Upravo tako i ja mislim, hvala za konfirmaciju, tako cu.ja ne volim hronološki pristup kada igram serijal koji sam propustio, uvek biram po datumu izlaženja jer gledam kako igra napreduje grafički, mehanički i narativno, a GoW igre čak i da se igraju hronološki, nema tu jasnih prelaza između igara sem GoW1 i GoW2
Presao sam neku cetvrtinu igre otprilike

Nista jos uvek nije nadmasilo gow3 po tom pitanjuboss borbe su bas zaista pravi holivudski spektakl.

Ne znam dal ce igra preziveti dotle, sve ozbiljnije razmisljam da batalim, jer igram, ali ne uzivam... cisto gubljenje vremena za sad, nazalost...Kakvi usponi i padovi, bas me interesuje kako ces reagovati kada dodjes do jedne bitne narativne/gameplay sekcije.
Nije se igra dzaba prodala vise od do tada svih ranijih GoW igara ZAJEDNO [racunajuci i portable igre].
Meni su kontrole i upravljanje bili veliki korak unazad,morao sam manuelno da prebacim sa trigera na kocku i trougao udaranje a najveca glupost je sto se duse tj energija nedodaje sama kao u ranijim igrama nego se mora stopalom nagaziti,toliko mi to kvarilo igru da nije normalno,cak i matora onimusha iz 2001 je imala bolje resenje od toga a osim toga nisam ljubitelj skandinavske mitologije ili nordijske kako god...Meni je ovaj nordijski GoW bar dva koplja ispod originalne trilogije. Odustao sam nakon mozda 1/3 igre - daleko od lose igre ali nije ono sto sam prizeljkivao da ce biti. Ragnarok nisam igrao i mislim da ce tako i ostati. Probacu opet ako naprave neki novi serijal, mozda rimska mitologija uz adekvatne izmjene gameplaya.
Meni je ovaj nordijski GoW bar dva koplja ispod originalne trilogije. Odustao sam nakon mozda 1/3 igre - daleko od lose igre ali nije ono sto sam prizeljkivao da ce biti. Ragnarok nisam igrao i mislim da ce tako i ostati. Probacu opet ako naprave neki novi serijal, mozda rimska mitologija uz adekvatne izmjene gameplaya.
Same, s tim što stare igre (sada) ne bih mogao pipnuti, sile nema. QTE game.Jbg ukusi su razliciti. Meni su nove igre bolje od starih najvise zbog borbe jer me smara opasno hack and slash. Kao i oni njegovi lanci. Stare igre su odlicne ali po meni nove su taman kako treba![]()
Nije to ukus,mozda oko izbora mitologije kontrola ili nekih elemenata može da bude ukus ali da se ti boris u igri i treba da dodješ u toku borbe do dela gde je ispala energija i da je zgazis to je vec korak unazad.Jbg ukusi su razliciti. Meni su nove igre bolje od starih najvise zbog borbe jer me smara opasno hack and slash. Kao i oni njegovi lanci. Stare igre su odlicne ali po meni nove su taman kako treba![]()

Nece biti da je upravuzasto je to korak u nazad? neko bi isto tako mogao da argumentuje da otvaranje chestova brzim pritiskanjem O da bi dobio health je proslost a ovo sadasnjost. sto znaci, da, ashitaka je u pravu, sve je stvar ukusa

Kad smo vec kod chesta, bezveze mi je ovde uradjeno, taj loot, totalno prazno, nema neki umph... vizuelno kovceg izgleda sjajno i bogato, jos vise kad se otvori, ali onda on prodje na brzaka rukom i od svog tog blaga on izvadi neku malu vrecicu, i kao to je to... bas mi onako bezveze uradjeno, suvise kratko traje, mada kapiram da je duze, ljudi bi se zalili da je predugo, ali opet nisu uboli... jeste sitnica, ali u nekim drugim igrama, taj aspekt je uradjen bas zarazno...zasto je to korak u nazad? neko bi isto tako mogao da argumentuje da otvaranje chestova brzim pritiskanjem O da bi dobio health je proslost a ovo sadasnjost. sto znaci, da, ashitaka je u pravu, sve je stvar ukusa
Ovo mi je tako nepotrebno i nebitno u igramaKad smo vec kod chesta, jeste sitnica, ali u nekim drugim igrama, taj aspekt je uradjen bas zarazno...

Mozda mozes da podneses tuzbu protiv santamonikinog programera u vezi otvaranja cestova
cestove,sikrete i sta znam te tako sakrivene stvari.Nikada to ne bih ubacivao u igre