• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Grand Theft Auto : The Trilogy (Definitive Edition)

Višegodišnji trud i rad na Cyberpunk-u Smajki.
A sorry onda @Maxa , to je najverovatnije tačno. Ali očigledno zahvaljujući menadžmentu poslednjih godina ni CD Project nije više kompanija koja je bila. To je po meni baš tužna priča.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ovi remasteri imaju mnogo manje detalja od originalnih igara

Umesto gledanja youtube snimaka diskutabilnog video kvaliteta, prvo instaliraj igru na PC-u da pogledas svojim ocima sta je tacno radjeno, pa onda dopusti sebi da bacas mudrolije i eventualno nebulozne izjave poput ove.

Kakav bre višegodišnji trud i rad? Ovi remasteri imaju mnogo manje detalja od originalnih igara, to što su preko originala na većinu mesta samo nalepljene generičke teksture veće rezolucije i što je moderan endžin omogućio real time senčanje nije nikakav višegodišnji trud i rad, nego otaljavanje i quick cashgrab. Zaista me neki ljudi ovde začuđuju koliko su nekad u stanju da brane velike kompanije bez gotovo ikakvih objektivnih činjenica.

A maxa drveni advokat klasican.

A sorry onda @Maxa , to je najverovatnije tačno. Ali očigledno zahvaljujući menadžmentu poslednjih godina ni CD Project nije više kompanija koja je bila. To je po meni baš tužna priča.

nije frka :)
cdpr je napravio veliku grešku i izgubio poverenje mnogih, koju još uvek može delimično da ispravi, čekam da vidim kako će ispasti ta nextgen verzija za konzole. ako bude valjala, verujem da će dobro da se proda...

najgori je taj momenat što se na svakom koraku u igri vidi trud devova, ali jebga... :D

miki
da ga dućka, klasika :D

Upalio jos juce GTA III, prva stvar koja mi je izasla su moje prve vece frustracije u vezi igre. Dosta sitnica me je tu izbacilo iz takta i sada primecujem neke, ali prelazim preko toga. Krenuo sam da uzivam u tehnickoj nesavrsenosti igre i samom gameplayu, malo sam se navukao. Skroz razumem sebe zasto sam pizdeo kao klinac, deluje mi da je ovde malo bolja kamera. Valjda zato sto je napravljena igra, ovde bas volim da peglam pesake i neverovatno mi je zabavno. Bas lako se gine, kola mnogo brze ''izgore''. Kako su ispali kasniji GTA nastavci, ovo mi sada dodje kao parodija. E da, neverovatno mi je koliko se u samoj igri toliko puca, sibaju medjusobno, kradu kola. Ko riots u poslednjim deonicama San Andreasa, u Liberty Cityju je ko dobar dan. Jednom su me takom greskom zakacili jer sam se nasao na pogresnom mestu i jbga wasted.😄

Juce sam imao situaciju da treba neka kola treba da parkiram, na 10 metara sam od lokacije nakon sto sam odradio veci deo posla, ja skrecem zakacim pesaka i moram ponovo kola da vodim na farbanje. 😄 A nisam zeleo da ga cekam posto je vremenska misija, gledao sam da ga izbegnem i zakacio mi desni kraj.

Od radio stanica, najvise pustam Double Clef FM. Ide klasicna muzika, druge stanice mi nisu toliko interesantne.

Umesto gledanja youtube snimaka diskutabilnog video kvaliteta, prvo instaliraj igru na PC-u da pogledas svojim ocima sta je tacno radjeno, pa onda dopusti sebi da bacas mudrolije i eventualno nebulozne izjave poput ove.
Ne mogu da instaliram, nemam komp za remastere ali baš me briga. I nije kiselo grožđe iako ćeš na taj način šta god da napišem probati da me diskredituješ.

