• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Zanimljivi oglasi

https://www.kupujemprodajem.com//ko...riginal-famicom-av-sa-4-igara/oglas/125236306
597CB29C-2FEC-4296-8962-5C4012F15E1A.pngEvo ga ovaj Ljubin drugar xd

Ovo je zbog cene za smešne oglase. Ovaj komplet ne vredi ni približno ovoliko koliko traži. Famicom (očuvan i naravno ispravan) se iz Japana može naručiti za $50 (free shipping). To je ispod 50€, znači ne bi trebali da naplate carinu, ali i da je naplate kao i PDV (~2000 din., nek' je i 3000), svaka od ove četiri igre je oko $2-3 i adapter je oko 1000 din., ovo max vredi 10k dindži, a lik traži 18 soma. 😂 Važi...

Ovo je zbog cene za smešne oglase. Ovaj komplet ne vredi ni približno ovoliko koliko traži. Famicom (očuvan i naravno ispravan) se iz Japana može naručiti za $50 (free shipping). To je ispod 50€, znači ne bi trebali da naplate carinu, ali i da je naplate kao i PDV (~2000 din., nek' je i 3000), svaka od ove četiri igre je oko $2-3 i adapter je oko 1000 din., ovo max vredi 10k dindži, a lik traži 18 soma. 😂 Važi...
Sve je to tačno, ali ne radi on to za charity nego novce. R4 košta 2 dolara na AliExpress a ovde ga prodaju za minimum hiljadu dindži. Ko zna za jeftinije i zajebava mu se sa domaćim poštarima kupuje pa uvozi. Ostali plaćaju harač. I ja da prodajem ne bi prodavao sa marginom od 10% sigurno.

Molim za link ka takvom oglasu. Ja sam uglavnom vidjao sa 20-30$ postarinom ako je cena samog famicoma. 50$

Mogao bi budalas posle vec nekoliko konzola makar da nauci da to sto je ugradio kompozitni ne znaci da je ovo AV Famicom. :D

Sve je to tačno, ali ne radi on to za charity nego novce. R4 košta 2 dolara na AliExpress a ovde ga prodaju za minimum hiljadu dindži. Ko zna za jeftinije i zajebava mu se sa domaćim poštarima kupuje pa uvozi. Ostali plaćaju harač. I ja da prodajem ne bi prodavao sa marginom od 10% sigurno.
Ok, nemam nikakav problem sa tim, samo kažem koliko taj komplet realno vredi, a ko hoće da nekom puni đžep i preplaćuje stvari samo nek' izvoli. Od mene svakako neće profitirati jer sam od onih koji se "zajebavaju sa domaćim poštarima" i ne žele da plaćaju harač tj. nečiji bezobrazluk. Više volim da dam kintu Japancu nego nekom domaćem pajacu/preprodavcu. 😊
Molim za link ka takvom oglasu. Ja sam uglavnom vidjao sa 20-30$ postarinom ako je cena samog famicoma. 50$
Evo jednog, ima ih još. 😉

Bila su 3 skoro (proslu nedelju ili tako nesto) za po 50 evra, a i pitanje je da li i toliko vrede (brzo odose medjutim)... Premali broj TV linija = nema scanlines + vodoravne linije. Plus ima samo composite, cak nema ni s-video (ali moze da se uradi RGB mod).

Bio je i jedan Samsung security monitor od 20 inca skoro za 2000 dinara, ali kapiram da je bolje uzeti TV.

https://www.kupujemprodajem.com//konzole-i-igre/nintendo-igre/ring-fit-adventure/oglas/125744886
83C378B7-2F28-4783-9507-C7A42F22F117.png

8B447D6D-FA00-4784-8FC7-CC9C42E64434.png
https://www.kupujemprodajem.com//ko...igre/nintendo-gameboy-abg-001/oglas/126020580 neko je trazio ljubicasti gba za ove pare sa igricama skroz kul cena....

Uzeo konzolicu. Neka gba u steku hocu da ostavim i jedan stock imam vec jedan ljubicasti shell pa cu iskombinovati da napravim jednu ocuvanu konzolu.
A za ove pare ok mi je da dodam fzero i spyro u kolekciju i uz nadu da cu castlevaniu menjati za ocuvan super mario advance 4. 😁

Back
Top Bottom