JackRaid04
Deus Ex Manjina
- Reaction score
- 5,373
I ja sam mislio da priča o GTA...
A sorry onda @Maxa , to je najverovatnije tačno. Ali očigledno zahvaljujući menadžmentu poslednjih godina ni CD Project nije više kompanija koja je bila. To je po meni baš tužna priča.Višegodišnji trud i rad na Cyberpunk-u Smajki.
Brate, bolje da su moderima dali da naprave ceo remaster, bolje bi ispaloKiša sredjena
Modders, Not Rockstar, Have Fixed The GTA Trilogy’s Ugly-Ass Rain
Fixing the Definitive Edition will be a massive task, and one that modders are already showing up for
![]()
Modders, Not Rockstar, Have Fixed The GTA Trilogy’s Ugly-Ass Rain
Fixing the Definitive Edition will be a massive task, and one that modders are already showing up forkotaku.com
Ovi remasteri imaju mnogo manje detalja od originalnih igara
A maxa drveni advokat klasican.Kakav bre višegodišnji trud i rad? Ovi remasteri imaju mnogo manje detalja od originalnih igara, to što su preko originala na većinu mesta samo nalepljene generičke teksture veće rezolucije i što je moderan endžin omogućio real time senčanje nije nikakav višegodišnji trud i rad, nego otaljavanje i quick cashgrab. Zaista me neki ljudi ovde začuđuju koliko su nekad u stanju da brane velike kompanije bez gotovo ikakvih objektivnih činjenica.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
nije frkaA sorry onda @Maxa , to je najverovatnije tačno. Ali očigledno zahvaljujući menadžmentu poslednjih godina ni CD Project nije više kompanija koja je bila. To je po meni baš tužna priča.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Ne mogu da instaliram, nemam komp za remastere ali baš me briga. I nije kiselo grožđe iako ćeš na taj način šta god da napišem probati da me diskredituješ.Umesto gledanja youtube snimaka diskutabilnog video kvaliteta, prvo instaliraj igru na PC-u da pogledas svojim ocima sta je tacno radjeno, pa onda dopusti sebi da bacas mudrolije i eventualno nebulozne izjave poput ove.
“The people have spoken, and we’ve heard them,” said Sam Houser, president of Rockstar Games. “They’re not interested in these new versions of San Andreas and Vice City. They couldn’t care less, in fact. It just proves what we’ve known for years; players aren’t interested in the classics they played growing up, or even single player DLC that can extend the narrative campaign. They would just rather be playing GTA 5. We tried shaking up our formula and paying attention to something else, and everyone got really mad at us. We hear you loud and clear: just Five stuff from here on out. We’ve even put Six on the backburner for now.”
Iskoristitju ovu priliku da se pokenjam na more sajtova u onion fazonu.To je njuz/onion ekvivalent za video igre.
Brojaci pixela previse napljuvase igru (ispade kao da nista ne valja), evo malo realnijeg i pozitivnijeg pogleda na sve:
Generalno trojka je najproblematicnija, mozda zato sto je najstarija, ali vice city je extra, a i san andreas je ok, kazu.
remaster.Odličan je remake
U mobilnoj verziji igre, ovo je mobile verzija portovana na ostale platforme.remaster.
gomila problema na koje se zale, postojali su i u originalnoj igri.