• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Steam Hardware (Steam Deck, Cube, VR, Controller)

Sad kada malo razmislim, $800 nije uopšte loša cena računajući da su igre na Steam-u smešno jeftine u odnosu na igre na konzolama. Razlika u ceni se brzo nadoknadi uštedama pri kupovini igara.

Razmisljam se, mozda prodam Quest 3 i uzmem ovaj Steam-ov VR, ima nekih prednosti, samo jos da vidim full review kad izadje.

I [ako se ne varam] izgubices pristup Quest shop-u gde izlaze njihove VR eskskluzive.

@Wahad do kog je stanja stigla procedura da SteamVR headseti igraju Quest ekskluzive?

Razmisljam se, mozda prodam Quest 3 i uzmem ovaj Steam-ov VR, ima nekih prednosti, samo jos da vidim full review kad izadje.
Koje? SoC je 1-2 gena jacj, sem toga ja nesto ne vidim ovako laicki gledano?

Doplatićeš 2.5x za njega
Kolika je cena jbt?
I [ako se ne varam] izgubices pristup Quest shop-u gde izlaze njihove VR eskskluzive.
Ne koristim uopste taj shop, samo piraterija...
Nisam jos gledao detaljno, ali sto je meni povrsinski zapalo za oko, to je sto je windows VR uredjaj, a ne kao Meta, koja uopste ne radi sjajno sa windows-om i piraterijom.
Onda kontroleri deluju bolje, deluje i headset po default-u udobnije od Quest 3, za kojeg moras kupovati dodatke kako bi ga napravio udobnijim.
Ima i eye track rendering, a jedino sto nedostaje u odnosu na Q3 je mixed reality.
Sto se tice poredjenja sa rezolucijom, fov-om, jacinom procesora, tu nisam upucen, to jos nisam gledao... ali jacina procesora mi nije bitna, jer sve igram preko PC-a, bezicno.
Deluje headset i manji, laksi, udobniji.
Pisacu jos kad se setim sta jos i kad vise istrazim.

Ako ti je komfor primarna karakteristika pogledaj BigScreen Beyond 2. Košta mnoog ali nudi komfor koji nema konkurenciju. Makar prema reviewerima.

Naravno moraš odvojeno da juriš kontrolere i zavisi od kompjutera ali opet... komfor.

Problem kod ovog SoC-a u Steam Frame je to što nije pravljen za VR, već je normalni SoC kao u mobilnim telefonima. Snapdragon XR je bukvalno dizajniran kako bi žvakao VR sadržaj. Tako da to ne mora ništa da znači.

Recimo, suludo mi je da Hades 2 njima radi ovako loše u prezentaciji, a ja na androidu guram bez seckanja istu igru. Na ekranu naravno, ali u Steam Frame je virtualni ekran. Što znači upravo to što sam rekao. Optimizacija chipa za VR nije na nivou kao kod Meta Questa.

@DieH@rd

Ne postoji ni jedan način da se igra MQ igra na bilo kom drugom hadsetu.

Priča se da bi možda, možda mogao da Steam Frame sideloaduje Quest igre, ali kažem, pravljene su za drugi chip, i ponovo mora da postoji translation layer kao kod igranja PC igara na Steam Frame i tu se gube performanse. Jer ovo je Android a Steam Frame je Linux Based.

Recimo Ghost Town je baš pravljen za Steam Frame i odlično radi, koliko sam video. Sada je pitanje koliko će se drugih developera cimati. Jer realno, svi devovi VR igara su baš mali studiji, nije kao da imaju mnogo vremena i resursa da portuju igre svuda.

Plus, sumnjam da će se Steam Frame prodati preko 20miliona primeraka, kao što se prodao Quest 2, valjda je Quest 3 na nekih 10-15.

Quest 3s se prodao u milion za fazon mesec dana.

Ja iskreno mislim da je ta "Standalone" fora kod Steam Frame čisto afterthought. Da je veći fokus tog chipa koji ima u sebi da pegla latency između PC-a i VR uređaja kako treba. Ne vidim kako bi zaživele standalone VR igre na ovom uređaju. A mislim da je isuviše kasno da se kolju sa Metaom sa Libraryem. Fora kao PS vs Xbox.

Last edited:
Ako ti je komfor primarna karakteristika pogledaj BigScreen Beyond 2. Košta mnoog ali nudi komfor koji nema konkurenciju. Makar prema reviewerima.

