TwiSteR
PCMR
Imam 20th anni DS4 i nije V2 nego V1 (gen. 3).I da, nije v2 definitivno.
Imam 20th anni DS4 i nije V2 nego V1 (gen. 3).I da, nije v2 definitivno.
Nema dodatni sadrzajValja napomenuti da se dodatni sadržaj ove verzije skida kodovima??? Ako grešim neka me neko ispravi al ja onda uvek izbegavam polovne igre.
Vanila.a i def nema dodatni dlc contentZnači ovo nije def. Edition nego vanilla?
Hvala na odgovoru tad, ne videh jer nemam not.Vanila.a i def nema dodatni dlc content
Realno ko hoce da rizikuje eto mu hakabilnog switcha. Deluje da je prodavac sve posteno prikazao.
Pa bas to. Jeste havarisan ali eto uhakovan i da stoji bar u docku sto da ne.Realno ko hoce da rizikuje eto mu hakabilnog switcha. Deluje da je prodavac sve posteno prikazao.
Ili ako igras samo handheld onda dock ne moras nabavljati, samo joycone i punis na usbc punjac. Ispod 300e te ispada either way.Pa bas to. Jeste havarisan ali eto uhakovan i da stoji bar u docku sto da ne.
Vise sam mislio ako neko ima switch vec legalan a hoce da ima i jedan da moze narodne verzije da pegla xdIli ako igras samo handheld onda dock ne moras nabavljati, samo joycone i punis na usbc punjac. Ispod 300e te ispada either way.
Kratka je linija izmedju smesnog i zanimljivog oglasaOvo mu vise dodje za smesni oglasi.
View attachment 2997