• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Zanimljivi oglasi

Av je fantasticna konzola, 2.4hz bezicni kontrleri su jako jeftini tako da sam batalio zicano uopste.
Ali mene odusevljava pouzdanost ketridz slota, ubacio sam everdrive i svaki put ucitava iz prve, nema zezanja kao sa pal nes-om.
Mada mozda i njega nekada rgb modujemo da se nadje. ;)

Av je fantasticna konzola, 2.4hz bezicni kontrleri su jako jeftini tako da sam batalio zicano uopste.
Ali mene odusevljava pouzdanost ketridz slota, ubacio sam everdrive i svaki put ucitava iz prve, nema zezanja kao sa pal nes-om.
Mada mozda i njega nekada rgb modujemo da se nadje. ;)
Hocemo hocemo, samo da prestanem da pravim decu :D

Većina SK mi je podrum/tavan al nmg to da vadim zaista. Kupio sam jednom Svet Igara od nekog lika skoro sve brojeve na gomili i to je to

Bilo bi kul imati ove ukoričene godine, taman da imam bekap svoje postojeće kolekcije :D

https://www.kupujemprodajem.com/kon...turn-mega-cd2-32x-md1-md2-itd/oglas/122666407
Zanima li nekog mozda nesto od ovoga pa da cimamo coveka za neki dogovor?
Pricao sam sa njim danas,moze i odvojeno i moze dogovor oko cena. Meni najvise treba Sega CD i 32x od ovoga i par kartova eventualno.

Ja ga pitao za jedan kart za snes rekao samo setovi, al ja oduvek singl piks pa sam produžio dalje

https://www.kupujemprodajem.com//ko...-oprema/nintendo-mega-complet/oglas/123299368
29B16692-4698-4151-9868-DA984753866F.png

Jedino ovaj providni game cube kontroler i multitap su nesto sto nema svaki dan da se uzme. Ostalo ima na kilogram po KP.

Jbg ja volim da skupljam razlicite boje. Imam crni,beli i rezi 4 srebrni pa sam zato primetio. Mada svejedno koristim wavebirde. :D

Jbg ja volim da skupljam razlicite boje. Imam crni,beli i rezi 4 srebrni pa sam zato primetio. Mada svejedno koristim wavebirde. :D
Ja imam dva crna i srebrni. Cool su mi gc dzojstici ali ne mogu se navici na raspored dugmica xd

Back
Top Bottom