Naravno moraš odvojeno da juriš kontrolere i zavisi od kompjutera ali opet... komfor.
Znam za njega, ali nije mi komfor jedina bitna stvar

Problem kod ovog SoC-a u Steam Frame je to što nije pravljen za VR, već je normalni SoC kao u mobilnim telefonima. Snapdragon XR je bukvalno dizajniran kako bi žvakao VR sadržaj. Tako da to ne mora ništa da znači.

Recimo, suludo mi je da Hades 2 njima radi ovako loše u prezentaciji, a ja na androidu guram bez seckanja istu igru. Na ekranu naravno, ali u Steam Frame je virtualni ekran. Što znači upravo to što sam rekao. Optimizacija chipa za VR nije na nivou kao kod Meta Questa.

@DieH@rd

Ne postoji ni jedan način da se igra MQ igra na bilo kom drugom hadsetu.

Priča se da bi možda, možda mogao da Steam Frame sideloaduje Quest igre, ali kažem, pravljene su za drugi chip, i ponovo mora da postoji translation layer kao kod igranja PC igara na Steam Frame i tu se gube performanse. Jer ovo je Android a Steam Frame je Linux Based.

Recimo Ghost Town je baš pravljen za Steam Frame i odlično radi, koliko sam video. Sada je pitanje koliko će se drugih developera cimati. Jer realno, svi devovi VR igara su baš mali studiji, nije kao da imaju mnogo vremena i resursa da portuju igre svuda.

Plus, sumnjam da će se Steam Frame prodati preko 20miliona primeraka, kao što se prodao Quest 2, valjda je Quest 3 na nekih 10-15.

Quest 3s se prodao u milion za fazon mesec dana.

Ja iskreno mislim da je ta "Standalone" fora kod Steam Frame čisto afterthought. Da je veći fokus tog chipa koji ima u sebi da pegla latency između PC-a i VR uređaja kako treba. Ne vidim kako bi zaživele standalone VR igre na ovom uređaju. A mislim da je isuviše kasno da se kolju sa Metaom sa Libraryem. Fora kao PS vs Xbox.
Mislim, nije kao da igre imaju check if (SoC_made_for_VR) then 60fps else choppy_framerate. Ako se dobro secam SoC u Quest 3 je bukvalno downclockovani Snapdragon 8 Gen 1,
Snapdragon 8+ Gen 1 ili Snapdragon 8 Gen 2 i sa valjda 2 jezgra manje(nzm sad koja, verovatno E jezgra). Ako se SoC u Volvo Frame-u pregreva, samo ce mu smanjiti klokove u firmware update-u.

Mislim, nije kao da igre imaju check if (SoC_made_for_VR) then 60fps else choppy_framerate. Ako se dobro secam SoC u Quest 3 je bukvalno downclockovani Snapdragon 8 Gen 1,
Snapdragon 8+ Gen 1 ili Snapdragon 8 Gen 2 i sa valjda 2 jezgra manje(nzm sad koja, verovatno E jezgra). Ako se SoC u Volvo Frame-u pregreva, samo ce mu smanjiti klokove u firmware update-u.

Ah...

Gledaj to ovako, kao kada igra traži RT capable hardver da bi pokrenula poslednjeg Indija.

Ista je fora sa G serijom i običnim Snapdragonom. G je prilagođena gamingu, gleda da renderuje što više može i fokusira se na to, dok je obična serija više fokusirana na all around taskove.

Ne kažem da novi SoC-ovi ne mogu da brute forceuju to, ali 8 Gen 2 nije tako nov čip pa da bi bio u fazonu, wow može ovo da emulira drugi skoro pa jednako jak sistem.

Nasao sam. Snapdragon XR2 Gen 2 ima 1 prime jezgro i jedno E jezgro manje u odnosu na Snapdragon 8 Gen 2(4 high power, ali ne prime, jezgra i 2 E jezgra naspram 1 prime, 4 high power i 3 E), ali, ono sto nisam znao, ima neki dedicated XR hardware(za koji nisam uspeo da prokljuvim sta tacno radi.

Medjutim Snapdragon 8 Gen 3 ima ogroman perf leap u odnosu na Gen 2.

Tu se treba cimati i sa baznim stanicama za tracking.