Kad kažem detalji, ne mislim na teksture, ni to što su više rezolucije i ni to što su neke kad se stave pod lupu stvarno detaljnije. Ne znam kako da tebi i sličnima koji tako razmišljaju objasnim, ali osim čisto tehničkih detalja postoje i čisto umetnički detalji i detalji koji bez obzira na na savremenost tehnike pokazuju koliko je mnogo truda uloženo u nešto. Originalni GTA III je primer toga. Zato nijedan clone te igre a pojavljivale su se 1000 od 2001. godine nije uspeo to da nadmaši, jedino su po mnogima ostali nastavci GTA uspeli, a po meni ni oni nisu.

Meni je GTA III omiljena GTA igra, jedna od 10 najomiljenijih igara, prošao sam svaki pedalj te igre i to ga nisam prvi put igrao kada je izašao, već tek pre 7-8 godina. GTA Vice City i San Andreas sam igrao kada su izašli, ali GTA III nisam. I tada kada sam ga igrao grafika je sa tehničke strane bila zastarela (da, čak i u odnosu na igre koje sam tada mogao da pokrenem na mojoj prastaroj grafičkoj u odnosu na većinu ljudi ovde). Ali ta igra ima nešto što po meni gotovo nijedna nema, čak mi i Vice City (doduše malo) zastaje u tome iako je smešten u meni omiljenom periodi 80ih i ima najbolju muziku u bilo kojoj igri ikada. I dan danas, ja se sećam svakog pedalja, svake ulice u GTA III i onaj remaster mi je jadan u odnosu na original. Eto odmah mi pada na pamet ono što niko ne pominje bar u klipovima koje sam ja video: asfalt po gradu, iako u novijoj verziji kad se uveća je sigurno tehnički detaljniji, u gameplayu je skroz jednoličan, a u originalu ima mnogo više detalja i izgleda realnije, plus u remasteru koliko vidim nema onih novina koje lete na sve strane nošene vetrom, koje su igri baš davali neki šmek kao da je i tehnički baš ispred svog vremena. Mada, ne znam kako posle one milimetarske analize DF-a to ne može da ti bude jasno, tako da džaba sam se ja raspisao.

Necu probati da te diskreditujem, jer Marvel je u potpunosti uništio filmsku umetnost GTA Trilogiju, samo cu nastaviti sa bacanjem govana na tvoje bespotrebno mudrovanje i povremene nebuloze.

Brojaci pixela previse napljuvase igru (ispade kao da nista ne valja), evo malo realnijeg i pozitivnijeg pogleda na sve:

Generalno trojka je najproblematicnija, mozda zato sto je najstarija, ali vice city je extra, a i san andreas je ok, kazu.

Igrao ssm malo na gamepasu sanandreas.
Facu od si džeja su sjebali po meni, kiša me ne iritira zbog te jednistavne aninacije ali brate...Trčanje nije više da držiš x ili na xboxu A bego odma moraš da ga stiskaš kao idiot što mi smeta. Navikao sam jada držim da trči a ne da miram da hvatam zalet. Problem je i prilikom Učitavanja delova gfada, zba da uspori na momente, mada ja imam onaj stari xboxone pa verovatno je tehničke prirode problem. Bagove još uvek nisam. Imao ili nisam primetio.

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Hahahaha, pa ljudi ja ne mogu da verujem. Jel ovo moguće??? Čak i ako se samo sprda baš je neukusno.

“The people have spoken, and we’ve heard them,” said Sam Houser, president of Rockstar Games. “They’re not interested in these new versions of San Andreas and Vice City. They couldn’t care less, in fact. It just proves what we’ve known for years; players aren’t interested in the classics they played growing up, or even single player DLC that can extend the narrative campaign. They would just rather be playing GTA 5. We tried shaking up our formula and paying attention to something else, and everyone got really mad at us. We hear you loud and clear: just Five stuff from here on out. We’ve even put Six on the backburner for now.”

Last edited:
Brojaci pixela previse napljuvase igru (ispade kao da nista ne valja), evo malo realnijeg i pozitivnijeg pogleda na sve:

Generalno trojka je najproblematicnija, mozda zato sto je najstarija, ali vice city je extra, a i san andreas je ok, kazu.

Odličan je remake

Back
Top Bottom