• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Zanimljivi oglasi

Ipak ću morati da povučem preporuku za saradnju. Sega je stigla malopre, otpakovao sam kutiju a unutra:
  • Strujni adapter je ulepljen vrućim lepkom za adapter za naše utičnice, oštećen je spreda, zalepljen vrućim lepkom, pa onda zalepljena crna izolirka da bi bilo manje upadljivo. Nalepnica je isfotokopirana sa originala, laminirana, pa samo zalepljena preko. Sumnjam i u samu originalnost strujnog adaptera.
  • Džojstik sa tri tastera je kopija 100%, nema nigde Sega logoa na poleđini ili kod konektora. A start taster je tvrd i nema klika.
  • Lepljen je vrućim lepkom i video adapter za AV izlaz iz konzole.

Nisam ni povezivao konzolu na TV, niti je uključivao u struju. Nisam zadovoljan stanjem generalno. Pitao sam ga da mu vratim u istom stanju kako mi je poslao, pa kada se uveri da je sve kako je i bilo, da mi vrati novac natrag. Čekam još uvek odgovor, a video je pre sat vremena poruku. Nadam se da će ispasti korektan barem u ovom slučaju.

Edit: I upravo je odgovorio. Ne želi da prihvati komplet natrag, već nudi da zameni adapter i džojstik za drugi.

View attachment 10777
View attachment 10778
View attachment 10779
View attachment 10780
View attachment 10781
View attachment 10782
Taj strujni adapter je bas horor. Nikad nisam video toliki karabudz.

@Corvus Corax Strujni adapter je verovatno originalan, barem tako izgleda. Ovako izgleda moj adapter koji koristim za (JAP) Meda Drive model 1. Isto je oznaka SA-4830.

Attachments

• C34DE5FD-5C2B-428F-99FE-91163CC9B9F7.jpeg
    C34DE5FD-5C2B-428F-99FE-91163CC9B9F7.jpeg
    145.3 KB · Views: 14
  • DBC1156C-F65B-4871-8881-AFF0A114BEF5.jpeg
    DBC1156C-F65B-4871-8881-AFF0A114BEF5.jpeg
    153.5 KB · Views: 14
  • E95E57CD-37AC-452A-B1FD-CB4CD57C0FB7.jpeg
    E95E57CD-37AC-452A-B1FD-CB4CD57C0FB7.jpeg
    113 KB · Views: 14
Poslao mi je fotografije drugog strujnog adaptera (iz njegovog oglasa) i drugog, originalnog džojstika, koje mi nudi kao zamenu. Rekao sam da mi odgovaraju ako su originalni i ispravni.

Jutros sam mu poslao natrag strujni adapter i džojstik sa fotografija iznad, čekam da mi pošalje zamenu. Javljam epilog.

Poslao mi je fotografije drugog strujnog adaptera (iz njegovog oglasa) i drugog, originalnog džojstika, koje mi nudi kao zamenu. Rekao sam da mi odgovaraju ako su originalni i ispravni.

Jutros sam mu poslao natrag strujni adapter i džojstik sa fotografija iznad, čekam da mi pošalje zamenu. Javljam epilog.

Ako te ispali, lepo onda onaj što ga je preporučio da nadoknadi.

Ako te ispali, lepo onda onaj što ga je preporučio da nadoknadi.
Niko mi ga nije preporučio. Ljuba naleteo na link jer smo pričali da bih uzeo jedan Mega Drive 2 jer nemam ni jednu Segu, prosledio mi, ja pitao Ashitaku i Xeliosa da pogledaju, oni potvrdili da je legit konzola i ja poručio. Niko od njih nije kriv za ponašanje prodavca, taman posla.

Poslao je zamenski džojstik i napajanje, javljam sutra.

Ukoliko na aukciji bude data ponuda u poslednjem minutu, ta aukcija će biti produžena za još tri minuta. Aukcija će trajati sve dok u poslednjem minutu bude zainteresovanih kupaca koji nude.

Nesto pametno i od Limunda...

Ukoliko na aukciji bude data ponuda u poslednjem minutu, ta aukcija će biti produžena za još tri minuta. Aukcija će trajati sve dok u poslednjem minutu bude zainteresovanih kupaca koji nude.

Nesto pametno i od Limunda...

Za njih dobro sigurno, za kupce, zavisi sa koje strane gledas. Po mojem misljenju i ne bas dobro.

Pa generalno ce kupci potrositi vise para nego pre, ali mene je jako nerviralo kad neko ceka zadnji minut i onda digne za dinar i kao njegovo je, bez da ostali mogu da ucestvuju... prakticno te sistem nagradjivao ako bi tako varao, a dosta njih je to radilo, dok sad tek kad das najvecu ponudu i da nema drugi koji ce da parira, zasluzio si taj predmet, a ne da te matematika cascava ako si tacno u sekundi u kojoj treba dao za dinar jacu ponudu...

Nisam nikad kupovao na Limundu, tako da ne znam 100% dal ide bas tako kako sam napisao, tako sam ja shvatio da je ishlo...

Scenario br. 1
Ako si odlucan kupac i hoces da kupis i nema npr puno interesovanja (kao u tvojem primeru) ti budes realan prema sebi i uneses svoju maksimalnu ponudu i cekas kraj aukcije. Dok god nema drugog da ti dize cenu, ti pobedjujes za 10din vise od onog koji je pre tebe licitirao. Limundo agent dize tvoju ponudu za 10din dok god je sledeca ponuda manja od tvoje unete.

Scenario br. 2
Resio si da kupis nesto sto vec ima ponude. Realno ti se najvise isplati da uletis u zadnjih par sekundi sa svojom maksimalnom ponudom koju si spreman da platis i ili si kupio ili je neko dao vise…

Ovako ce samo limundo da profitira zbog vece provizije. Kupci ce davati vece ponude iz inata. Bice veci procenat i odustajanja.

Jedini scenario:

Imas u glavi zacrtanu max cifru koju si spreman da ponudis. Da li je ponudio 5 dana ili 5 sekundi pred istek aukcije je apsolutno nebitno.
A praksa pokazuje da ces u drugom slucaju samo kod "manje interesantnih" aukcija/predmeta eventualno proci bolje (dobices predmet po povoljnijoj ceni od svoje max cifre) u odnosu na prvi.

Poenta price, ne moze produzeno trajanje aukcije da izmami trosenje vise para nego pre.

Ja podržavam tu promenu, oduvek mi je bilo katastrofa što može bot u poslednjem trenutku da ti mazne ponudu. Bukvalno ne vidim kako ovo može biti negativno za kupca. Ako nećeš ne licitiraj više.

Limundo šabani, uvode samo promene kojima mogu da izvuku više para a sajt im je raspad. Produžavanje aukcije za po 3 minuta nagrađuje one koji mogu da plaćaju veće iznose za predmete zato što te forsira da stavljaš uvek maksimalnu cenu i daje ljudima vremena da razmisle i da ponude još 200-300 dinara i tako u nedogled. Pre ovoga je i moglo da se ponekad kupi nešto povoljno ali posle ovoga sumnjam. Nedavno su digli i minimalne korake za bidovanje, sada je po 10 dinara više samo za iznose do 200 din, posle toga koraci vrtoglavo rastu. Još im ostaje da uvedu proviziju i za kupce.

lim.jpg

Limundo šabani, uvode samo promene kojima mogu da izvuku više para a sajt im je raspad.

Sa time se slažem. Vidi se da se u sajt prestalo ulagati pre 10 godina, baš je nakaradan za korišćenje.

Back
Top Bottom