Nasao sam. Snapdragon XR2 Gen 2 ima 1 prime jezgro i jedno E jezgro manje u odnosu na Snapdragon 8 Gen 2(4 high power, ali ne prime, jezgra i 2 E jezgra naspram 1 prime, 4 high power i 3 E), ali, ono sto nisam znao, ima neki dedicated XR hardware(za koji nisam uspeo da prokljuvim sta tacno radi.

Medjutim Snapdragon 8 Gen 3 ima ogroman perf leap u odnosu na Gen 2.

Naravno, ti standardni SoC-ovi baš ima razlike u performansama.

Ne znam kako bolje da ti objasnim jer nisam ni ja previše istraživao, ali recimo kao kada neki jak procesor ema AVX2 instrukcije, a slabiji ima, pa neke stvari bolje, lakše, ili jednostavno, rade na njemu.

Zbog toga se zove XR, posebno je pravljen po Meta specifikacijama za VR. Isto sranje kao custom SoC za konzole. Znači hardver je na papiru identičan, ali nije. Ima gomia instrukcija koje može samo taj proc/gpu/soc da izvršava, a drugi ne može, ili mogu preko translation layera ali to nije okej.

Po onome šta sam čitao i slušao, paralelno izvršava instrukcije, proračunavanja u VR environment i sve to u odnosu na druge SoC-ove, gde taskovi čekaju red. Tako da ovde zbog toga možeš da imaš 3D/VR environment i runuješ igru bez problema. Deo SoC-a radi proračune za VR i te telemetrije, dok drugi deo SoC-a renderuje.

To drugi SoC-ovi nemaju jbg, zbog toga bi se mučili, se muče. Jedan od razloga zbog čega Steam Frame nema color passthrough, jer se Valve nada da se neće koristiti crno-beli passthrough skoro uopšte. Postoji samo da bi se reklo da ga ima.

The Steam Frame is more powerful with a newer chip and more RAM, making it the choice for high-performance PCVR and standalone gaming, while the Quest 3 is a more versatile and budget-friendly option, especially for its full-color mixed reality and optimized standalone app library. The choice depends on user priorities: raw power and PC integration for the Frame, versus mixed reality and a curated app store for the Quest 3.

Steam Frame
  • Performance: Superior raw performance due to a newer Snapdragon chip and double the RAM (16GB vs. 8GB).
  • PCVR: Designed for PCVR, with the ability to play both PC and standalone games from its own verified library, plus native Android app support.
  • Mixed Reality: Features only monochrome (black and white) passthrough, which is a significant step back from the Quest 3's color.
  • Hardware: Includes features like eye tracking for foveated rendering, which can improve performance.

Quest 3
  • Performance: Strong performance, but with less powerful hardware compared to the upcoming Frame.
  • PCVR: Primarily a standalone headset, requiring streaming to access PCVR games, though it can connect to a PC.
  • Mixed Reality: Offers full-color, high-quality passthrough for an integrated mixed reality experience.
  • Software: Benefits from a large and optimized library of apps designed specifically for the headset's hardware.

Which one should you choose?
  • Choose the Steam Frame if: You prioritize the highest possible performance for PCVR and standalone gaming, want a more open and expandable platform, and don't mind sacrificing color mixed reality for power.
  • Choose the Quest 3 if: You want a more versatile headset with excellent mixed reality capabilities, prefer a more user-friendly and curated software ecosystem, and are looking for a more budget-friendly option that still handles standalone and PCVR streaming well.

