• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Имам баш много старих видеоиграчких часописа које јако волим. До сада сам их чувао у картонској кутији која је била отворена одозго, све је било ок. Само је упадала прашина и хватало се мало паучине. Сада сам набавио велику пластичну кутију са поклопцем, Family Box од "Победе" из Нове Пазове. Је ли није ризично држати их ту? У овој соби се температура мијења зависно од тога да ли сам ту па гријем или нисам. Тако да у јесен и зими осцилује температура умјерено. Постоји ли неки ризик да се деси нека кондензација или слично у кутији? Није херметички затворена, поклопац је само да прекрије, не дихтује. Многи часописи користе лакиран папир али капирам да не би требало бити проблема. Имате ли искуства са тим?

Pokusavam da instaliram Steam verziju Microsoft Flight Simulatora 2020... Ovo je tortura. Download se odvija unutar same igre i traje vec 19 sati. Skinulo mi se oko 55 GB a ostalo je jos toliko. Trazio sam rjesenje na netu kako da ubrzam download brzinu ali nista nije pomoglo. Download je nekad oko 100-200 KB/s

Relax
82f6e0a11690fb673e17ea7606d15879.jpg

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Popio 2 piva i sada mi se drema.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Pokusavam da instaliram Steam verziju Microsoft Flight Simulatora 2020... Ovo je tortura. Download se odvija unutar same igre i traje vec 19 sati. Skinulo mi se oko 55 GB a ostalo je jos toliko. Trazio sam rjesenje na netu kako da ubrzam download brzinu ali nista nije pomoglo. Download je nekad oko 100-200 KB/s
Čuveni Microsoft.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Teska gluperda je ispao Novak, volim ga, ali tako je, kostace ga puno ovo zajebavanje, ne mozes protiv sveta, na poslu si, radi sta ti se kaze.
Izradili ga ko na US Open-u, sad je rekord pod pitanjem.

Back
Top Bottom