• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Zanimljivi oglasi

I kako to funkcionise?Samo se ubaci u swich i pokrene igra kao rom ili je potrebno dodatno softverski hakovati hardver kao kod vite /psp,a?
jel radi i na oled verziji konzole?

Radi na svim verzijama konzole, ali pogledaj video koji je postavljen u toj temi. Nesumnjivo da će izaći i još neka revizija u skorije vreme.

Po meni, uz sve mane tog flashcarta, ne isplati se za taj novac sa AE ($90-100). Za tu neku sumu je bolje naći nekog za čipovanje.

Last edited:
A šta je razlog toj ceni? Mislim gledao sam kako radi i sve to, ali šta je razlog zašto kinezi stavili tu cenu? Da li zato što još uvek nemaju konkurenciju (sem ovih originalnih team xecuter ljudi), ili je razlog zato sto delovi za proizvodnju su stvarno toliko skupi?

Pitam ovo, da bih znao da li ima šanse da u budućnosti košta nekih 20-30 dolara?

Ovoj ceni na AE? Verovatno i oni kupuju za $50-$60, pa prodaju za što više, uzdajući se u hajp.

Pa ja mislim da će cena i pasti na tako nešto vremenom - $20-30. Ali to su samo pretpostavke. Isto je i samo Hwfly čip koštao $200+ u početku, a sada su alternative samo delić te cene.

Ovoj ceni na AE? Verovatno i oni kupuju za $50-$60, pa prodaju za što više, uzdajući se u hajp.

Pa ja mislim da će cena i pasti na tako nešto vremenom - $20-30. Ali to su samo pretpostavke. Isto je i samo Hwfly čip koštao $200+ u početku, a sada su alternative samo delić te cene.
Pašće cena 100% na 20-30 za krajnje korisnike i tada šteta ne uzeti. Do tada je čip mnogo bolja opcija. Msm čip je bolja opcija svakako, jedina mana mu je što mora da se ugrađuje.

Ovo je super za igranje igara, copy-paste, nema instalacija i tinfoila, plus manja šansa za hoarding igara nego na čipovanoj konzoli. Naravno mora to pasti na $30-40 max prvo.

Ovo je super za igranje igara, copy-paste, nema instalacija i tinfoila, plus manja šansa za hoarding igara nego na čipovanoj konzoli. Naravno mora to pasti na $30-40 max prvo.
Za mene je najveća razlika što sa chipom imaš homebrew. Ako ništa drugo, da overclockuješ (tj ukloniš fabrički underclock).

Ali za klince je odlično rešenje. Ubaciš par igara i furaj. Pitam se da li, i ako da - kako, možeš update-ovati igre preko toga.

Nekako mi je bez homebrew-a, tinfoil-a i OC-a više plug n play, ono što sam recimo tražio od Steam Deck-a koji po tom pitanju nije baš sjajan.
Pitam se da li, i ako da - kako, možeš update-ovati igre preko toga.
Za DLC-ove nisam siguran (u kontestu Mig-a), ali mislim da se patchevi mogu integrisati u .xci preko raznih editora za PC.

Da li ovo može da se odrazi na Switch 2 s obzirom da je sigurno planiran backward compatibility?

Nintendo će skigurno da kupi par komada da se osigura da ta stvarčica, ma koliko menjao softver, nikada neće moći da radi na nasledniku. Van toga sumljam da će se uopšte odraziti.

Nintendo će skigurno da kupi par komada da se osigura da ta stvarčica, ma koliko menjao softver, nikada neće moći da radi na nasledniku. Van toga sumljam da će se uopšte odraziti.
Nadam se. Ne bih zeleo da se odrazi u smislu da utice na to da li ce kova konzola imati BC.

Da li ovo može da se odrazi na Switch 2 s obzirom da je sigurno planiran backward compatibility?
Male su šanse da se negativno odrazi na Switch 2 kad je BC u pitanju. Ostaje da se vidi koliko će kinezi uspjeti u štancovanju repro kertridža sa Switch kec.

IMG_0737.png
https://www.kupujemprodajem.com/kon...ington-bird-hunt-nintendo-wii/oglas/161644146

https://www.kupujemprodajem.com/konzole-i-igre/sega/sega/oglas/163450726
Auf koliko smo se ja i drugar lozili na ovu varijantu famiclone-a. Secam se da sam je videmo mozda jednom ili dva puta. Jos je i u kutiji 😀

Back
Top Bottom