FeatureSteam Frame (Valve)Meta Quest 3
Raw PowerMore RAM (16 GB) + newer chip = more performance headroom. (Road to VR)Less RAM (8 GB), but still very capable for many VR games. (FoneArena)
Display QualityHigh res, and 144 Hz experimental — could feel very smooth. (PC Gamer)Very good resolution too; 120 Hz is experimental, so normal use is likely 90 Hz. (PhoneBunch)
Comfort & WeightLighter “core” on face; battery/strap is on the back which helps balance. (Stylistme)Heavier on the front; strap options help, but longer sessions might be less balanced. (MaeckerVR)
Mixed Reality / PassthroughMonochrome passthrough — less “real world” color fidelity. (DGL.RU — Цифровой мир)Full-color passthrough. Great for MR (blending real world + VR). (PhoneBunch)
Storage Flexibility256 GB or 1 TB + microSD — very flexible. (Business Standard)128 GB or 512 GB, but no microSD (less flexibility). (FoneArena)
Streaming / PC VRHas built-in support + a 6 GHz adapter for low-latency streaming. (PC Gamer)Can stream from PC via Air Link or link cable, but not with dedicated 6 GHz dongle.
Battery LifeDecent battery, but use will depend on how you're using it (PC vs standalone).Around 2.2 hours average — shorter if doing very demanding stuff. (PhoneBunch)
Release & PriceNot out yet (early 2026), price TBA. (GameSpot)Already available (as of 2023), used widely; pricing known.
Openness / FlexibilityMore open: can run Steam games, even some non-VR games thanks to SteamOS + compatibility layers. (Wikipedia)More “walled garden”: you’re more tied into Meta’s ecosystem, though PC VR works too.
Eye‑TrackingYes: has eye tracking for foveated rendering. (Engadget)No built-in eye tracking (in Quest 3).

Za mene je ovo no brainer, uzeo bih Steam Frame, ali sve ce zavisiti od cene, ako mi nije velika doplata kad prodam Quest 3.

Last edited:
The Steam Frame is more powerful with a newer chip and more RAM, making it the choice for high-performance PCVR and standalone gaming, while the Quest 3 is a more versatile and budget-friendly option, especially for its full-color mixed reality and optimized standalone app library. The choice depends on user priorities: raw power and PC integration for the Frame, versus mixed reality and a curated app store for the Quest 3.

Steam Frame
  • Performance: Superior raw performance due to a newer Snapdragon chip and double the RAM (16GB vs. 8GB).
  • PCVR: Designed for PCVR, with the ability to play both PC and standalone games from its own verified library, plus native Android app support.
  • Mixed Reality: Features only monochrome (black and white) passthrough, which is a significant step back from the Quest 3's color.
  • Hardware: Includes features like eye tracking for foveated rendering, which can improve performance.

Quest 3
  • Performance: Strong performance, but with less powerful hardware compared to the upcoming Frame.
  • PCVR: Primarily a standalone headset, requiring streaming to access PCVR games, though it can connect to a PC.
  • Mixed Reality: Offers full-color, high-quality passthrough for an integrated mixed reality experience.
  • Software: Benefits from a large and optimized library of apps designed specifically for the headset's hardware.

Which one should you choose?
  • Choose the Steam Frame if: You prioritize the highest possible performance for PCVR and standalone gaming, want a more open and expandable platform, and don't mind sacrificing color mixed reality for power.
  • Choose the Quest 3 if: You want a more versatile headset with excellent mixed reality capabilities, prefer a more user-friendly and curated software ecosystem, and are looking for a more budget-friendly option that still handles standalone and PCVR streaming well.

FeatureSteam Frame (Valve)Meta Quest 3
Raw PowerMore RAM (16 GB) + newer chip = more performance headroom. (Road to VR)Less RAM (8 GB), but still very capable for many VR games. (FoneArena)
Display QualityHigh res, and 144 Hz experimental — could feel very smooth. (PC Gamer)Very good resolution too; 120 Hz is experimental, so normal use is likely 90 Hz. (PhoneBunch)
Comfort & WeightLighter “core” on face; battery/strap is on the back which helps balance. (Stylistme)Heavier on the front; strap options help, but longer sessions might be less balanced. (MaeckerVR)
Mixed Reality / PassthroughMonochrome passthrough — less “real world” color fidelity. (DGL.RU — Цифровой мир)Full-color passthrough. Great for MR (blending real world + VR). (PhoneBunch)
Storage Flexibility256 GB or 1 TB + microSD — very flexible. (Business Standard)128 GB or 512 GB, but no microSD (less flexibility). (FoneArena)
Streaming / PC VRHas built-in support + a 6 GHz adapter for low-latency streaming. (PC Gamer)Can stream from PC via Air Link or link cable, but not with dedicated 6 GHz dongle.
Battery LifeDecent battery, but use will depend on how you're using it (PC vs standalone).Around 2.2 hours average — shorter if doing very demanding stuff. (PhoneBunch)
Release & PriceNot out yet (early 2026), price TBA. (GameSpot)Already available (as of 2023), used widely; pricing known.
Openness / FlexibilityMore open: can run Steam games, even some non-VR games thanks to SteamOS + compatibility layers. (Wikipedia)More “walled garden”: you’re more tied into Meta’s ecosystem, though PC VR works too.
Eye‑TrackingYes: has eye tracking for foveated rendering. (Engadget)No built-in eye tracking (in Quest 3).

