Meni extra izgleda, mnogo mi se svidja small form factor i taj dizajn, ali takav uredjaj necu nikad uzeti, obzirom na snagu, ali ako se ikad desi to cudo, da smanje velicinu grafickih karti i da jedan RTX 5090 Ti moze da stane u njega, odmah bih ga uzeo i za mene bi to bio end game, ne bi nikad menjao taj form factor, tu kockicu mozes da gurnes bilo gde i da ti ne zauzima prostor, a kuciste realno nije nesto sto gledamo dok smo za kompom, sto se mene tice, mogu i da ga sakrijem iza tv-a, isti efekat...Meni ovo deluje super. Ali, mislim da dobar deo ljudi ovde nije ciljna grupa.
Izvol'te uzeti.Meni extra izgleda, mnogo mi se svidja small form factor i taj dizajn, ali takav uredjaj necu nikad uzeti, obzirom na snagu, ali ako se ikad desi to cudo, da smanje velicinu grafickih karti i da jedan RTX 5090 Ti moze da stane u njega, odmah bih ga uzeo i za mene bi to bio end game, ne bi nikad menjao taj form factor.

Mozes i da ostavis videoPogledaš onaj proxy benchmark video i prijatno sam iznenađen rezultatima
Mozes i da ostavis video
Dobija često jače rezultate nego popularniji reviewer-i. Ovako gledano, po njegovim rezultatima, stvarno bi moglo da se fura 4K u 60 FPS na GabeBox-u ali to bi već bila magija.Ali konzole jesu osetno jace. PS5 CPU ima 2 jezgra vise i GPU ~30% vise shadera od Steam Machine CPU i GPU-a, a zna se da igre na konzolama rade dosta bolje nego na istom PC hardware-u.mislim da je to previše. Steam će biti razapet jer su konzole jače za iste pare.