• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Grand Theft Auto : The Trilogy (Definitive Edition)

Kiša sredjena

Modders, Not Rockstar, Have Fixed The GTA Trilogy’s Ugly-Ass Rain​

Fixing the Definitive Edition will be a massive task, and one that modders are already showing up for​

voleo bi da vidim puno poredjenje izmedju ps2 i xbox-a.
inace meni switch verija izgleda najbolje, bas zato sto su losi efekti ili umanjeni ili iskljuceni.

Iz DF-a nisu to nikad uradili koliko znam, ali ima dosta korektnih poređenja između tih i ostalih verzija, npr

III i Vice City su imho bolji na Xbox-u, dok je San Andreas i dalje po atmosferi i osvjetljenju najbolji na PS2.

Baš su odvalili sa vajbom San Andreasa na PS2 konzoli. Igrao sam na Xboxu i ortak mi tada pričao, ma brate bolje radi i bolje izgleda na Xboxu ali na mom PS2 je nekako bolji doživljaj xD

Dve stvari mi nisu jasne:

1. Kako je uopste nekom palo napamet u manadzmentu da jednu od najvecih i nauticajnih trilogija ikada napravljenih u svetu video igara dopusti nekom levom mobile developeru da uradi remaster umesto njih samih?

2. Da li je neko pre launcha upalio finalni proizvod koji su dobili od outsourcovane firme i zapravo rekao ok ovo je odlicno pustaj u prodaju?

Bas mi je krivo iskreno ova trilogija je zasluzila tretman koji je dobila Mafia prvi deo sa svojim remasterom od nule. Mogli su tako da odrade lagano pa makar izdavali na svake dve god po jedan remasterizovan deo.

Hehe ocigledno niko, pustaj i zgrci lovu parola. Fazon je sto ni ovog nosioca za peticu ne mogu da prodam, svi beze od GTA XD

1. Kako je uopste nekom palo napamet u manadzmentu da jednu od najvecih i nauticajnih trilogija ikada napravljenih u svetu video igara dopusti nekom levom mobile developeru da uradi remaster umesto njih samih?

2. Da li je neko pre launcha upalio finalni proizvod koji su dobili od outsourcovane firme i zapravo rekao ok ovo je odlicno pustaj u prodaju?

Bas mi je krivo iskreno ova trilogija je zasluzila tretman koji je dobila Mafia prvi deo sa svojim remasterom od nule. Mogli su tako da odrade lagano pa makar izdavali na svake dve god po jedan remasterizovan deo.
quick cashgrab najnormalnija stvar danas... nažalost.

Iskreno, Vice City mi je vrhunski. Ali vidi se da je dosta manje rada ulozeno u Trojku i San Andreas.

Hehe ocigledno niko, pustaj i zgrci lovu parola. Fazon je sto ni ovog nosioca za peticu ne mogu da prodam, svi beze od GTA XD

Ne beze, nego su ga svi odavno izigrali. A jos ga Epic prosle godine delio za dz, tako da prakticno ne postoji niko ko ne poseduje igru na makar jednoj platformi.

quick cashgrab najnormalnija stvar danas... nažalost.

Kad mogu Ubisoft i Poljak, moze i Rokstar.

Iskreno, Vice City mi je vrhunski. Ali vidi se da je dosta manje rada ulozeno u Trojku i San Andreas.
Ozbiljno? Meni je VC najbolji GTA, tako da bih to i mogao probati ako ne pati od problema ostale dvije igre.

Verovatno nemaju dovoljno ljudi ili vremena da odrade portove sami (nisu jedini zato i postoje specijalazovani port timovi),
ali bar imaju više nego dovoljno para pa su mogli da unajme ozbiljniji tim nego ovaj.

Što se tiče Mafia reizdanja, Mafia 1 je full remake ne remaster, Mafia 2 je remaster (PS3 igre) i Mafia 3 je praktično GOTY reizdanje,
takođe su cene drugačije, Mafia 1 je bio $40 dok su Mafia 2/3 bile po $30, ovde je GTA Trilogy $60.

Ozbiljno? Meni je VC najbolji GTA, tako da bih to i mogao probati ako ne pati od problema ostale dvije igre.

Vrhunski izgleda (opet, minus Fortnite izgled karaktera), na to sam mislio, gameplay i ostalo je prakticno isto. A sve tri igre pate od nekih gluposti poput one kise.

Kroz par sati igranja nisam primetio nista posebno od gliceva.

poljak? nešto si pobrkao?

Proslogodisnje kmečanje je bilo na Poljaku Cyberpunku, ne?

ne vidim kako višegodišnji trud i rad (koji je nažalost zasran preranim releaseom) može da se smatra kao quick cashgrab...

Ni ja, ali vidjali su profesionalni gejming novinari i veci deo gejming zajednice. 🥴

ne vidim kako višegodišnji trud i rad (koji je nažalost zasran preranim releaseom) može da se smatra kao quick cashgrab...
Kakav bre višegodišnji trud i rad? Ovi remasteri imaju mnogo manje detalja od originalnih igara, to što su preko originala na većinu mesta samo nalepljene generičke teksture veće rezolucije i što je moderan endžin omogućio real time senčanje nije nikakav višegodišnji trud i rad, nego otaljavanje i quick cashgrab. Zaista me neki ljudi ovde začuđuju koliko su nekad u stanju da brane velike kompanije bez gotovo ikakvih objektivnih činjenica.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Back
Top Bottom