JackRaid04
Deus Ex Manjina
- Reaction score
- 5,371
Jbg da je ta nabavna cena već bi bio prodat
Vidim i inflacija radi svoje
Sve je to tačno, ali ne radi on to za charity nego novce. R4 košta 2 dolara na AliExpress a ovde ga prodaju za minimum hiljadu dindži. Ko zna za jeftinije i zajebava mu se sa domaćim poštarima kupuje pa uvozi. Ostali plaćaju harač. I ja da prodajem ne bi prodavao sa marginom od 10% sigurno.Ovo je zbog cene za smešne oglase. Ovaj komplet ne vredi ni približno ovoliko koliko traži. Famicom (očuvan i naravno ispravan) se iz Japana može naručiti za $50 (free shipping). To je ispod 50€, znači ne bi trebali da naplate carinu, ali i da je naplate kao i PDV (~2000 din., nek' je i 3000), svaka od ove četiri igre je oko $2-3 i adapter je oko 1000 din., ovo max vredi 10k dindži, a lik traži 18 soma.Važi...
Molim za link ka takvom oglasu. Ja sam uglavnom vidjao sa 20-30$ postarinom ako je cena samog famicoma. 50$Ovo je zbog cene za smešne oglase. Ovaj komplet ne vredi ni približno ovoliko koliko traži. Famicom (očuvan i naravno ispravan) se iz Japana može naručiti za $50 (free shipping). To je ispod 50€, znači ne bi trebali da naplate carinu, ali i da je naplate kao i PDV (~2000 din., nek' je i 3000), svaka od ove četiri igre je oko $2-3 i adapter je oko 1000 din., ovo max vredi 10k dindži, a lik traži 18 soma.Važi...
Mogao bi budalas posle vec nekoliko konzola makar da nauci da to sto je ugradio kompozitni ne znaci da je ovo AV Famicom.
Ok, nemam nikakav problem sa tim, samo kažem koliko taj komplet realno vredi, a ko hoće da nekom puni đžep i preplaćuje stvari samo nek' izvoli. Od mene svakako neće profitirati jer sam od onih koji se "zajebavaju sa domaćim poštarima" i ne žele da plaćaju harač tj. nečiji bezobrazluk. Više volim da dam kintu Japancu nego nekom domaćem pajacu/preprodavcu.Sve je to tačno, ali ne radi on to za charity nego novce. R4 košta 2 dolara na AliExpress a ovde ga prodaju za minimum hiljadu dindži. Ko zna za jeftinije i zajebava mu se sa domaćim poštarima kupuje pa uvozi. Ostali plaćaju harač. I ja da prodajem ne bi prodavao sa marginom od 10% sigurno.
Evo jednog, ima ih još.Molim za link ka takvom oglasu. Ja sam uglavnom vidjao sa 20-30$ postarinom ako je cena samog famicoma. 50$
Odlicno, jedva cekam hahahSutra dolaze. Sto znaci bice najkasnije prekosutra slike i test. Ako ne bude nekih neocekivanih problema xd
I jaOdlicno, jedva cekam hahah
Moze li link za ovaj cart?Ovo mu vise dodje za smesni oglasi.
View attachment 2997
mrzi me da trazim taj identican evo ti prvi koji sam naleteo pa vidi ko je najpovoljniji. Ima ih milion na aliju.Moze li link za ovaj cart?
Koliko je postarina? Sve sto sam nalazio je 50$ dostava sa alija?
Pa jebem li ga xd Ja bi uzeo da je golden sun na engleskom al ovako sta ce mi vec imam takav isti gameboy xdPoslao sam poruku ali verovatno je vec kasno.