• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Grand Theft Auto : The Trilogy (Definitive Edition)

Doslo mi ovo na red, sredili su donekle igru, update-ovali, ide pomoz boze...
ali ne drzi me, nekako je drugacija i nema onaj duh...
iz sadasnjeg ugla vidis zasto je ova igra bila tako popularna, izuzetno brzo se sve desava, misije prelazis za par sekundi i samo se stancuju, i zabavna je, zarazna... bila nekad, nekako lose je ostarila...
Tako da sam trojku vec obrisao, probacu Vice City i San Andreas (za koji cujem da je najmanje optimizovan i da se raspada), na brzaka, ali siguran sam da ovo nece biti duga voznja.

Znači ova trilogija je sad koliko toliko sređena? Nisu batalili?

Znači ova trilogija je sad koliko toliko sređena? Nisu batalili?
Pa radili su i dalje na njoj, sredili neke stvari, recimo kišu itd, ali i dalje bude po nekih problemćića...
Treba jak proc... Meni na 4080 u full hd fps 80 kad je kamera blizu kola, a kad staviš kameru dalje od kola, fps padne na 50... U 4k ne smem ni da probam, ali igrivo je, bude malo stateringa po učitavanju. Problem je što me ne drži, no daću joj još jednu sesiju večeras.

Dodaj -dx12 komandu da igru pokrenes u DX12. Pre tri godine je na daleko slabijim konfiguracijama od tvoje popravljalo te padove.

a.png

Last edited:
Ima onaj ogromni mod za pc verziju vice city, osetno je bolji od ovog re izdanja. Sad za druge dve nisam gledao, al mozda ima i za njih slicno.

Bolji ako si igru igrao kada je izašla i možeš u 2024. godini da progutas lose joypad kontrole, nedostatak checkpointa (samo SA ima prave checkpointe, ali i ostale dve igre imaju mission reset opciju) i gpsa.
Igrao sam obe verzije istovremeno i iako rimejk često izgleda gadasto (dosta manje kada se moduje), svakome ko je zainteresovan bih preporučio da bar proba tu verziju.

Jeste, ta trilogija je zaslužila bolju verziju, ali definitive edition je meni bar stvarno bio definitive način da ponovo odigram te igre.

Last edited:
Dodaj -dx12 komandu da igru pokrenes u DX12. Pre tri godine je na daleko slabijim konfiguracijama od tvoje popravljalo te padove.

Ovo mi je pomoglo dosta za fps, skocilo na ~120 (y)
Igram jos uvek, drzi se Vice City zubima...

Samo vracena muzika >>> bilo koje druge stvari koje donosi "remastered". Za mene naravno. Izbor je tu za svakoga da izabere sta mu vise odgovara.
Osim ako za remastered ima modova ovog kvaliteta.

Bolji ako si igru igrao kada je izašla i možeš u 2024. godini da progutas lose joypad kontrole, nedostatak checkpointa (samo SA ima prave checkpointe, ali i ostale dve igre imaju mission reset opciju) i gpsa.
Igrao sam obe verzije istovremeno i iako rimejk često izgleda gadasto (dosta manje kada se moduje), svakome ko je zainteresovan bih preporučio da bar proba tu verziju.

Jeste, ta trilogija je zaslužila bolju verziju, ali definitive edition je meni bar stvarno bio definitive način da ponovo odigram te igre.

Da li ti je GTA III bio dovoljno unapređen da može da se igra u današnje vreme?

To mi je najbitnija igra jer samo nju nisam prešao.

Postoji mod za vracanje muzike.
Da li ti je GTA III bio dovoljno unapređen da može da se igra u današnje vreme?

To mi je najbitnija igra jer samo nju nisam prešao.
Dobio je i on QoL izmene i lakše ga je igrati nego original, ali to je i dalje prilično stara igra.

Original kada sam probao pre 4-5 godina bilo mi je nemoguće da igram zbog previše sirove interakcije sa okruženjem. Da li je taj aspekt donekle unapređen?

E neces ga majci, too little too late... bukvalno sam igrao pre 2 meseca i digo ruke, not coming back.

Back
Top Bottom