Imaš mjesec dana da hoard-uješ ono što ti treba.Sad me postaje strah da kupujem polovne igre.
720/800p, sve više od toga je bacanje baterije. Bolje 720 zbog BC. A biće LCD 100% zbog cene, nema šanse za OLED na launchu.NateTheHate i Andy Robinson sa VGC-a su pre pola godine javili o 8" LCD ekranu. Ovo je sveza potvrda.
Ne bih se bunio da rezolucija ostane 720p. Bolje da iskoriste sav novi hardver na rezoluciju koja je vise nego dobra na malom ekranu, nego da trose resurse na pixele koji se jedva vide.
Moja mantra poslednjih 15 godina.ne isplati se biti early adopter.
Isplati se ako je hardver od starta compromised i spreman za homebrewne isplati se biti early adopter
Radi me, ali ne na moju štetu, da kupim nešto što će nedugo po izlasku dobiti bolju verziju/reviziju istog proizvoda.Moja mantra poslednjih 15 godina.
Mado to svakako i nije pitanje isplativosti nego toga koliko te radi da imaš nešto novo.
U tom slučaju da, ali takvi slučajevi su izuzetno retki. Ne mogu ni da se setim nekog osim v1 Switch-a.Isplati se ako je hardver od starta compromised i spreman za homebrew![]()
Eh, nikad ne znaš da li će prve verzije biti podložne nekom hakovanju. Ranije verzije Switcha su se itekako isplatile.Kad su konzole u pitanju uvek je dobro malo sačekati sa kupovinom istih. Em se kasnije pojave nove revizije koje su uglavnom uvek bolje od launch modela, takođe kasnije se pojave i OLED verzije (kao što je to bio slučaj sa Steam Deck-om i Switch-em), isto tako kasnije se pojave i Pro verzije konzole itd. Nije kao da na launch-u izlaze neki must play naslovi, prošlo je i to vreme, tako da samo strpljivo sa kupovinom, ne isplati se biti early adopter.
Pa uvek se govori kako bi se te konzole bolje prodale da su postojale veće zalihe i time se opravdava kako nisu dostigli nivo prodaje nekih drugih konzola (u ovom slučaju tog switch naslednika za koji još nemamo ništa ni potvrđeno). Loša procena količine konzola na launchu zbog situacije na tržištu čipova je loša procena proizvodnje, koja se odražava i na lošu procenu celog tržišta.Pa ne znam šta tu ima da se opravdava, i PS5 i Series X su tokom prvih godinu ili dve leteli sa rafova, prodalo se sve što stigne u radnju. Da ih je bilo više, i to bi otišlo.