• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Moraš i konzolu pretplatiti svakako. Jedino Series S možeš naći po normalnoj cijeni.

Moras ali konzolu je em lakse naci, nije toliko cijena naduvana, bice i koristenih po ok cijenama, ne majna se na njima, ne kupujes zasebno komponente pa da te deru na svemu, itd. Sve u svemu daleko bolja kupovina iako su cijene daleko od MSRP.

Bolje platiti ~130% cenu konzole, nego 180-220% cenu graficke. To treba svakom gejmeru da bude jasno.

Igrajte se na telefonu.
Evo neki lik portovao Diablo 1. Ima demo free, ako se kopira mpq radi full igra :D bolje nego immortal

Može I na switch, 3ds i još stogod :D

66d8b64fe049dc75deec7322bfe8e0e5.jpg
d180bffb29a808decff6357b56604da5.jpg

Sent from my J9110 using Tapatalk

Last edited:
Ljudi, molim vas za pomoć, opet imam problema sa bubama u stanu. Pre godinu i nešto, Raid je pomogao, sada već mesecima ništa. Sada ih svako veče ima nenormalno mnogo, u svim delovima stana.

Dajte neku preporuku koga da zovem od profesionalaca? Strah me da su linkovi na koje nailazim na netu prevara.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

ako su zohari onda imas one raid kucice koje strateski postavis po stanu. ili raid sprej sa kojim isprskas liniju po podu preko koje kad predje zohar ubije ih.

kako mislis da ti pomognemo ako ne znamo koje bube su u pitanju?

Zoves one likove što se bave time. Meni dolaze u ponedeljak da resetaju gamad.

Sent from my J9110 using Tapatalk

Ma i švabe i rusi, sve izgleda imam. Ima i onih crnih i onih smeđe boje, po slikama na netu to su švabe i rusi, mada čini mi se da više ima švaba. Žohare sam imao do pre mesec, dva, njih sam ili istrebio Raidom ili su došle švabe i rusi i pojele ih...

Ljudi, molim vas za pomoć, opet imam problema sa bubama u stanu. Pre godinu i nešto, Raid je pomogao, sada već mesecima ništa. Sada ih svako veče ima nenormalno mnogo, u svim delovima stana.

Dajte neku preporuku koga da zovem od profesionalaca? Strah me da su linkovi na koje nailazim na netu prevara.

nemoj da držiš nikakvu hranu ili đubre direktno na podu (npr. kesa sa đubretom direktno na pod), to obično privlači bube.
proveri da li imaš neke pukotine u stanu kroz koje bi mogle da ti upadaju, a takođe hoće i kroz slivnik u sudoperi često bubašvabe, pa možeš da kupiš onaj čep...

pretpostavljam da održavaš higijenu u stanu... lako može da se dogodi ako je neki stan do tvog ultra prljav da bude izvor buba.

Potraži u poljoprivrednim apotekama Pan Magnum Gel. Proizvodi ga Panagro M&G iz Pančeva.

Pre 5-6 godina kada sam se odluchio da zhivim sam, uselio sam se u jeftin stan. Drugo veche sam na podu video manju bubu smedje boje, do tada je ni jednom nisam video. Ubrzo sam skapirao da je to bubashvaba i smorio sam se jako. Odmah sutra sam pozvao vlasnicu, a ona je iscimala likove koji rade dezinsekciju.

Doshao je lik i postavio nekakve zamke na nekoliko mesta u stanu, pa mi je rekao da tju u narednih 10-14 dana nailaziti na lesheve buba, pa da ih samo izbacim. I stvarno, naredne dve nedelje bih po hodniku i na random otvorenim mestima nailazio na lesheve jebenih buba, pa sam ih bacao u WC sholju. No, jednu stvar je rekao taj lik iz dezinsekcije, a koja mozhda i tebe smori kao shto je i mene. Dakle, rekao je da je problem u zgradi, a ne u stanu, pa da tje se bube, bez obzira na njegov rad, kad-tad vratiti.

Moj zhivot bez buba je trajao tachno godinu dana, kako je doshao avgust/septembar sledetje godine, doshle su i bube, a ja sam se odselio, jer nisam hteo da se cimam oko odvratnih bubetina i nechiste zgrade.

Dakle, nazovi nekoga ko radi dezinsekciju, ne cimaj se s Raidom i slichno, vetj zovi nekog profi lika da postavi one zamke. Ako se ne varam, to je nekakva hrana pomeshana s otrovom. Buba pojede to chudo, vrati se u leglo, tamo umre i rashiri otrov, pa polako umru i ostale.

Dok sam zhiveo u tom stanu, bez obzira shto je odradjena dezinsekcija, NIKADA nisam drzhao smetje na podu, kao ni sudje u lavabou -- odmah bih prao nakon jela.

Sretno, znam koliko iritira. Takodje, ako je problem u zgradi, pokushaj da izdelujesh nekako da odradite dezinsekciju cele zgrade (kapiram da je nemogutja misija, ali mozhda si u manjoj zgradi s normalnim ljudima).

Kolega Yoth je u celom svom postu napisao jednu kljucnu stvar, a to je na ono sto se ljudi pecaju u celoj prici-zarada i ta pojednostavljena logika razmisljanja se implementirala u trziste komponenti. Ako jedna strana hoce da profitira od toga, onda se pravila igre menjaju i gleda se da se to umanji kako druga strana tj veliki ne bi bili vise osteceni i kako ne bi doslo do vecih komplikacija kod raspodele tog trzisnog kolaca.

Kroz slicnu stvar sam ja prosao sa kvotama u kladionici pre 15 godina iako nisam imao velike dobitke, ali su same kvote krenule da se spustaju i koliko si mogao da zaradis neke 2005 kada bi igrao na neke timove, nisi mogao vec 2008. Itekako se vodi racuna koliko moze da ide "musterijama". Ishod je skoro pa preslikan kao kod kladionica, imas gomilu upecanih koji beleze male ili nikakve prihode i gomilu vremena posvecenog gde je odnos ulozenog i dobijenog los. I vidimo samo one koji su zavisni i kojima ne ide bas najbolje.

Slazem se sa jednom stvari, nije ni malo prijatno sto su mnogi ljudi setili kompjutera cim je dosla zarada. Kao kada slusas neki bend za koji ne zna puno ljudu, onda se iskomercijalizuju i dodju do drugih ljudi pa ti postane neprijatno jer bez toga ih ne bi zapazili. Mozda bi samo u nekoj konverzaciji culi za njih.

Ne treba kriviti samo majnere u celoj prici, ali stoji da njihovo pomahnitalo ponasanje previse upada u oci i zaklanja ceo mehanizam i treba ih oznaciti kao jedan od krivaca. Oni su u celoj prici izmanipulisani, kao i u nekim ranijim semama gde je mozda neko od nas bio deo toga.

Broj ljudi koji kupuju kripto i omogućavaju da mining bude isplativ ljudima koji do juče nisu znali da upale komp a ne samo entuzijastima je jedno hiljadu puta veći od ljudi koji majnuju, onda su i oni krivi?

Ma i švabe i rusi, sve izgleda imam. Ima i onih crnih i onih smeđe boje, po slikama na netu to su švabe i rusi, mada čini mi se da više ima švaba. Žohare sam imao do pre mesec, dva, njih sam ili istrebio Raidom ili su došle švabe i rusi i pojele ih...

Zoveš kućni savet zoveš dezinsekciju zgrade. Problem je što to nije samo do tvog stana nego cele zgrade. Džaba ti pobijes kod sebe ako imaju gnezda na drugim mestima.

Back
Top Bottom