Za mene je ovo no brainer, uzeo bih Steam Frame, ali sve ce zavisiti od cene, ako mi nije velika doplata kad prodam Quest 3.
Ne znam, nemoj da me razumes pogresno, al ne vidim kako je ovo no brainer. Deluje mi kao da Volvo fanatici samo kao i po obicaju tretiraju izbacivanje outdated(prizanjem izuzetno dobro utegnutog, ali realno outdated) uredjaja kao novi dolazak Isusov.

Ovo poredjenje je izgleda da bas favorizuje Volvov Steam Frame. Za Quest 3 kaze 120Hz is experimental, kao da je uredjaj tek u nekoj pre-release fazi pa da se ne zna, a ne da je uredjaj 3 godine na trzistu i da je opste poznato da 120Hz radi bez problema. Sama prva recenica
The Steam Frame is more powerful with a newer chip and more RAM, making it the choice for high-performance PCVR and standalone gaming
Nikakve veze nema kakav cip i koliko RAM-a VR uredjaj ima ako ces ga koristiti za high performance PCVR.

Kako vise citam o ovome sve mi se vise cini da je Steam Frame samo blagi upgrade u odnosu na vec par godina star Meta Quest 3. Dobici su komfor(navodno), 120Hz vs 144Hz, laksa veza sa PC-em jer ne moras da kupis dobar ruter i da ukljucis mozak kako bi ga podesio. Da li su te navedeni prednosti no brainer, zavisi od coveka do coveka. Za nekog ko nema Quest 3 rekao bih da je uzimanje Steam Frame-a no brainer pod uslovom da kostaju isto(ili u 50e jedno od drugog).

Kako vise citam o ovome sve mi se vise cini da je Steam Frame samo blagi upgrade u odnosu na vec par godina star Meta Quest 3. Dobici su komfor(navodno), 120Hz vs 144Hz, laksa veza sa PC-em jer ne moras da kupis dobar ruter i da ukljucis mozak kako bi ga podesio. Da li su te navedeni prednosti no brainer, zavisi od coveka do coveka. Za nekog ko nema Quest 3 rekao bih da je uzimanje Steam Frame-a no brainer pod uslovom da kostaju isto(ili u 50e jedno od drugog).
Deluje da i ti naginjes jednoj strani, Quest 3, ali malo i nerealno.
Prvo nisi pomenuo FOV koji je na strani Steam Frame-a.
Drugo, da si procitao sve, video bi zasto je Steam Frame osetno udobniji od Quest 3, a ja kao neko ko ima Q3, znam koliko je neudoban, ne osetis prvih 15 minuta, ali ako igras sat vremena, onaj strap ti se toliko ureze u glavu, da bukvalno boli i to poprilicno. Znaci originalni Q3 strip je jedna shitina nevidjena.
Steam Frame je isto i manji i laganiji od Q3, i samim tim mnogo komforniji.
Onda to sto je PC VR je stvar koja je poprilicno bitna za moj user case itd, da se ne ponavljam...

Slazem se sa tobom da ce cena sve odluciti, naravno da mi ne pada na pamet da ga uzimam ako je tipa 1000e...

Ne znam kako se sad krecu cene novog Q3, ako kazemo da je 600e, ili makar toliko bio, onda Steam Frame necu uzimati ako je vise od 700e, tih nekih 100e razlike mi je podnosljivo... ako su pametni i oce da pomute racune Meti, onda ce ga dati sto je jeftinije moguce...

Ponuda standalone igara i aplikacija su debelo na strani Quest-a.

Aplikacije mi nisu bitne, sto se tice igara, oces da mi kazes da neki hit nece moci da radi na Steam Frame?

Da, izvinjavam se, za nekog ko razmatra samo PC VR
Deluje da i ti naginjes jednoj strani, Quest 3, ali malo i nerealno.
Prvo nisi pomenuo FOV koji je na strani Steam Frame-a.
Drugo, da si procitao sve, video bi zasto je Steam Frame osetno udobniji od Quest 3, a ja kao neko ko ima Q3, znam koliko je neudoban, ne osetis prvih 15 minuta, ali ako igras sat vremena, onaj strap ti se toliko ureze u glavu, da bukvalno boli i to poprilicno. Znaci originalni Q3 strip je jedna shitina nevidjena.
Steam Frame je isto i manji i laganiji od Q3, i samim tim mnogo komforniji.
Onda to sto je PC VR je stvar koja je poprilicno bitna za moj user case itd, da se ne ponavljam...

