- Reaction score
- 10,886
Pa ne zajebava se svakom sa naručivanjem iz Japanane kapiram poentu kada jeftinije moze da se poruci super famicom iz japana pa i da te oporezuju bilo bi manje od 130e
Pa ne zajebava se svakom sa naručivanjem iz Japanane kapiram poentu kada jeftinije moze da se poruci super famicom iz japana pa i da te oporezuju bilo bi manje od 130e
Očigledno postoji tržište lenjih ljudi sa viškom parajep. Ali ko je spreman da kesira 130e za 60hz verujem da ce da se cima.
Moj modovani PAL SNES pusta Japanski Yoshi's Island. Imam i Starfox japanski, mogu probati mada ne vidim zasto ne bi radio.Pre 4 godina sam uzeo malo pozuteli super famicom za 2$. Shipping 22$.
Stavis strujni adapter od Sega MD 1 i sve lepo radi. Radi perfektno i dan danas.
Ni sada super famicom konzole nisu skupe.
Nisam siguran da ce modovan PAL SNES da pusta Super FX igre. Da li neko mozda zna/probao?
Možeš i seći trace. Ako nećeš igrati 50hz igre ne moraš ni lemiti, možeš pinove ostaviti da floatujuCool. Citao sam na nekom forumu da moze biti problema sa Super FX igrama. Neki UK forum, guess not.
Pre nego sto sam kupio SFC, gledao sam kako se moduje PAL Snes. Trebalo je da se podizu one nogice na PPU, a nisam ni vest sa lemilicom.
Rekoh, nije to za mene...