• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Zanimljivi oglasi

View attachment 13851

Ima dosta ulaza
Odprilike 32" ekran, ima komponentni ulaz. Ne mogu da provalim da li je widecreen ili ne. Mozda bi preko SCART porta i posebno napravljenog SCART-VGA kabla mogao da se dobaci 480p signal do TV-a, mada potvrdjeno je da moze za Chasis 603, a neko je prijavio da 603 G1 ima problem.

```Omogucava igranje igra sa SD kartice, modovanje, hakovanje ili jailbreakovanje nije potrebno, samo ubacite igre na SD karticu i nju ubacite u MIG Switch.```
Cuo sam za onaj unlock switch.
Nisam u toku, kako dumpuje igre? Od kad je jailbreak-ovan mig switch? Zar ne treba i onaj game/cert id? Ima neka fora?
😐

Hvala ali znam sve to.
Znam i za klonirani unlock switch.
Mislio sam na konkretno ovaj deo u oglasu. "samo ubacite igre na SD karticu i nju ubacite u MIG Switch.".
Koje bre igre? :D .xci skinut sa neta sam nece raditi, jedino da mi on posalje svoje dumpovane igre sa cert id-ijem, koje je dumpovao preko modovanog switcha.
Sto verovatno i radi. Zato sam pitao da li sam nesto propustio u medjuvremenu, mozda su pronasli neku foru sa neki univerzalnim kljucem.
Sorry for offtopic.

Ma garant vec ima mig ready dumpova. Al sto se cimati kad moze bolje na deku [emoji1787]

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

Ma garant vec ima mig ready dumpova. Al sto se cimati kad moze bolje na deku
Ovo je za one koji još uvek nemaju deck :D živo me zanima koliko li će da padne cena kad krenu da ga kopiraju. Koliko realno može da padne obzirom na cenu hardvera? Na 30-40e?

Priča se da ta kopija nije kopija nego kradeni early build miga i da zapravo samo buildaju hajp da nakradu preordera.

Ne beše li priča da on zapravo može da izađe online ukoliko nintendo ne detektuje dva kertridza online u isto vreme sa istim fajlovima?

Back
Top Bottom