od originalnih igara, to što su preko originala na većinu mesta samo nalepljene generičke teksture veće rezolucije i što je moderan endžin omogućio real time senčanje nije nikakav višegodišnji trud i rad, nego otaljavanje i quick cashgrab. Zaista me neki ljudi ovde začuđuju koliko su nekad u stanju da brane velike kompanije bez gotovo ikakvih objektivnih činjenica.ne vidim kako višegodišnji trud i rad (koji je nažalost zasran preranim releaseom) može da se smatra kao quick cashgrab...