Pa radili su i dalje na njoj, sredili neke stvari, recimo kišu itd, ali i dalje bude po nekih problemćića...Znači ova trilogija je sad koliko toliko sređena? Nisu batalili?
Bolji ako si igru igrao kada je izašla i možeš u 2024. godini da progutas lose joypad kontrole, nedostatak checkpointa (samo SA ima prave checkpointe, ali i ostale dve igre imaju mission reset opciju) i gpsa.Ima onaj ogromni mod za pc verziju vice city, osetno je bolji od ovog re izdanja. Sad za druge dve nisam gledao, al mozda ima i za njih slicno.
![]()
Steam Community :: Guide :: Vice City: Reviced
Global remastered modification by Orni X ...steamcommunity.com
Dodaj -dx12 komandu da igru pokrenes u DX12. Pre tri godine je na daleko slabijim konfiguracijama od tvoje popravljalo te padove.
Bolji ako si igru igrao kada je izašla i možeš u 2024. godini da progutas lose joypad kontrole, nedostatak checkpointa (samo SA ima prave checkpointe, ali i ostale dve igre imaju mission reset opciju) i gpsa.
Igrao sam obe verzije istovremeno i iako rimejk često izgleda gadasto (dosta manje kada se moduje), svakome ko je zainteresovan bih preporučio da bar proba tu verziju.
Jeste, ta trilogija je zaslužila bolju verziju, ali definitive edition je meni bar stvarno bio definitive način da ponovo odigram te igre.
Dobio je i on QoL izmene i lakše ga je igrati nego original, ali to je i dalje prilično stara igra.Da li ti je GTA III bio dovoljno unapređen da može da se igra u današnje vreme?
To mi je najbitnija igra jer samo nju nisam prešao.