Slazem se sa tobom da ce cena sve odluciti, naravno da mi ne pada na pamet da ga uzimam ako je tipa 1000e...

Ne znam kako se sad krecu cene novog Q3, ako kazemo da je 600e, ili makar toliko bio, onda Steam Frame necu uzimati ako je vise od 700e, tih nekih 100e razlike mi je podnosljivo... ako su pametni i oce da pomute racune Meti, onda ce ga dati sto je jeftinije moguce...

Aplikacije mi nisu bitne, sto se tice igara, oces da mi kazes da neki hit nece moci da radi na Steam Frame?
Kako naginjem ka Quest 3 kad sam rekao da je Frame bolji uredjaj? Meni se samo ne svidja sto Volvo u 2026. izbacuje uredjaj koji je tek malo bolji od Quest 3-a koji je izasao 2023. isto kao sto mi se ne svidja to sto Steam Machine ima GPU od samo 8GB VRAM(i sto je uboga RDNA 3 arhitektura). Hteo bih da su oba uredjaja bolja, ali ne mislim da su losi proizvodi, nekonkurentni ili na neki drugi nacin beskorisni(dobro, malo naginjem ka tome kad je Steam Machine u pitanju :D ).

Za FOV nisam uspeo da nadjem informaciju da je bolji na Frame-u, jel mozes da pojasnis? Pise da je "up to" 110 stepeni za Frame u obe ose, a Quest 3 je 110 stepeni horizontalno, 96 vertikalno. Koliko ja znam, "up to" u marketing govoru znaci da 110 moze samo u kontrolisanim laboratorijskim uslovima koji su nerealni, a da ce prakticno biti manje od 110 stepeni. Dakle, prakticno, kako ja tumacim ovo jeste da je Quest 3 bolji od Frame-a za FOV, ali em ne mozemo da pricamo tacno dok uredjaj ne izadje, a i da na kraj ispadne zaista manje, ne verujem da ce biti puno manje. Tako nesto malo stvarno ne bi mogao da istaknem kao prednost Quest 3-a. Ne vidim po cemu ti prepoznajes da ce Steam Frame imati bolji FOV, jel bi mogao da mi pojasnis, jer se bas slabo razumem?

Kao sto si rekao, tebi je udobnost bitna stavka, i cim ti Quest 3 ne odgovara, slazem se da bi po onome sto ljudi kazu za udobnost na Frame-u, za tebe Steam Frame bio no brainer, makar bio i striktno inferioran uredjaj(sto ne kazem da jeste, cak naprotiv, samo mi se ne svidja sto je samo malo bolji od Quest 3).

Meni se samo ne svidja sto Volvo u 2026. izbacuje uredjaj koji je tek malo bolji od Quest 3-a koji je izasao 2023.
Ni meni se to ne svidja, ali treba imati u vidu koliko je Steam mali u odnosu na jednu Metu i da je cudo sto i sa ovim mogu da pariraju...
Obzirom na to, tesko da ce Steam moci da ponudi uredjaj tako povoljno kao sto Meta radi nazalost, ali videcemo...

ne mozemo da pricamo tacno dok uredjaj ne izadje
Da, najvise bih se slozio sa ovim, bolje sacekati da uredjaj izadje i da vidimo tacno stanje, fov i cenu, sad je sve neko nagadjenje...
Sad mozemo da pricamo o stvarima koje se znaju, kao ta da je Steam Frame sigurno mnogo udobniji od Q3, to je ono sto moze odmah da se vidi na slikama.
Dakle ko oce Q3, nek racuna jos 130e doplatu za neki normalan strap... pa ako oce i novi face mask koji ne propusta svetlost, jer originalni propusta, onda jos 50e.

Sad sam ja u nebranom grozdju, trebam da kupujem te dodatke, a bacicu pare na to, ako na kraju predjem na Steam Frame, a ne znam dal cu preci na njega dok ne izadje, pa da imam kompletnu sliku...

Back
Top Bottom